• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Απολογισμός Δράσεων Φεβρουαρίου 2018

18.268 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το μήνα Φεβρουάριο του 2018 μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και αυτόματα μετατράπηκαν σε τρόφιμα. Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν: «Με ένα CL1CK μπορείς» και θεατρικές παραστάσεις.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διέθεσε τρόφιμα αξίας σε:

- Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- Σύλλογος Συμπαραστάσεως κρατουμένων ο Ονήσιμος, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- Πανελλαδικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑ.Σ.Α.Π.), τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Ίδρυμα Γ & Ζάννειο, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- ‘Ιδρυμα «Μαρία Κόκκορη», τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Κιβωτός του Κόσμου, τρόφιμα αξίας 2.000 ευρώ.

- Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, τρόφιμα αξίας 2.000 ευρώ.

- Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, τρόφιμα αξίας 2.000 ευρώ.

- Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου, τρόφιμα αξίας 1.200 ευρώ.

- Ι.Μ. Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, τρόφιμα αξίας 3.000 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περάματος, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, τρόφιμα αξίας 2.500 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαλαμίνας, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- Victor Artant – Νίκη, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- «Κοινωνική Στήριξη», τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Ταμείο Στήριξης Δομών Αλληλεγγύης – «Αλληλεγγύη για όλους» Κρίκος Αγάπης, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- Ι.Μ. Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως, τρόφιμα αξίας 3.000 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μάνδρας, τρόφιμα αξίας 2.000 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεγάρων, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Δελφών, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- Abba House, Θεσσαλονίκη, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- Ι.Μ. Ιωαννίνων, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- ΠΝΟΗ, Σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια, Καβάλα, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- «Άγιος Αθανάσιος, ο Αθωνίτης», τρόφιμα αξίας 2.500 ευρώ.

- Ηθικοθρησκευτικός Σύλλογος «Ο Άγιος Λουκάς –Ορφανοτροφείο θηλέων», τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πύργων, τρόφιμα αξίας 3.000 ευρώ.

- Ι.Μ.Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- ΣιτίΖω, Καλλονή, τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Παγχϊακός Σύλλογος ΑμεΑ, τρόφιμα αξίας 1.200 ευρώ.

- Σύλλογος Τρίτεκνων Χίου Παναγία Νεαμονίτισσα, τρόφιμα αξίας 2.500 ευρώ.

- Γηροκομείο «Ζώρζης Γ. Μιχαλινός», τρόφιμα αξίας 700 ευρώ.

- Κεντρικός Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου, τρόφιμα αξίας 2.200 ευρώ.

- Σύλλογος Διαβητικών νομού Χίου, τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες

– Η ΕΛΠΙΔΑ, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ.

- Ένωση Πολυτέκνων Πειραιά, τρόφιμα αξίας 2.500 ευρώ.

- Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης – Οι Αγίοι Πάντες, τρόφιμα αξίας 3.000 ευρώ.

18.222 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν από 1 Φεβρουαρίου 2018 έως 28 Φεβρουαρίου 2018 από τα καλάθια των σούπερ μάρκετ και διατέθησαν στην ΜΚΟ «Αποστολή» και στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος. Ακόμη, από τις δράσεις «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην υγεία» για τη συγκέντρωση φαρμάκων συγκεντρώθηκαν 32.500 σκευάσματα, ενώ από τις δράσεις «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» φυτεύτηκαν 18.200 δέντρα.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες. Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Θεατρική Παράσταση «Άμλετ»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο θέατρο Άνεσις στη θεατρική παράσταση «Άμλετ» με δύο παραστάσεις: η πρώτη στις 5:30 το απόγευμα και η δεύτερη στις 9:00 το βράδυ, με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Για κρατήσεις εισητηρίων από 5 Μαρτίου στις 11πμ.

Η εμβληματική ιστορία εκδίκησης του ευρωπαϊκού θεάτρου, ο Άμλετ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ συνεχίζεται και τη νέα χρονιά, με θερμή ανταπόκριση από το αθηναϊκό κοινό.

Σε σκηνοθεσία του διεθνώς αναγνωρισμένου Λεβάν Τσουλάτζε , ο Τάσος Ιορδανίδης ξεχωρίζει στον ομώνυμο ρόλο του Δανού πρίγκιπα που αποζητά την τιμωρία των ενόχων για τον φόνο του πατέρα του και την προσωπική του δικαίωση.

