• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΠΑΙΔΕΙΑ

To Όλοι μαζί μπορούμε και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) προσφέρουν 5.000 ετήσιες υποτροφίες για μαθητές Α και Β Λυκείου σε όλη την Ελλάδα!

Όλοι οι μαθητές Α και Β Λυκείου μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις υποτροφίες οι οποίες θα δοθούν από τα πιστοποιημένα φροντιστήρια – μέλη της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή τους στα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ που θα διεξαχθούν 7 & 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μετά από συνυπολογισμό 1) της επίδοσής τους στα διαγνωστικά τέστ και 2) κοινωνικών κριτηρίων (πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα, άνεργος γονέας κ.α) Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το 2ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου μέσα από το site του ΟΕΦΕ (www.oefe.gr)

Tα φροντιστήρια που συμμετέχουν καθώς και οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο www.oefe.gr επιλέγοντας την ενότητα «Επαναληπτικά θέματα / Διαγνωστικά Τεστ / Υποτροφίες»

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή Μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο

Ξεπέρασαν τους 50.000 οι πολίτες που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και κατέκλυσαν το στάδιο προσφέροντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .

Οι 120 τόνοι  τροφίμων που προσέφεραν οι 50.000 θεατές της συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο διανεμήθηκαν ως εξής:
40 τόνοι στην «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
20 τόνοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (4 τόνοι στη Βοιωτία, 2 τόνοι στη Φθιώτιδα, 6 τόνοι στην Εύβοια, 2 τόνοι στη Ευρυτανία και 6 τόνοι στη Φωκίδα)
20 τόνοι στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων
40 τόνοι μέσω της ΚΕΔΕ στους Δήμους: Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Περάματος, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή Μεγάλη Συναυλία. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια τόσο ο συνθέτης όσο και οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώθηκαν με την ίδια ζέση και ευαισθησία.

Οι χιλιάδες θεατές απόλαυσαν όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες που ενίσχυσαν αυτήν την προσπάθεια :Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Μεγάλης αυτής συναυλίας : Ευχαριστούμε θερμά τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και τους καλλιτέχνες :Χάρις Αλεξίου , Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτη Κραουνάκη, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Νταλάρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ηρώ Σαϊα . Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους : Εθελοντές του « Όλοι Μαζί Μπορούμε», Παναθηναϊκό Στάδιο, Δήμος Αθηναίων, Ελληνική Μεταφορική Κοντεϊνερς ΑΕ, Ελληνική Αστυνομία & τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Συγκοινωνίες Αθηνών (ΟΑΣΑ) & τις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ), την εταιρία Hellenica και την MINOS EMI για την καλλιτεχνική επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής της συναυλίας.

«Όλοι μαζί Μπορούμε» και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Παράταση του ωραρίου των ΜΜΜ για τη Συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων ,την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο στις 21:00.
Χάρις Αλεξίου , Ελένη Βιτάλη ,Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας ,Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ηρώ Σαϊα

Ο ΟΑΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ 24.00 ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1.00) ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Μοναδική προσδοκία όλων για τη συναυλία αυτή με όχημα τον δικό μας πολιτισμό, είναι μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση να υπάρξει και η ουσιαστική προσφορά από την πλευρά σας, η παρουσία σας και η συμμετοχή σας με μια συμβολική τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ στην προπώληση ή 7 Ευρώ την ημέρα της συναλίας στα ταμεία του σταδίο και προσφορά τροφίμων που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου την ημέρα της συναυλίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
ΓΙΑΤΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ >>

Προπώληση: VIVA.GR 11876 PUBLIC SEVEN SPOTS RELOAD MEDIA MARKT ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

3ος Αγώνας δρόμου - Σήμεια παραλάβης των πακέτων συμμετοχής και παράδοσης τροφίμων.

Οι εγγραφές για τον Τρίτο Αγώνα Δρόμου έκλεισαν! 

