• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Θεατρική Παράσταση «Το ημερολόγιο ενός Τρελού»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε σας καλεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Το ημερολόγιο ενός Τρελού» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε.

Ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και ερμηνεύει «Το ημερολόγιο ενός Τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Ένα μεγάλο έργο έτσι όπως το αντιλαμβάνεται σήμερα ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από 17 χρόνια για να υποδυθεί τον Ποπρίστσιν, τον ήρωα του Γκόγκολ. «Το ημερολόγιο ενός Τρελού» είναι ένα έργο σύγχρονο όσο ποτέ στην Ελλάδα του σήμερα, αφού η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει την παρανοϊκή, κωμική του ολισθηρότητα. Γι’αυτό το λόγο, για το ανέβασμα της παράστασης, ο Σωτήρης Χατζάκης συνεργάζεται στενά με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ για την ψυχαναλυτική προσέγγιση του ρόλου.

Η μεγάλη κωμωδία της ύπαρξης συναντά την ελευθερία της εσωτερικότητας και ο μικρός άνθρωπος, που είχε μεγάλες προσδοκίες, εισέρχεται στην σκηνή με το επίσημο ένδυμα του κλόουν.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Απολογισμός Τροφίμων για τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο

Η συνολική ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε από την έναρξη της λειτουργίας του «Όλοι μαζί Μπορούμε» έως και τον Οκτώβριο του 2017 ανέρχεται σε 5.581.744 κιλά.

Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2017 συγκεντρώθηκαν 70.809 κιλά αγαθών, από τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στα Super Markets όλης της χώρας, τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του “Με ένα κλικ μπορείς” , το 5ο Ρουμελιώτικο Αντάμωμα , την εκδήλωση No Finish Line στη Θεσσαλονίκη και τις προσφορές των μεγάλων εταιριών για τον 5ο Αγώνα Δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Τα αγαθά αυτά διατέθηκαν:

στα συσσίτια και πακέτα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων όλης της Ελλάδας

στην «Αποστολή» στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

στο Νοσοκομείο Παίδων,

Η Αγία Σοφία

Παράλληλα, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές του κόσμου που παρακολούθησε τις θεατρικές παραστάσεις του Όλοι Μαζί Μπορούμε («Νίκη» στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος, «Αύγουστος» στο Θέατρο Χόρν, «Βάφ’ τα Μαύρα» στο Θέατρο Λαμπέτη) καθώς και στις συμμετοχές των δρομέων του 5ου Αγώνα Δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε, ανέρχεται σε 12.725 ευρώ.

Αυτό το ποσό θα μετατραπεί σε πολύτιμα αγαθά σύμφωνα με την παρακάτω ποσόστωση και θα παραδοθούν στους φορείς που υποστηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

10% Ζυμαρικά

10% Γάλα εβαπορέ

10% Άλευρα

10% Έλαια

10% Παιδικές τροφές / πάνες

10% Απορρυπαντικά

15% Όσπρια

5% Ρύζι

5% Κονσερβοειδή

5% Ζάχαρη

5% Είδη ατομικής υγιεινής

5% Μέλι / Μαρμελάδα

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Αγώνας Δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Mε μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών ολοκληρώθηκε ο  5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση 25 τόνων τροφίμων.
   
Πάνω από 1200 πολίτες και δεκάδες εταιρείες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να προσφέρουν και να τρέξουν για  καλό σκοπό!
Μία γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός. Με μοναδικό κίνητρο την προσφορά, και τη χαρά της συμμετοχής.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν στον Μαραθώνα πάνω από 1200 δρομείς, εθελοντές και φίλοι για να ενθαρρύνουν όσους συμμετείχαν στον 5ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις  9.00 το πρωί και οι συμμετέχοντες  διένυσαν μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση. Στις 11.00 ξεκίνησαν και οι συμμετέχοντες του δυναμικού  βάδην, μια διαδρομή που για πρώτη φορά φέτος εντάχτηκε στους αγώνες δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε, με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η χαρά της φιλανθρωπίας και ο καλός καιρός χάρισαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη διεξαγωγή του.

Οι δρομείς φέτος δήλωσαν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους μέσω της viva.gr με ελάχιστη χρέωση τα 5 ευρώ για τις διαδρομές των 5 και 10km και τα 3 ευρώ για τη διαδρομή του δυναμικού βάδην. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα μετατραπούν σε τρόφιμα για τους φορείς που υποστηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε.  Εκτός από τους πολίτες που δήλωσαν τη συμμετοχή τους μέσω της viva , μεγάλες εταιρίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αγώνα με αποτέλεσμα συνολικά να συγκεντρώσουμε πάνω 25 τόνους τροφίμων.


