• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη μεγάλη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο.

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου, Παναγιώτης Τσαφαράς.

Όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν και να τιμήσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα 55 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με μαγευτικές μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη, που έχουν αφήσει εποχή.

Με συγκίνηση, στο ξεκίνημα της συναυλίας όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί «και τι ζητάω; μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω», ύστατο χαιρετισμό για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Γιάννης Σπανολιός «του Όλοι Μαζί Μπορούμε», ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από τη χθεσινή συναυλία θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το παιδί», με σκοπό να καλύψει μέρος των εσόδων της προγραμματισμένης συναυλίας των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκου Πορτοκάλογλου που προορίζονταν για τη σίτιση άπορων παιδιών και ματαιώθηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε τη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προσφωνώντας κάθε καλλιτέχνη που ανέβαινε στη σκηνή, με λόγια που τον χαρακτήριζαν τόσο για την προσωπικότητά του όσο και για την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σύντομα σε CD από την Panik Records. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ευχαριστούμε πολύ τους: Ολυμπιακή Επιτροπή, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, Τροχαία Αθηνών, Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές ΣΤΑΣΥ και ΟΣΕ ΑΕ, ΕΚΑΒ, Ελληνική Μεταφορική Κοντέινερς ΑΕΕ, DIASTASIS S.A. - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Κατασκευές, ΔΙΟΣ - Φυσικό μεταλλικό νερό, DUR, που στάθηκαν αρωγοί στην πραγματοποίηση της συναυλίας, την εταιρεία παραγωγής για το εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά και τον κόσμο που βοήθησε έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της συναυλίας.

 «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Παράταση δρομολογίων των συγκοινωνίων για τη μεγάλη συναυλία.

Παράταση ωραρίου λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα διοργάνωσης της συναυλίας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2,4,10, 11 και 550 και η ΣΤΑΣΥ των γραμμών 1,2,3 του μετρό και του τραμ που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως την 01:00 πρωϊνή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την αποχώρησή του με τη λήξη της συναυλίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ για την πολύτιμη αρωγή τους.

Πώληση εισιτηρίων και στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την ημέρα της συναυλίας (Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου) λειτουργεί περίπτερο για πώληση εισιτηρίων έξω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τιμή εισιτηρίων: Κερκίδες €8 και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ

Εκτός από τη VIVA.GR μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη συναυλία και στα ακόλουθα φυσικά σημεία πώλησης:

SEVEN SPOTS, RELOAD, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, YOLENI’ S, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Δωρεάν είσοδος για τα άτομα με αμαξίδιο μαζί με το συνοδό τους, στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ στη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Τιμή εισιτηρίων:

Κερκίδες €8 και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ.

Εκτός από τη VIVA.GR μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη συναυλία και στα ακόλουθα φυσικά σημεία πώλησης:

SEVEN SPOTS, RELOAD, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, YOLENI’ S, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον: 30.000 χάρτινες σακούλες στα διόδια

Το «Όλοι μαζί μπορούμε και στο περιβάλλον» και φέτος σε συνεργασία με τις εταιρίες που διαχειρίζονται τα διόδια συνεχίζει την επιτυχημένη εκστρατεία μοιράζοντας συνολικά 30.000 χάρτινες σακούλες στα διόδια, κατά την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Έτσι κάθε οδηγός και οι συνεπιβάτες του θα πετούν τα απορρίμματά τους στις σακούλες και όχι στο δρόμο. Η Ολυμπία Οδός, η Νέα Οδός και η Εγνατία Οδός υποστηρίζουν την προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε και στο περιβάλλον» και θα μοιράσουν τις 30.000 χάρτινες σακούλες.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στα διόδια της Ελευσίνας, των Αφιδνών και των Μαλγάρων μαζί με την απόδειξη των διοδίων, οι οδηγοί θα παραλαμβάνουν και μία χάρτινη σακούλα για τα απορρίμματα της διαδρομής τους.

Οι σακούλες είναι ευγενική προσφορά της εταιρείας υλικών συσκευασίας ΟΙΚΟΠΑΚ Α.Ε. (www.ecopack.gr)

Απολογισμός Δράσεων Ιουνίου 2019

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» τον Ιούνιο

1.300 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από το «Με ένα CL1CK μπορείς» και 8.416 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις θεατρικές παραστάσεις. Τα χρήματα μετατράπηκαν σε τρόφιμα που διατέθηκαν σε φορείς.

13.546 κιλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν τον Ιούνιο από τα καλάθια των σούπερ μάρκετ και διατέθηκαν στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος και στην ΜΚΟ «Αποστολή».

3.500 κιλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τη «Μέρα Μαγιού» που πραγματοποιήθηκε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη και διατέθηκαν στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.

2.000 κιλά τρόφιμα για τα ζώα συγκεντρώθηκαν από τη δράση που συνδιοργάνωσαν το «Όλοι Μαζί Μπορούμε για τα ζώα» με τη “+2FEET” και διατέθηκαν σε φιλοζωϊκές οργανώσεις.

Ακόμη, από τις δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» πραγματοποιήθηκαν το μήνα Ιούνιο, ποτίσματα σε περιοχές της Πεντέλης και του Υμηττού.

Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Γίνε και εσύ εθελοντής δασοπροστασίας.