 Όσοι έχουν λοιπόν δηλώσει συμμετοχή στον Τρίτο Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, μπορούν να προσέλθουν

• Την Τετάρτη 01 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος από τις 12.00 έως τις 19.00

• Την Πέμπτη 02 Ιουνίου στο Μετρό της Αγίας Παρασκευής από τις 12.00 έως τις 17.00

• Την Παρασκευή 03 Ιουνίου στην πλατεία πάνω από τον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου από τις 12.00 έως τις 17.00

Οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής τους( το οποίο εμπεριέχει την μπλούζα του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το τσιπάκι χρονομέτρησης , το νούμερό τους και οδηγίες για την ημέρα του αγώνα.) και προσκομίζουν τα τρόφιμά τους. Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο αλλά προσφορά σε τρόφιμα, τα οποία τα φέρνουνε τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Επίσης, τα ΚΤΕΛ του νομού Αττικής προτίθενται να αυξήσουν τα δρομολόγιά τους προς Σχοινιά την ημέρα του Αγώνα, αλλά επειδή θέλουν να ξέρουν πόσα παραπάνω πούλμαν να βάλουν θα παρακαλούσαμε όσοι θέλουν να πάνε με το ΚΤΕΛ να στείλουν το όνομά τους στο e-mail pr@skai.gr

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» & H «Τράπεζα Τροφίμων»

46.464 μπάρες δημητριακών και 5400 κιλά μακαρόνια θα μοιραστούν σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη μέσω του «Όλοι μαζί μπορούμε».

 Η «Τράπεζα Τροφίμων», το Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας, προσέφερε στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» 46.464 μπάρες δημητριακών και 5400 κιλά μακαρόνια για να δοθούν σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν καθημερινά πρόβλημα σίτισης.

Τις μπάρες και τα ζυμαρικά το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα τα διαθέσει μέσω της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και των πακέτων που προσφέρει κάθε μήνα σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Εργασία»

Οι εταιρείες SWISSPORT και SKYSERV προωθούν μέσα από το site του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην εργασία» 740 νέες θέσεις εργασίας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των εταιρειών σε όλη την Ελλάδα κατά την θερινή περίοδο.

Οι νέοι εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων θα προσληφθούν σταδιακά από τις 15 Μαίου μέχρι και τα μέσα Ιουνίου.

Για πληροφορίες μπείτε στο http://ergasia.oloimaziboroume.gr, επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και υποβάλλετε το βιογραφικό σας.

Αναλυτικά οι ειδικότητες

• 230 Υπάλληλοι Εξυπηρέτησης Επιβατών - Passenger Service Agents (PS)

• 112 Υπάλληλοι Πίστας - Ramp Agents (RA)

• 94 Χειριστές Ανυψωτικών Μηχανημάτων – GSEOperators (OP)

• 50 Οδηγοί Λεωφορείου – Bus Drivers (BD)

• 255 Εργάτες Φορτοεκφορτωτές - Loaders (LD)

4.510.860 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί μέσα από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Το μήνα Απρίλιο στο καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώθηκαν από όλα τα Super Markets της χώρας 94.640 κιλά.

Άμεση και συγκινητική ήταν για μια ακόμα φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι μαζί μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Παράλληλα μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα προστέθηκαν και 3.000 κιλά από τα τρόφιμα που πρόσφεραν οι πολίτες τόσο στο «Click & Donate» όσο και στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε: ανοίγει την αυλαία» όπου συμπολίτες μας παρακολούθησαν δωρεάν δύο θεατρικές παραστάσεις με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά τους σε τρόφιμα. Με την ενέργειά του αυτή ο κόσμος απέδειξε για μία ακόμη φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχουν απέναντι στο συνάνθρωπο.