Οι εταιρείες που με τις προσφορές τους, στήριξαν έμπρακτα τους σκοπούς του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» είναι οι εξής:

ΜΕΓΑ, AGRINO, τα σουπερμάρκετ ΑΒ, ΑΤΤΙΚΙ –ΠΙΤΑΣ, EUROBAK, ELBISCO, ΜΙΝΕΡΒΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Οι ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, MISKO-BARILLA, LIDL, MY MARKET METRO AEBE, ΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΙΣΣΑ- ΚΙΚΙΖΑΣ, TOTIS BINGO, ΤΣΙΠΙΤΑ, HONDOS CENTER, Το ξενοδοχείο Ηilton, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Το ξενοδοχείο  NJV Αthens PLAZA, ΓΚΑΝΤΕΝΙΟ ΑΕ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , RSM


Τα φορτηγά της εταιρείας ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ, ήταν εκεί για να τα μεταφέρουν στις αποθήκες φύλαξης και διανομής τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν.


Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ήταν όλοι εκεί. Από τις 7 το πρωί, οι δεκάδες εθελοντές βοήθησαν να είναι όλα έτοιμα, ώστε να υποδεχθούν τους δρομείς. Ταυτόχρονα, οι υποστηρικτές φρόντισαν να μη λείψει τίποτα:

Η εταιρεία Μy Adveture  ανέλαβε τη χρονομέτρηση του αγώνα.

Η VIVA.GR φρόντισε ώστε να μπορούν εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια οι δρομείς να δηλώνουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους.

Η εταιρεία ένδυσης DUR με τα  t-shirt έντυσε δρομείς και εθελοντές.

Η ΚΟΡΠΗ φρόντισε να τους ξεδιψάσει όλους σε κάθε σημείο της διαδρομής, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα Υλικά συσκευασίας Οικοπάκ ΑΕ τύπωσαν τις οικολογικές σακούλες  που περιείχαν τα πακέτα συμμετοχής των δρομέων.

Η «ΤYΠO & OFFSET» ανέλαβε να μας τυπώσει τους αριθμούς συμμετοχής και η εταιρία OLYMPUS τα μετάλλια των νικητών.
 
.Άφθονους φυσικούς χυμούς, προσφορά της εταιρείας ΔΕΛΤΑ απόλαυσαν οι δρομείς μετά τη λήξη του αγώνα.

Η εταιρεία «ΤΟΙ-ΤΟΙ» φρόντισε για την υγιεινή και την καθαριότητα.
Το «Δειπνοσοφιστήριον» CATERING χάρισε ενέργεια, με τις χειροποίητες, λαχταριστές μπάρες δημητριακών.

Η χαλβαδοποιία Μαραθώνος της οικογένειας Χατζηγαβριήλ ήταν εκεί για να μας γλυκάνει, όπως επίσης και η DOLE, προσφέροντας μπανάνες ξεχωριστής νοστιμιάς.

Η εταιρεία SUBARU ήταν εκεί για ακόμα μία φορά και βοήθησε σε κάθε μεταφορά που χρειαστήκαμε την ημέρα του αγώνα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ από πολύ νωρίς είχε στήσει στον Μαραθώνα τo κοντέινερ για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής των δρομέων

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος ήταν σε όλα τα σημεία της διαδρομής παρούσα, βοηθώντας στις επικοινωνίες και διασφαλίζοντας πως όλα βαίνουν καλώς σε κάθε σημείο της διαδρομής

Η VIPARTIES ENTERTAINMENT φρόντισε ώστε η μουσική να μη σταματήσει ούτε λεπτό και να δίνει το ρυθμό της ημέρας.

Οι εθελοντές του ΣΠΑΠ ήταν εκεί και κατεύθυναν τους δρομείς

Οι εθελοντές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρίσκονταν σε ετοιμότητα για την ασφάλεια των δρομέων

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ που μας παραχώρησε το χώρο και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μαγευτική διαδρομή  μέσα στη φύση.

Τέλος, η δράση αυτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών του Όλοι Μαζί Μπορούμε που για ακόμα μία φορά έδωσαν το δυναμικότερο παρόν.


