• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.320.063 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης

Συγκινητική και άμεση ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση των εταιρειών στο κάλεσμα του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης και με την ευκαιρία αυτή αλλά και ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, κάλεσε  εταιρείες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν οι εταιρείες ΜΕΓΑ Α.Ε., ELBISCO,  ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε., ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.&Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, το ξενοδοχείο Costa Navarino, τα Μπισκότα Παπαδοπούλου και η εταιρεία ΣΕΡΑΛ ΑΕ


Τα τρόφιμα και τα είδη ατομικής υγιεινής τα οποία συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Σαλαμίνας, την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Περάματος, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το Γηροκομείο Αθηνών και το Φιλόπτωχο ταμείο του  Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια αυτή καθώς και τις μεταφορικές εταιρείες Σουλτάνογλου Μεταφορές και Μπεγνής Μεταφορές οι οποίες φρόντισαν να παραδοθούν τα προϊόντα στους προορισμούς τους.

ME ENA CLICK ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 17-23.12.2016

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και κάθε σπίτι θα πρέπει να στρώσει το εορταστικό του τραπέζι.

 Το «Όλοι μαζί μπορούμε» εντείνει τις προσπάθειες ώστε να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς γιορτινό τραπέζι.

Για το λόγο αυτό, από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ενώνουμε τις φωνές μας και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μπουν στο site http://clickanddonate.oloimaziboroume.gr/el/ και να κάνουν ένα κλικ, ώστε όλες οι οικογένειες να περάσουν ευτυχισμένες γιορτές.

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε τώρα και με ένα απλό κλικ, ακόμη και από τον καναπέ του σπιτιού μας. Ένα κλικ αρκεί για να βοηθήσουμε τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Tα πακέτα είναι των: 5, 10, 20, 50 και των 100 ευρώ, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια. Ο καθένας μας, μπορεί μέσω αυτής της πλατφόρμας, να στείλει ηλεκτρονικά σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεται, το δικό του πακέτο, που θα δώσει χαρά σε μία οικογένεια αυτά τα Χριστούγεννα.  

Κι αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όλους, μόνο με ένα απλό κλικ: μπαίνοντας στην ενότητα  «ΜΕ ΕΝΑ ΚΛ1Κ ΜΠΟΡΕΙΣ» να στείλει ο καθένας το πακέτο του για να γεμίσει το καλάθι με τρόφιμα και να κάνει έναν συνάνθρωπό του ευτυχισμένο. «ΜΕ ΕΝΑ ΚΛ1Κ ΜΠΟΡΕΙΣ» και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Αναδάσωση με πολλούς εθελοντές

Με τη συμμετοχή εθελοντών από το Φάρο Τυφλών της Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου, η αναδάσωση στον Κοκκιναρά της Πεντέλης.

Ορισμένα από τα μέλη του συλλόγου είχαν μαζί τους, σκύλους οδηγούς και με τη βοήθεια εθελοντών του ΣΠΑΠ φύτευσαν πολλά δεντράκια στην περιοχή αναδάσωσης.

Ήταν μια ξεχωριστή προσπάθεια και αξίζουν στα μέλη του Φάρου πολλά συγχαρητήρια. Επίσης ομάδες προσκόπων από την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, την Άνοιξη, την Εκάλη και εθελοντές από πολλά σημεία της Αττικής μας βοήθησαν στη συγκεκριμένη δράση.

Επόμενη αναδάσωση θα είναι με τη συμμετοχή σχολείων και εθελοντών την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στον Κοκκιναρά της Πεντέλης στις 10 το πρωί (Τέρμα οδού Ξενίας).

Παράδοση τροφίμων απο το «Με ένα κλικ μπορείς»

Για μία ακόμη φορά το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παραδίδει μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε συνανθρώπους μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Όλα τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», «Με ένα κλικ μπορείς» τον τελευταίο μήνα, παραδόθηκαν σήμερα 23 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα.

Το ίδρυμα Χατζηκώνστα φροντίζει 220 παιδιά από έξι έως δεκαεπτά ετών των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να υποστηρίξουν, λόγω κοινωνικών ή και οικονομικών προβλημάτων.