Οι ανάγκες δυστυχώς παραμένουν μεγάλες γι΄ αυτό η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ. «Όλοι Μαζί Μπορούμε» να συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας, ώστε να μην υπάρξει κανείς συνάνθρωπός μας που να μην έχει εξασφαλίσει το καθημερινό του φαγητό.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Η πρώτη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε για συγκέντρωση τροφίμων είναι γεγονός!

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα  τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων ,την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.


Χάρις Αλεξίου
Ελένη Βιτάλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Σταμάτης Κραουνάκης
Μανώλης Μητσιάς
Γιώργος Νταλάρας
Μίλτος Πασχαλίδης
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Ηρώ Σαϊα


Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζοντας αμείωτα την προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας  απευθύνθηκε στον συνθέτη-μαέστρο, λάτρη της αισθητικής και δημιουργικής έκφρασης, στον μουσουργό Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας .
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, ο συνθέτηςμε την ιδιαίτερη κοινωνική δράση ανταποκρίθηκε θετικά και μαζί του ενώθηκαν οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας με την ίδια ζέση και ευαισθησία και έδωσαν το παρόν στην πρόσκληση αυτή.
Την διεύθυνση της δεκαμελούς ορχήστρας από σολίστες μουσικούς θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Η γιορτή αυτή της μουσικής που εξευγενίζει ψυχές και αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών βρίσκεται στη τελική φάση της προετοιμασίας.
Τα τραγούδια  που συνοδεύουν τη συλλογική μας μνήμη και αποτελούν ένα μοναδικό μουσικό μωσαϊκό ριζωμένο στο μυαλό και την καρδιά μας, γράφτηκαν από τους σημαντικότερους στιχουργούς –ποιητές  της μακράς αυτής διαδρομής και διαμόρφωσαν το ομορφότερο τοπίο λόγου και μουσικής σε μια άρρηκτη αρμονία.
Τραγούδια που ξεκίνησαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Ρεμπέτικο», «Κόκκινα Φανάρια» με τον συνθέτη πρωτεργάτη των παράλληλων αυτών καλλιτεχνικών κόσμων και στη πορεία αυτονομήθηκαν, έγιναν αειθαλείς επιτυχίες και χάραξαν τον δικό τους δρόμο αφού πηγή τους ήταν η πρωτογενής έμπνευση, αλλά και τραγούδια από κύκλους της δισκογραφίας που έμελλαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ελληνικής μουσικής από το ΄60 και μετά, περιλαμβάνονται στη παράσταση αυτή.
Μοναδική προσδοκία όλων για τη συναυλία αυτή με όχημα τον δικό μας πολιτισμό,  είναι μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση να υπάρξει και η ουσιαστική προσφορά από την πλευρά σας,η παρουσία σας και η συμμετοχή σας με  μια συμβολική τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ στην προπώληση ή 7 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του σταδίου και  προσφορά τροφίμων  που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου την ημέρα της συναυλίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη… ΓΙΑΤΙ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ>>

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt

Μουσική παράσταση με την Γλυκερία για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και το «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ανοίγουν την αυλαία, και σας προσκαλούν να απολαύσετε την Γλυκερία σε παραδοσιακά τραγούδια με μοναδικό αντίτιμο τη συνεισφορά σας σε τρόφιμα.

Αντί για εισιτήριο ο κάθε πολίτης κατά την είσοδό του στο θέατρο θα προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν στο «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την Γλυκερία θα συνοδεύσει πολυμελής ορχήστρα με εξαίρετους μουσικούς σε καλλιτεχνική επιμέλεια Στέλιου Φωτιάδη.

Πέμπτη 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, στη διασταύρωση των οδών Ιωαννίνων & Καπανέως.

Κρατήστε θέση από την Τρίτη 19 Απριλίου τηλεφωνώντας στο 210-48 00 170 έως 174.

Και μην ξεχνάτε!

Το εισιτήριό σας το εξασφαλίζετε αφήνοντας τρόφιμα μπροστά από την είσοδο του Θεάτρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»