• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.394.600 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 30ος ΓΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 30ος Γύρος της Αθήνας που διοργάνωσαν το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Αθήνας με τη συμμετοχή 20.000 δρομέων.

Συγκεντρώσαμε περισσότερους από 20 τόνους τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Ο «30ος Γύρος Αθήνας» ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους, αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού. Και φέτος τρέχαμε για να προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», και για μία ακόμη φορά η προσφορά όλων ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται δίπλα στο συνάνθρωπό τους!

Στην Τελική Ευθεία ο 30ος Γύρος της Αθήνας ! Η χαρά της συμμετοχής, η δύναμη της προσφοράς!

Το κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο περισσότερους από 20.000 χιλιάδες δρομείς, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θα ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας να τρέξουν για όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας!

Ο «Γύρος της Αθήνας», ο οποίος διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί την μακροβιότερη και μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους και είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας.

Oι θέσεις καλυφθηκαν για την παράσταση «Για όνομα...» για τους σκοπούς «Όλοι μαζί μπορούμε»

Οι θέσεις για την παράσταση «Για Όνομα» καλύφθηκαν!  

Η ζήτηση για την παράσταση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να καλυφθούν οι θέσεις άμεσα.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε σε επόμενες δράσεις μας!

Όσοι έχουν κρατήσει θέσεις σας περιμένουμε αύριο 04 Οκτωβρίου στις 7 και μισή το απόγευμα στο Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4 Αθήνα

Την είσοδό σας στο θέατρο «Αλίκη», θα την εξασφαλίσετε αφήνοντας τρόφιμα μπροστά από την είσοδο του θεάτρου και δείχνοντας το αποδεικτικό χαρτί της προσφοράς σας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

«30ο Γύρο Αθήνας» γιατί Όλοι μαζί μπορούμε

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διοργανώνουν τον «30ο Γύρο Αθήνας».

Ο «30ος Γύρος Αθήνας» ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους, αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού και φέτος τρέχουμε και προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9:30 το πρωί για τις διαδρομές 10χλμ. – 5χιλ. και 3χλμ.

Η εκκίνηση των Α.μεΑ. θα δοθεί στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. 

Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Διαδρομές Αγώνα

Διαδρομή 10χλμ.(κίτρινη γραμμή): εκκίνηση Β. Κων/νου (ρεύμα καθόδου) – Αρδηττού (ρεύμα καθόδου) – Αθ Διάκου (δεξιά) (με τη ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων) – Λ. Συγγρού (αριστερά) (ρεύμα καθόδου για Πειραιά) – Λαγουμιτζή (δεξιά) Καλλιρόης – Χαμοστέρνας – Πειραιώς (δεξιά) (στο ρεύμα ανόδου προς κέντρο) – Σταδίου – Φιλελλήνων – Αμαλίας (δεξιά) – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) – Β. Κων/νου (τερματισμός)

Διαδρομή 5 χλμ.(κόκκινη γραμμή): εκκίνηση Βασ. Κων/νου (ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά) – κόμβο του Hilton (αριστερά) (ρεύμα καθόδου προς Μ. Βρετάνια) – Πανεπιστημίου (δεξιά) – Πεσμαζόγλου (αριστερά) – Σταδίου (αριστερά) – Φιλελλήνων – Λ. Αμαλίας (δεξιά) – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) (αντίθετα ρεύμα κυκλοφορίας) – Β. Κωνσταντίνου (τερματισμός)

Διαδρομή 3χλμ.(μωβ γραμμή): αφετηρία επί της Ηρώδου Αττικού – (δεξιά) στη Β. Γεωργίου – Ρηγίλλης – (αριστερά) στο αντίθετο ρεύμα στη Λ. Βασ. Σοφίας – (αριστερά) στη Λ. Αμαλίας – στη Λ. Βασ. Όλγας - (αριστερά) στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου - τερματισμός επί της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου

Διαδρομή 1 χλμ.:(πορτοκαλί γραμμή)  ΑμεΑ: Πινακοθήκη (κόμβος Hilton) – αντίθετη κίνηση δρομέων προς το Καλλιμάρμαρο – Καλλιμάρμαρο (τερματισμός)

BACK 2 SCHOOL DAY, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Με την ξεχωριστή διοργάνωση Back 2 School Day, μια μοναδική ημέρα χαράς, παιχνιδιού, γνώσης και προσφοράς υποδέχεται η ΧΑΝΘ τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Μια εκδήλωσή με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» - μία πρωτοβουλία του Σκάϊ .