Ο σκοπός και τα έξοδα λειτουργίας του χρηματοδοτούνται εξ’ ολοκλήρου από τα έσοδα που προέρχονται από την επωφελή εκμετάλλευση της κινητής και της ακίνητης περιουσίας του, καθώς και από τις δωρεές.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ήταν και σήμερα δίπλα τους προσφέροντας τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τη δράση «Με ένα κλικ μπορείς» . Πάρα πολλοί συμπολίτες μας μέσω της δράσης «Με ένα κλικ μπορείς» συνεισφέρουν σημαντικά στο έργο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο καθένας μας μπορεί μέσω αυτής της δράσης να στείλει ηλεκτρονικά ένα πιάτο φαΐ. Σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρισκόμαστε, στέλνουμε ένα πιάτο φαΐ σε συμπολίτες μας και οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΠΟΡΕΙΣ

Θέλεις να βοηθήσεις τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται;

Πώς;

«Με ένα κλικ μπορείς»

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» να στείλουμε ηλεκτρονικά ένα πιάτο φαί.

Πατήστε το εικονίδιο «με ένα κλικ μπορείς» και διαλέξτε ένα από τα πακέτα τροφίμων των 5, 10, 20, 50 και 100 ευρώ

«Με ένα κλικ μπορείς»

http://clickanddonate.oloimaziboroume.gr/el/

• εύκολα

• άμεσα με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας

• σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρισκόμαστε, στέλνουμε ένα πιάτο φαί σε συμπολίτες μας και οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην παιδεία

Δήλωση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφορικά με την παροχή υποτροφιών από την Ο.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος), η διοίκηση του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Με γνώμονα την διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα που διέπουν την λειτουργία, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ο οργανισμός μας, προέβη στην κατάθεση αναφοράς στην Εισαγγελία Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί μια ανώνυμη καταγγελία σχετικά με την παροχή υποτροφιών από την Ο.Ε.Φ.Ε., δράση που προβλήθηκε επικοινωνιακά από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στα 5 χρόνια λειτουργίας του και έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες δράσεις, δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει ο εθελοντισμός και η ανθρώπινη προσφορά να γίνουν αντικείμενο σκοπιμοτήτων που είναι ξένες προς τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης».

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 30ος ΓΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 30ος Γύρος της Αθήνας που διοργάνωσαν το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Αθήνας με τη συμμετοχή 20.000 δρομέων.

Συγκεντρώσαμε περισσότερους από 20 τόνους τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)

Ο «30ος Γύρος Αθήνας» ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους, αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού. Και φέτος τρέχαμε για να προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», και για μία ακόμη φορά η προσφορά όλων ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται δίπλα στο συνάνθρωπό τους!

Στην Τελική Ευθεία ο 30ος Γύρος της Αθήνας ! Η χαρά της συμμετοχής, η δύναμη της προσφοράς!

Το κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο περισσότερους από 20.000 χιλιάδες δρομείς, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θα ξεχυθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας να τρέξουν για όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας!

Ο «Γύρος της Αθήνας», ο οποίος διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί την μακροβιότερη και μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους και είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας.

Oι θέσεις καλυφθηκαν για την παράσταση «Για όνομα...» για τους σκοπούς «Όλοι μαζί μπορούμε»

Οι θέσεις για την παράσταση «Για Όνομα» καλύφθηκαν!  

Η ζήτηση για την παράσταση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να καλυφθούν οι θέσεις άμεσα.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε σε επόμενες δράσεις μας!

Όσοι έχουν κρατήσει θέσεις σας περιμένουμε αύριο 04 Οκτωβρίου στις 7 και μισή το απόγευμα στο Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4 Αθήνα

Την είσοδό σας στο θέατρο «Αλίκη», θα την εξασφαλίσετε αφήνοντας τρόφιμα μπροστά από την είσοδο του θεάτρου και δείχνοντας το αποδεικτικό χαρτί της προσφοράς σας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.