• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.320.063 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

«30ο Γύρο Αθήνας» γιατί Όλοι μαζί μπορούμε

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διοργανώνουν τον «30ο Γύρο Αθήνας».

Ο «30ος Γύρος Αθήνας» ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους, αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού και φέτος τρέχουμε και προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9:30 το πρωί για τις διαδρομές 10χλμ. – 5χιλ. και 3χλμ.

Η εκκίνηση των Α.μεΑ. θα δοθεί στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. 

Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Διαδρομές Αγώνα

Διαδρομή 10χλμ.(κίτρινη γραμμή): εκκίνηση Β. Κων/νου (ρεύμα καθόδου) – Αρδηττού (ρεύμα καθόδου) – Αθ Διάκου (δεξιά) (με τη ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων) – Λ. Συγγρού (αριστερά) (ρεύμα καθόδου για Πειραιά) – Λαγουμιτζή (δεξιά) Καλλιρόης – Χαμοστέρνας – Πειραιώς (δεξιά) (στο ρεύμα ανόδου προς κέντρο) – Σταδίου – Φιλελλήνων – Αμαλίας (δεξιά) – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) – Β. Κων/νου (τερματισμός)

Διαδρομή 5 χλμ.(κόκκινη γραμμή): εκκίνηση Βασ. Κων/νου (ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά) – κόμβο του Hilton (αριστερά) (ρεύμα καθόδου προς Μ. Βρετάνια) – Πανεπιστημίου (δεξιά) – Πεσμαζόγλου (αριστερά) – Σταδίου (αριστερά) – Φιλελλήνων – Λ. Αμαλίας (δεξιά) – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) (αντίθετα ρεύμα κυκλοφορίας) – Β. Κωνσταντίνου (τερματισμός)

Διαδρομή 3χλμ.(μωβ γραμμή): αφετηρία επί της Ηρώδου Αττικού – (δεξιά) στη Β. Γεωργίου – Ρηγίλλης – (αριστερά) στο αντίθετο ρεύμα στη Λ. Βασ. Σοφίας – (αριστερά) στη Λ. Αμαλίας – στη Λ. Βασ. Όλγας - (αριστερά) στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου - τερματισμός επί της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου

Διαδρομή 1 χλμ.:(πορτοκαλί γραμμή)  ΑμεΑ: Πινακοθήκη (κόμβος Hilton) – αντίθετη κίνηση δρομέων προς το Καλλιμάρμαρο – Καλλιμάρμαρο (τερματισμός)

BACK 2 SCHOOL DAY, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Με την ξεχωριστή διοργάνωση Back 2 School Day, μια μοναδική ημέρα χαράς, παιχνιδιού, γνώσης και προσφοράς υποδέχεται η ΧΑΝΘ τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Μια εκδήλωσή με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» - μία πρωτοβουλία του Σκάϊ .

Σε 2.500τμ στον αύλειο χώρο της ΧΑΝΘ, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες δραστηριότητες όπως Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις με Εργαστήρια Ρομποτικής και Φυσικής, Κιόσκια Τεχνολογίας με on-line games, Μουσική, Χορός και Fitness με ζούμπα, αερόμπικς και γιόγκα, δράσεις για την Ανακύκλωση και την Οικολογία, Σχολή Γονέων με 25λεπτες ομιλίες για σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα, πληροφόρηση για Ιατρικά Θέματα, Περίπτερο Διατροφής με διαδραστικές παρουσιάσεις και αφήγηση παραμυθιού. Φέρνοντας τα δικά σας τρόφιμα ενισχύεται το κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης μας

Η διοργάνωση υποστηρίζετε από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν ΜΚΟ και σύλλογοι για το παιδί, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

4.822.967 κιλά τροφίμων είναι ο τελευταίος απολογισμός τροφίμων μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Τους καλοκαιρινούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στο καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώθηκαν από όλα τα Super Markets της χώρας 58.600 κιλά. Η προσφορά του κόσμου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι συγκινητική, αλλά οι ανάγκες δυστυχώς παραμένουν μεγάλες γι΄ αυτό και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και μέσα από τα καλάθια των Super Markets όλης της χώρας, ώστε όλοι οι συνάνθρωποί μας να μπορούν να εξασφαλίζουν το καθημερινό τους φαγητό.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Οδική Ασφάλεια.

Αυτό το καλοκαίρι το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συνδιοργανώνουν μια εκστρατεία ενημέρωσης για την ασφαλή οδήγηση.

