• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Απολογισμός της μεγάλης συναυλίας του Όλοι Μαζί Μπορούμε “Παίξε Τσιτσάνη μου...”

Η συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που έγινε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, με τίτλο «Παίξε Τσιτσάνη μου ....» θα μείνει στο μυαλό των θεατών για πολύ καιρό. 31.404 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπερθέαμα με τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου να τραγουδούν έργα του μεγάλου δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Viva.gr, η οποία συνεργάζεται από το 2017 με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη διαχείριση όλων των οικονομικών παραμέτρων του, εκδόθηκαν 31.404 εισιτήρια. Το κόστος της διοργάνωσης, που είχε αναλάβει αποκλειστικά εταιρία παραγωγής, καλύφθηκε από τα έσοδα των εισιτηρίων.

Στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ οι θεατές της συναυλίας προσέφεραν με την αγορά κάθε εισιτηρίου ελάχιστο ποσό 2€, συνολικό ποσό 65.428€, με το οποίο θα αγοραστούν τρόφιμα και θα προσφερθούν στους ακόλουθους φορείς:

1. MKO "Αποστολή"

2. ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων)

3. Κοσμέτειο Ίδρυμα

4. Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)

5. Ένωση Πολυτέκνων Νέας Ιωνίας-Ηρακλείου, Βορείων Προαστίων και Ανατολικής Αττικής

6. Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής "Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη"

7. Σύλλογος Συμπαραστάσεως κρατουμένων ο Ονήσιμος

8. Πανελλαδικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑ.Σ.Α.Π.)

9. Άσυλο Ανιάτων

10. Ένωση Πολυτέκνων Πειραιά

11. Ίδρυμα Γ.Α. Χατζηκώνστα & Ζάννειο

12. Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα "Οι Άγιοι Ανάργυροι"

13. Ίδρυμα "Μαρία Κόκκορη"

14. Κιβωτός του Κόσμου

15. Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

16. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες -Η Ελπίδα

17. Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής

18. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιλίου

19. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μάνδρας

20. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεγαρέων

21. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμος Περάματος

22. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

23. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαλαμίνας

24. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας, Υπηρεσίες Ο.Τ.Α.

25. Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα", Θεσσαλονίκη

26. Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης Οι Άγιοι Πάντες

27. Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

28. ΠΝΟΗ, σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια, Καβάλα

29. Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

30. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πύργου

31. Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών

32. Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ

33. Φιλόπτωχο Βροντάδου & Λιβαδίων Χίου

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ευχαριστεί πολύ το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και προσέφερε το πολύ σημαντικό αυτό ποσό, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ανιδιοτελώς, την εταιρεία παραγωγής για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς και όλους τους φορείς που υποστήριξαν με τον τρόπο τους τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ραντεβού το καλοκαίρι του 2019 με μια ακόμα μεγάλη μουσική εκδήλωση.

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο στη Μεγάλη Συναυλία του Όλοι μαζί Μπορούμε “Παίξε Tσιτσάνη μου...”

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «Παίξε Τσιτσάνη μου...».

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο επισφραγίστηκε μια σπουδαία δράση. Χιλιάδες ο κόσμος που αγκάλιασε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε και κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Ρίζου, Μαρίνα Σάττι και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώθηκαν με την ίδια ζέση και ευαισθησία στη φετινή συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε. Με μαγευτικές μελωδίες που έχουν αφήσει εποχή, το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου...» ο Γιώργος Νταλάρας ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθέτησε την παράσταση, ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν στο ρόλο του αφηγητή ενώ ο Διονύσης Σαββόπουλος προλόγισε τη συναυλία.

Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν θα μετατραπούν αυτομάτως σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας αλλά και τον κόσμο που βοήθησε έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της συναυλίας.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» και η προσπάθεια συνεχίζεται..

Παράταση Δρομολογίων των Συγκοινωνιών για τη Μεγάλη Συναυλία

Το βράδυ της συναυλίας του Όλοι Μαζί Μπορούμε «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ...»

που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, το μετρό (Γραμμές 1, 2 και 3), το τραμ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα παρατείνουν το ωράριο της λειτουργίας τους μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ για την πολύτιμη αρωγή τους.

Η Μεγάλη Συναυλία Του Όλοι Μαζί Μπορούμε

«ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ...»

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 υπογράφει τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία "ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ..." στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (αλφαβητικά) Ελευθερία Αρβανιτάκη Φωτεινή Βελεσιώτου Γλυκερία Ελεωνόρα Ζουγανέλη Βιολέτα Ίκαρη Γιάννης Κότσιρας Κώστας Μακεδόνας Κωστής Μαραβέγιας Λεωνίδας Μπαλάφας Δημήτρης Μπάσης Γιώτα Νέγκα Χρήστος Νικολόπουλος Γιώργος Νταλάρας Μαρίζα Ρίζου Ελένη Τσαλιγοπούλου ...και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα

Αφηγητής: Γρηγόρης Βαλτινός

Προλογίζει ο Διονύσης Σαββόπουλος

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που θα σκηνοθετήσει τη συναυλία καθώς και άλλες μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού που θ' ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο στις 4 Ιουλίου.

Γιατί ο Βασίλης Τσιτσάνης είναι η καρδιά του μουσικού μας πολιτισμού, είναι η φλόγα που μας ζεσταίνει και μας φέρνει κοντά.

Θεατρική Παράσταση «Εκκλησιάζουσες»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 21:30 στο Κατράκειο θέατρο για τη θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Αυτές τις Εκκλησιάζουσες, τις αρχαίες μα τόσο μοντέρνες, τις πολιτικοποιημένες μα τόσο αθώες, τις ατίθασες, τις ανέμελες, τις δυνατές, τις προφητικές… παρουσιάζει και υπενθυμίζει στο θεατρικό κοινό ο Αλέξανδρος Ρήγας το καλοκαίρι του 2018.