Σε 2.500τμ στον αύλειο χώρο της ΧΑΝΘ, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες δραστηριότητες όπως Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις με Εργαστήρια Ρομποτικής και Φυσικής, Κιόσκια Τεχνολογίας με on-line games, Μουσική, Χορός και Fitness με ζούμπα, αερόμπικς και γιόγκα, δράσεις για την Ανακύκλωση και την Οικολογία, Σχολή Γονέων με 25λεπτες ομιλίες για σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα, πληροφόρηση για Ιατρικά Θέματα, Περίπτερο Διατροφής με διαδραστικές παρουσιάσεις και αφήγηση παραμυθιού. Φέρνοντας τα δικά σας τρόφιμα ενισχύεται το κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης μας

Η διοργάνωση υποστηρίζετε από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν ΜΚΟ και σύλλογοι για το παιδί, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

4.822.967 κιλά τροφίμων είναι ο τελευταίος απολογισμός τροφίμων μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Τους καλοκαιρινούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στο καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώθηκαν από όλα τα Super Markets της χώρας 58.600 κιλά. Η προσφορά του κόσμου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι συγκινητική, αλλά οι ανάγκες δυστυχώς παραμένουν μεγάλες γι΄ αυτό και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και μέσα από τα καλάθια των Super Markets όλης της χώρας, ώστε όλοι οι συνάνθρωποί μας να μπορούν να εξασφαλίζουν το καθημερινό τους φαγητό.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Οδική Ασφάλεια.

Αυτό το καλοκαίρι το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συνδιοργανώνουν μια εκστρατεία ενημέρωσης για την ασφαλή οδήγηση.

Για να έχουμε ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι δεν ξεχνάμε ποτέ να βάλουμε τη ζώνη και το κράνος μας. Προστατεύουμε όσους αγαπάμε λέγοντας όχι στο αλκοόλ και την υπερβολική ταχύτητα. Θυμόμαστε πάντα πως η θέση των παιδιών είναι το παιδικό κάθισμα, ενώ η θέση του κινητού, σίγουρα δεν είναι το τιμόνι. Αυτό το καλοκαίρι, δεν οδηγούμε στη ΛΕΑ, οδηγούμε με υπευθυνότητα και ευγένεια και επιστρέφουμε με ασφάλεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” υποστηρίζει την κατασκήνωση του συλλόγου “ΑΝΑΔΥΣΗ”

Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει, ώστε να λειτουργήσει στην Αίγινα η κατασκήνωση για αυτιστικά παιδιά του συλλόγου "ΑΝΑΔΥΣΗ".

Χωρίς την βοήθεια αυτή δε θα μπορούσε να λειτουργήσει η κατασκήνωση λόγω έλλειψης τροφίμων
και νερού, καθώς το νερό στο νησί είναι υφάλμυρο. Έτσι το "Όλοι Μαζί Μπορούμε"  θα παραδώσει τα τρόφιμα και το νερό το πρωί της Τρίτης 02 Αυγούστου.

Η κατασκήνωση λειτουργεί τρία δεκαπενθήμερα και φιλοξενεί κάθε μέρα συνολικά 40 άτομα, παιδιά και βοηθούς.

Ευχαριστούμε την εταιρεία "Κορπή" και τις "Μεταφορές Αργοσαρωνικού" του κ. Αντώνη Λαδά.

 

To Όλοι Μαζί Μπορούμε και η ΟΕΦΕ προσφέρουν 5.000 ετήσιες υποτροφίες για μαθητές Α και Β Λυκείου

Όλοι οι μαθητές Α και Β Λυκείου σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις υποτροφίες οι οποίες θα δοθούν από τα πιστοποιημένα φροντιστήρια – μέλη της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή τους στα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μετά από συνυπολογισμό:

1) της επίδοσής τους στα διαγνωστικά τέστ και
2) κοινωνικών κριτηρίων (πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες, χαμηλό εισόδημα, άνεργος γονέας κ.α)


Τα διαγνωστικά τέστ θα διεξαχθούν:
7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 ή
12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:00


Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή!


Tα φροντιστήρια που συμμετέχουν καθώς και οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο www.oefe.gr επιλέγοντας την ενότητα «Επαναληπτικά θέματα / Διαγνωστικά Τεστ / Υποτροφίες»