Γίνε και εσύ εθελοντής δασοπροστασίας. 35 νέα μέλη έως τώρα φέτος το καλοκαίρι.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει και το καλοκαίρι του 2019 να ενισχύει τα πυροφυλάκια σε όλη την Ελλάδα και καλεί τους πολίτες να γίνουν εθελοντές δασοπροστασίας. Είναι ενδεικτικό ότι από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου και έως σήμερα έχουν ενισχύσει τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας 35 νέα μέλη.

Οι νέες εγγραφές έγιναν στις εθελοντικές ομάδες της Εύβοιας, της Ζακύνθου, του Έβρου και της Πελοποννήσου ενώ και στην Πάρνηθα εντάχθηκαν 7 νέα μέλη.

Υπολογίζεται ότι από το 2011 που ξεκίνησε η προσπάθεια του "Όλοι Μαζί Μπορούμε", έχουν ενσωματωθεί στις εθελοντικές ομάδες 640 νέα μέλη. Από αυτούς οι 385 έχουν ενταχθεί στις εθελοντικές ομάδες της Αττικής κυρίως σε Πεντέλη, Πάρνηθα, Υμηττό και Ποικίλο Όρος.

Οι εθελοντικές ομάδες οργανώνουν και καλύπτουν βάρδιες στα πυροφυλάκια σε Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττό, Ποικίλο όρος, όπως και σε πολλά άλλα βουνά της χώρας μας. Το πρόγραμμα έχει την υποστήριξη του πυροσβεστικού Σώματος.

Το 38% του πυρήνα του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας και μεγάλα τμήματα της Πεντέλης, του Υμηττού και του Ποικίλου όρους, είναι καλυμμένα από δάση. Υπολογίζεται ότι σε όλη την Ελλάδα, τουλάχιστον το 40% της ελληνικής έκτασης αποτελείται από δάση και δασικές εκτάσεις.

Όλοι οι απλοί πολίτες μπορούν να συνεισφέρουν, συμμετέχοντας σε εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε, τις καταστροφικές επιπτώσεις των πυρκαγιών στο περιβάλλον, την κοινωνία και κατ΄ επέκταση στην οικονομία. Όλες τις εθελοντικές ομάδες με τα στοιχεία τους μπορείτε να βρείτε στο www.oloimazimporoume .gr

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές: Απολογισμός του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και την Κινέττα. Απολογισμός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Από τις προσφορές στο «Με 1 click μπορείς» συγκεντρώθηκαν 85.000 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά έγινε η αγορά δύο πυροσβεστικών οχημάτων με τον αντίστοιχο εξοπλισμό τους και παραδόθηκαν στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος. Τα δύο νέα οχήματα θα ενισχύσουν και θα διευκολύνουν το έργο των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε άμεση έκκληση βοήθειας.

110.000 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Φαρμακευτικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές ιδιωτών και εταιριών. Η συνολική προσφορά ανήλθε στα 110.000 κιλά τα οποία διανεμήθηκαν στους παρακάτω δήμους και φορείς: Δήμος Ραφήνας, Δήμος Μεγαρέων, Δήμος Μαραθώνας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Μ.Κ.Ο. "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  και Κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης περιφέρειας Αττικής.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και για τα ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΖΩΑ

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε δημιούργησε την πλατφόρμα: animals.oloimaziboroume.gr στην οποία έγιναν περισσότερες από 250 καταχωρήσεις που αφορούσαν ζώα που χάθηκαν ή βρέθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές (Κινέττα, Μάτι, Νέος Βουτζάς, Ραφήνα). Ακόμη δεκάδες κτηνιατρεία προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και εκατοντάδες συνάνθρωποί μας άνοιξαν τα σπίτια τους για προσωρινές φιλοξενίες. Δόθηκε περίθαλψη σε 530 ζώα, φιλοξενήθηκαν 67 σκυλιά, έγιναν 100 υιοθεσίες, επανενώθηκαν με τις οικογένειές τους 36 ζώα.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ μοίρασε προστατευτικές μάσκες και γάντια στους πυρόπληκτους.

Η χρήση προστατευτικών μέτρων από τους κατοίκους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής κρίθηκε αναγκαία. Έτσι δόθηκαν στους κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών 4.000 μάσκες ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα προστατάτευσε τους κατοίκους από οργανικές αναθυμιάσεις και οσμές. Ακόμη δόθηκαν 3.500 ζευγάρια γάντια νιτριλίου, προκειμένου οι κάτοικοι να μπορέσουν να κάνουν χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες όσο το δυνατόν ακίνδυνα.

Κομβικής σημασίας για την οργάνωση και τη γρήγορη διακίνηση των προϊόντων κρίθηκε η συνεισφορά των εθελοντών του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο και μέσα από τις δράσεις του συνεισφέρει όπου κρίνεται αναγκαίο.

Aναβολή Swimati για την Κυριακή 25 Αυγούστου

O εξωραϊστικός σύλλογος Μάτι, διοργανωτής της κολυμβητικής διαδρομής Swimati, ανακοινώνει την αναβολή της εκδήλωσης της 21ης Ιουλίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5-7 μποφόρ).

Το λιμεναρχείο Ραφήνας ενημέρωσε ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που ο άνεμος υπερβαίνει τα 6 μποφόρ. Επίσης, οι ναυαγοσωστικές ομάδες δεν μπορούν να υποστηρίξουν αθλητική εκδήλωση σε συνθήκες άνω των 5 μποφόρ.

Το Swimati θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 11.30