Τελικά, αποδείξαμε για ακόμα μια φορά, πως όπου υπάρχει ανάγκη, είμαστε έτοιμοι... να τρέξουμε!

Ο 5ος αγώνας δρόμου του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έκοψε το νήμα του τερματισμού, με απόλυτη επιτυχία, και την υπόσχεση ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και επόμενοι αγώνες.


5ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Θεατρική Παράσταση «Το Ψέμα»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε σας καλεί την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Μικρό Παλλάς να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Το Ψέμα», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε. Η σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα», μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Παλλάς! Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και o Κωνσταντίνος Κάππας ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Παρίσι... ή αλλιώς στο Μικρό Παλλάς και θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή δύο ζευγαριών.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 

 

 

5ος Αγώνας Δρόμου

Αρχίζουμε Προπόνηση...

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 5ο αγώνα δρόμου. την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 9 το πρωί στη Λίμνη Μαραθώνα

Διαδρομές:

Α΄Διαδρομή: αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, με χρονομέτρηση, εκκίνηση στις 9:00 το πρωί

Β΄Διαδρομή: αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, με χρονομέτηρηση, εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.

Γ΄ Διαδρομή: δυναμικό βάδην 5 χιλιομέτρων, χωρίς χρονομέτρηση, εκκίνηση στις 11.00 το πρωί

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ. Οι δρομείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να τρέξουν περιμετρικά της λίμνης σε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο viva.gr 

Για τη συμμετοχή σας στη διαδρομή των 5 και 10 χιλιομέτρων υπάρχει ελάχιστη χρηματική συνδρομή 5 ευρώ, ενώ για το δυναμικό βάδην η ελάχιστη συνδρομή είναι 3 ευρώ.Όλο το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων τα οποία θα παραδοθούν στους φορείς που υποστηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

 Όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου.

Airport Run στην Ελλάδα για πρώτη φορά!

Airport Run στην Ελλάδα για πρώτη φορά: ευκαιρία για άθληση και προσφορά.

Πρώτος σταθμός το αεροδρόμιο Καβάλας την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Εγγραφείτε εδώ: Viva.gr

Τρέχουμε για το Όλοι Μαζί Μπορούμε!

Η FraportGreece«ανοίγει» τα 14 αεροδρόμια  για πρώτη φορά καλώντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και τους κατοίκους των περιοχών να βγάλουν «φτερά στα πόδια»συμμετέχονταςσε ένα μοναδικό αγώνα δρόμουπου θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά εντός του χώρου του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Καβάλα! Με τη συμμετοχή τους,οι δρομείς θα συμβάλλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούνγια την υποστήριξη του προγράμματος  «Όλοι μαζί μπορούμε».

5ος Αφώνας Δρόμου Πακέτα Συμμετοχής

Οι συμμετοχές κλείσανε!

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου οι συμμετέχοντες της όλων των διαδρομών θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από τους εθελοντές μας στο The Mall Athens, Μαρούσι. Θα βρισκόμαστε στον 3ο όροφο 11πμ – 7μμ. Θα σας παρακαλούσαμε να έχετε εκτυπωμένο μαζί σας το αποδεικτικό απο τη Viva για την επιβεβαίωση της κράτησης σας. Η παραλαβή του πακέτου είναι προτιμότερο να γίνει πριν τον αγώνα καθώς θέλουμε να αποφευχθούν οι μεγάλες ουρές κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως η Α' και Β' Διαδρομή (5χλμ και 10χλμ) είναι με χρονομέτρηση ενώ η Γ' Διαδρομή (βαδην) είναι χωρίς χρονομέτρηση.

Θεατρική Παράσταση «Βάφτα Μαύρα»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε σας καλεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 19.00 στο θέατρο «Λαμπέτη» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Βάφτα Μαύρα», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε. Η ξεκαρδιστική φάρσα των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα, μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν και αφού τη χειροκρότησαν χιλιάδες θεατές, επιστρέφει ανανεωμένη τον Οκτώβριο, στο θέατρο Λαμπέτη! Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ) με τον γιο της (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) μαζί με την κόρη της (ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ) και το γαμπρό της (ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) να μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ). Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης.

Θεατρική Παράσταση «Αύγουστος»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε σας καλεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 19.00 στο θέατρο «Χορν» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Αύγουστος», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε. To αριστουργηματικό θεατρικό έργο «Αύγουστος» του TracyLetts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό και εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Αλίκη Κακολύρη, AuroraMarion, Αλέξανδρος Λουίζος.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.