Με μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών , τον Αρη Λεμπεσόπουλο, την Πέμυ Ζούνη, την Ιωάννα Παππά, τον Θοδωρή Κατσαφάδο ο σκηνοθέτης προσαρμόζει ευρηματικά το κείμενο μεταφέρει την πλοκή στην εποχή μας αναδεικνύοντας έτσι τη διαχρονικότητα του έργου.

Διανομή:

Τάσος Ιορδανίδης: ΄Αμλετ

Άρης Λεμπεσόπουλος :Κλαύδιος

Πέμυ Ζούνη: Γερτρούδη

Ιωάννα Παππά: Οφηλία

Νίκος Πουρσανίδης: Λαέρτης

Δημήτρης Καπετανάκος: Ρόζενγκρατ

Δημήτρης Διακοσάββας: Γκίλντενστερν 

Θοδωρής Κανδυλιώτης: Φάντασμα //ηθοποιός

Ιάσονας Παπαματθαίου: Οράτιος και

Θοδωρής Κατσαφάδος: Πολώνιος

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Βρετανίας στηρίζουν το Όλοι Μαζί Μπορούμε

Μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορά την ελληνική κοινότητα της Βρετανίας διοργανώνεται αυτό το Σάββατο, 24 του Φεβρουαρίου, στο κεντρικό ξενοδοχείο Grosvenor House του Λονδίνου.

Πρόκειται για την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Μεγάλης Βρετανίας, ενός εκ των πιο σημαντικών και με μεγάλη επιρροή ελληνικών συλλόγων στη γηραιά αλβιόνα, με πάνω από 600 ενεργά μέλη και συνολικά πάνω από 2.000 εγγεγραμμένα και συνδεδεμένα (μη μηχανικούς) μέλη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μονιούδης είπε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε με δύο βασικούς άξονες, την ελληνική ναυτιλία και τα βρετανικά πανεπιστήμια. Με περίπου 650 καλεσμένους πέρυσι και σχεδόν 750 φέτος, είναι από τις μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε χρονιάς.

Κάθε χρόνο επιλέγεται μια οργάνωση αρωγής για στήριξη από τους παριστάμενους στη χοροεσπερίδα και το Σύλλογο και φέτος η οργάνωση αυτή είναι το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Αναφερόμενος στην απόφαση αυτή, ο Ταμίας του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Κώστας Αμαραντίδης είπε: «Είδαμε ότι το ‘Όλοι Μαζί Μπορούμε’ είναι μία πάρα πολύ δυνατή πρωτοβουλία, διαχρονική, με σκοπό την κοινωνική και περιβαλλοντική αφύπνιση του κόσμου και αυτό δεν μπορούσε να μας αφήσει και εμάς ασυγκίνητους».

Δεύτερο Airport Run στην Κεφαλονιά

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο πρώτο Airport Run στην Καβάλα, το δεύτερο θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά στις 11 Μαρτίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η Fraport Greece «ανοίγει» τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και διοργανώνει ειδικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εντός των χώρων των αεροδρομίων. Οι δρομείς θα συμβάλλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τους αγώνες θα δοθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι Mαζί Mπορούμε».

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους συμμετέχοντες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, στις 11 π.μ. Ο διάδρομος έχει μήκος 2.435 μ. και πλάτος 45 μ.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια σπάνια και ξεχωριστή εμπειρία μιας και υπό κανονικές συνθήκες ο διάδρομος δεν είναι προσβάσιμος στο κοινό.

Εγγραφείτε εδώ: Viva.gr

 

Θεατρική Παράσταση «Μια Ξεχωριστή Μέρα»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου  στο θέατρο Άλμα στη θεατρική παράσταση «Μια Ξεχωριστή Μέρα» με δύο παραστάσεις: η πρώτη στις 6:00 το απόγευμα και η δεύτερη στις 9:30 το βράδυ, με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.  

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ, μια ξεχωριστή παραγωγή του Αλέξανδρου Ρήγα.