Με απεριόριστο σεβασμό και αγάπη στον Αριστοφάνη, διατηρώντας τον λόγο και το ύφος του αρχαίου κειμένου, μέσα από την αριστουργηματική μετάφραση του Πολύβιου Δημητρακόπουλου, ο Αλέξανδρος Ρήγας εντάσσει την σύγχρονη ματιά στη διαχρονική αυτή κωμωδία, την οποία προσαρμόζει στο εικαστικό και δραματουργικό πλαίσιο του πρωτότυπου έργου.

Οι Εκκλησιάζουσες το καλοκαίρι του 2018, έρχονται κατευθείαν από την Αρχαία Αθήνα του 400π.Χ. με τη μοναδική διαφορά ότι είναι διανθισμένες με μουσικές από όλη την Ελλάδα. Από τα δημοτικά τραγούδια και Βυζαντινούς ύμνους έως διασκευές στον πυρρίχιο, στο πεντοζάλι, σε Κερκυραϊκά τραγούδια, σε νησιωτικούς ρυθμούς και σε βαλκανικά τέμπο.

Μετάφραση Πολύβιος Δημητρακόπουλος

Διασκευή / Σκηνοθεσία Αλέξανδρος Ρήγας

Παίζουν: Αντώνης Λουδάρος, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Σοφία Μουτίδου, Ησαϊας Ματιάμπα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Γιάννης Κρητικός, Τάκης Βαμβακίδης, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, Θανάσης Πατριαρχέας, κ.ά.

Στο ρόλο του "Έλληνα" ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Τα τραγούδια της παράστασης είναι βασισμένα στην ελληνική δημοτική μουσική παράδοση.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Απολογισμός Δράσεων Μαϊου 2018

22.324 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το μήνα Μάιο του 2018 μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και αυτόματα μετατράπηκαν σε τρόφιμα. Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν: «Με ένα CL1CK μπορείς» και τον «1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου».

14.874 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν από 1 Μαΐου 2018 έως 31 Μαΐου 2018 από τα καλάθια των σούπερ μάρκετ και διατέθησαν στην ΜΚΟ «Αποστολή» και στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος. Ακόμη από διάφορες δράσεις συγκεντρώθηκαν 18.000 κιλά τροφίμων, ενώ από τις δράσεις «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην υγεία» για τη συγκέντρωση φαρμάκων συγκεντρώθηκαν 3.000 σκευάσματα.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες. Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Μήνυμα προς τους Εθελοντές του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που ισχύει σε όλη την Ευρώπη από 25.5.2018, σχετικά με τον Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με όλους εσάς τους Εθελοντές του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, θα παρακαλούσαμε να δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας επιλέγοντας το σχετικό πεδίο στο mail που έχετε λάβει.

Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει το σχετικό mail παρακαλούμε δηλώστε εκ νέου συμμετοχή στους Εθελοντές του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Τόσο στο μήνυμα που έχει σταλεί στους εθελοντές όσο και στη φόρμα εγγραφής εθελοντών, περιγράφεται ο ασφαλής τρόπος που διαχειριζόμαστε τα δεδομένα των εθελοντών.

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας νωρίτερα και φθηνότερα για τη μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στο Καλλιμάρμαρο, θα έχουμε την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με την υποστήριξη του ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, «Παίξε Τσιτσάνη μου...».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει κι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μπορείτε να εξασφαλίσετε το εισιτήριό σας στην τιμή των 6 ευρώ έως και τις 15 Ιουνίου.

Από τις 16 Ιουνίου η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 7 ευρώ ενώ την ημέρα της συναυλίας θα είναι 8 ευρώ. Για τις θέσεις που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της αρένας του Σταδίου, η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ καθόλη τη διάρκεια της προπώλησης και 14 ευρώ στην είσοδο, την ημέρα της συναυλίας. Αντίστοιχα για τις θέσεις που βρίσκονται στο πίσω μέρος της αρένας του Σταδίου, η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, καθόλη τη διάρκεια της προπώλησης και 12 ευρώ στην είσοδο της ημέρα της συναυλίας.

Διευκρινίζεται ότι στα άνω ποσά δεν περιλαμβάνεται η ελάχιστη υποχρεωτική συνεισφορά ποσού δύο ευρώ για την ενίσχυση του έργου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γλυκερία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Ρίζου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και προσεχώς και άλλοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Απολογισμός του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου

O 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, ταυτόχρονα σε 22 Δήμους της Αττικής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι Δήμοι που συμμετείχαν ήταν: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγαρέων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέου Ηρακλείου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών – Αρτέμιδας και Ύδρας.

Συνολικά, συμμετείχαν 3.677 άτομα στη διαδρομή τρεξίματος 5km και δυναμικού βάδην 5km, σε διαδρομές που είχε σχεδιάσει ο κάθε Δήμος. Οι συμμετέχοντες προσέφεραν συνολικά το ποσό των 19.424€, το οποίο θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και θα διανεμηθεί στα κοινωνικά παντοπωλεία κάθε Δήμου, ανάλογα με το Δήμο στον οποίο συμμετείχαν.

Επίσης, συγκεντρώθηκαν 15.000 κιλά τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής από προσφορές των εταιριών, τα οποία παραδόθηκαν ήδη στην ΜΚΟ «Αποστολή».

Και οι προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζονται !

saç protezi
kartal escort izmit escort denizli escort gaziantep escort izmit escort
teknede doğum günü