Για να έχουμε ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι δεν ξεχνάμε ποτέ να βάλουμε τη ζώνη και το κράνος μας. Προστατεύουμε όσους αγαπάμε λέγοντας όχι στο αλκοόλ και την υπερβολική ταχύτητα. Θυμόμαστε πάντα πως η θέση των παιδιών είναι το παιδικό κάθισμα, ενώ η θέση του κινητού, σίγουρα δεν είναι το τιμόνι. Αυτό το καλοκαίρι, δεν οδηγούμε στη ΛΕΑ, οδηγούμε με υπευθυνότητα και ευγένεια και επιστρέφουμε με ασφάλεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” υποστηρίζει την κατασκήνωση του συλλόγου “ΑΝΑΔΥΣΗ”

Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει, ώστε να λειτουργήσει στην Αίγινα η κατασκήνωση για αυτιστικά παιδιά του συλλόγου "ΑΝΑΔΥΣΗ".

Χωρίς την βοήθεια αυτή δε θα μπορούσε να λειτουργήσει η κατασκήνωση λόγω έλλειψης τροφίμων
και νερού, καθώς το νερό στο νησί είναι υφάλμυρο. Έτσι το "Όλοι Μαζί Μπορούμε"  θα παραδώσει τα τρόφιμα και το νερό το πρωί της Τρίτης 02 Αυγούστου.

Η κατασκήνωση λειτουργεί τρία δεκαπενθήμερα και φιλοξενεί κάθε μέρα συνολικά 40 άτομα, παιδιά και βοηθούς.

Ευχαριστούμε την εταιρεία "Κορπή" και τις "Μεταφορές Αργοσαρωνικού" του κ. Αντώνη Λαδά.

 

To Όλοι Μαζί Μπορούμε και η ΟΕΦΕ προσφέρουν 5.000 ετήσιες υποτροφίες για μαθητές Α και Β Λυκείου

Όλοι οι μαθητές Α και Β Λυκείου σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις υποτροφίες οι οποίες θα δοθούν από τα πιστοποιημένα φροντιστήρια – μέλη της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή τους στα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μετά από συνυπολογισμό:

1) της επίδοσής τους στα διαγνωστικά τέστ και
2) κοινωνικών κριτηρίων (πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες, χαμηλό εισόδημα, άνεργος γονέας κ.α)


Τα διαγνωστικά τέστ θα διεξαχθούν:
7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 ή
12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:00


Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή!


Tα φροντιστήρια που συμμετέχουν καθώς και οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο www.oefe.gr επιλέγοντας την ενότητα «Επαναληπτικά θέματα / Διαγνωστικά Τεστ / Υποτροφίες»

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

4.764.367 κιλά τροφίμων είναι ο τελευταίος απολογισμός τροφίμων μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Μάιος 2016

50.310 κιλά : προσφέρθηκαν στα καλάθια του «Όλοι μαζί μπορούμε» στα Super Markets όλης της χώρας

Ιούνιος 2016

25.000 κιλά : προσέφεραν πολίτες και εταιρίες στον 3ο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι μαζί μπορούμε»

120.000 κιλά: προσέφεραν οι θεατές της 1ης συναυλίας του «Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο

2.800 κιλά : προσφέρθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Click and donate”

198.110 κιλά συγκεντρώθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο 2016.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Πούλμαν εθελοντών για τον καθαρισμό στους Δελφούς

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών διαθέτουν δύο πούλμαν, ώστε 100 εθελοντές, να μεταφερθούν δωρεάν από την Αθήνα προς τους Δελφούς με επιστροφή τους το απόγευμα της ίδιας μέρας, ώστε να μπορέσουν λάβουν μέρος στη δράση καθαρισμού του Συνεδριακού Κέντρου Δελφών.

Οι εθελοντές θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 07.00 το πρωί από το Σύνταγμα, μπροστά στην οδό Ερμού

Με το τέλος της δράσης καθαρισμού του Συνεδριακού Κέντρου Δελφών, θα υπάρχει παραδοσιακός μπουφές για τη φιλοξενία τους.

Οι εθελοντές θα αναχωρήσουν για την Αθήνα γύρω στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη δράση να αφήσουν τα στοιχεία τους στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ 100.3 στα 210 4800170 έως 174 έως την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΠΑΙΔΕΙΑ

To Όλοι μαζί μπορούμε και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) προσφέρουν 5.000 ετήσιες υποτροφίες για μαθητές Α και Β Λυκείου σε όλη την Ελλάδα!

Όλοι οι μαθητές Α και Β Λυκείου μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις υποτροφίες οι οποίες θα δοθούν από τα πιστοποιημένα φροντιστήρια – μέλη της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή τους στα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ που θα διεξαχθούν 7 & 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μετά από συνυπολογισμό 1) της επίδοσής τους στα διαγνωστικά τέστ και 2) κοινωνικών κριτηρίων (πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα, άνεργος γονέας κ.α) Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το 2ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου μέσα από το site του ΟΕΦΕ (www.oefe.gr)

Tα φροντιστήρια που συμμετέχουν καθώς και οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο www.oefe.gr επιλέγοντας την ενότητα «Επαναληπτικά θέματα / Διαγνωστικά Τεστ / Υποτροφίες»