Ο Γκαμπριέλε (Σταύρος Ζαλμάς) διώκεται από το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας του 1938. Έχει μέχρι την δύση του ηλίου για να τον μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η Αντονιέτα (Δήμητρα Ματσούκα) πιστή μέχρι σήμερα στο καθεστώς, παντρεμένη με έξι παιδιά, τον συναντάει χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τις «ανατρεπτικές» του αντιλήψεις. Οι ώρες που θα περάσουνε μαζί θα συνταράξουν τα πιστεύω της σε σχέση με το καθεστώς αλλά και με την μέχρι τώρα ζωή της. Την σχέση της με τον άντρα της, τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία, τον κόσμο, και κυρίως την σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό. Δύο πλάσματα μεγαλωμένα τελείως διαφορετικά, που όμως θα ανακαλύψουν μέσα από δυνατές συγκρούσεις ότι τους ενώνει το σημαντικότερο πράγμα απ’ όλα. Και ίσως, μέχρι την δύση του ήλιου οι ζωές τους να αλλάξουν για πάντα.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Θεατρικά Παράσταση «Cabaret»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο θέατρο Παλλάς στη θεατρική παράσταση «Cabaret» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

To Cabaret θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, χορογραφίες Δημήτρη Παπάζογλου και σε πρωτότυπους στίχους της Αφροδίτη Μάνου σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!

Στο ρόλο του Κομπέρ ο Τάκης Ζαχαράτος & Σάλι Μπόουλς η Τάμτα.

Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.

Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλι Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Απολογισμός Ιανουαρίου 2018

13.545 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το μήνα Ιανουάριο του 2018 μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και αυτόματα μετατράπηκαν σε τρόφιμα.

Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν: «Με ένα CL1CK μπορείς» και θεατρικές παραστάσεις.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διέθεσε τρόφιμα αξίας σε:

- ΚΕΑ / ΑΜΕΑ (Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες), τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ - Άσυλο Ανιάτων, τρόφιμα αξίας 2.000 ευρώ

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ

- Σύλλογος των Απανταχού Μαραθοκαμπιτών Σάμου, τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

- Ορθόδοξος Χριστιανική Αδελφότης «Ο Λυτρωτής», τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

-Κοσμέτειο Ίδρυμα, τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

- Ένωση Γονέων Νοητικών Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.), τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

-Ένωση Πολυτέκνων Νέας Ιωνίας – Ηρακλείου, Βορείων Προαστίων και Ανατολικής Αττικής, τρόφιμα αξίας 2.000 ευρώ

- Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη», τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ

-Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

- Κ.Τ.Ε.Δ. Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών & Πετρουπόλεως Τ.Ε.Δ. Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως, τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμος Ιλίου, τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ

- Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ, τρόφιμα αξίας 1000 ευρώ

- Γηροκομείο «Ζώρζης Γ. Μιχαληνός», Χίος, τρόφιμα αξίας 500 ευρώ

29.462 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2018 έως 31 Ιανουαρίου 2018 μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και διατέθησαν στην ΜΚΟ «Αποστολή» και στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος.

Ακόμη, από τις δράσεις «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην υγεία» για τη συγκέντρωση φαρμάκων συγκεντρώθηκαν 20.000 σκευάσματα, ενώ από τις δράσεις «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» φυτεύτηκαν 8.000 δέντρα.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Πέντε Νέες Θεατρικές Παραστάσεις

Πλούσιος ο θεατρικός χειμώνας του Όλοι Μαζί Μπορούμε, που ανοίγει την αυλαία με πέντε ακόμη νέες θεατρικές παραστάσεις και σας καλεί να τις παρακολουθήσετε με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου έχουμε την παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», στο θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4). Μια μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Ζαμπέτα. Κείμενο – Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας. Πρωταγωνιστούν Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Καρακάση, Μάκης Πατέλης.

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έχουμε την μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή...», στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο (Κυψέλης 54). Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας. Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου, Τζόυς Ευείδη, Παντελής Καναράκης, Σοφία Μουτίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Αλέξανδρος Ρήγας.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έρχεται στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5), το πολυβραβευμένο μιούζικαλ "CABARET" που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου. Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος. Πρωταγωνιστούν: Τάκης Ζαχαράτος, Τάμτα, Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η πολυβραβευμένη ταινία ορόσημο «Μία Ξεχωριστή Μέρα» του Έττορε Σκόλα, ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή του Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη και παρουσιάζεται στο θέατρο Άλμα (Αγίου Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15-17). Πρωταγωνιστούν ο Σταύρος Ζαλμάς και η Δήμητρα Ματσούκα.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον «Άμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, στο θέατρο Άνεσις (Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι). Μετάφραση: Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Σκηνοθεσία: Λεβάν Τσουλάτζε. Πρωταγωνιστούν: Τάσος Ιορδανίδης, Πέμυ Ζούνη, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ιωάννα Παππά.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Θεατρική Παράσταση «Μπαμπά Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή...»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης - Ριάλτο στη θεατρική παράσταση «Μπαμπά Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή...» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.  

Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός είναι λίγο πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».

Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα… Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχώς αυξάνεται.

Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το χειμώνα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.