• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΔΕΥ 29 04/2019

  Πείτε χρόνια πολλά στον Γεώργιο και τη Γεωργία μέσα από το "Με ένα cl1ck μπορείς"

  Ώρα: 8 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Τη  Δευτέρα του Πάσχα μην ξεχάσετε να πείτε χρόνια πολλά στον  Γεώργιο και την Γεωργία.

  Αντί δώρου μπείτε στο «Με ένα cl1ck μπορείς» και κάντε την προσφορά σας , πιο εύκολα, πιο άμεσα, από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

  Πατήστε στο εικονίδιο «Με ένα cl1ck μπορείς» που βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής σελίδας του site, συμπληρώστε τη φόρμα και επιλέξτε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε.

  Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 • ΚΥΡ 28 04/2019

  Για το Πάσχα στείλτε τις ευχές σας μέσα από το "Με ένα cl1ck μπορείς"

  Ώρα: 8 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Αντί δώρου μπείτε στο «Με ένα cl1ck μπορείς» και κάντε την προσφορά σας , πιο εύκολα, πιο άμεσα, από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

  Πατήστε στο εικονίδιο «Με ένα cl1ck μπορείς», που βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής σελίδας του site, συμπληρώστε τη φόρμα και επιλέξτε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε.

  Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Μην ξεχάσετε την Κυριακή του Πάσχα να πείτε χρόνια πολλά στον :

  Αναστάσιο

  Αναστασία

  Ανέστη

  Πασχάλη

  Λάμπρο

  Λαμπρινή

   

 • ΚΥΡ 14 04/2019

  Την Κυριακή 14 Απριλίου φροντίζουμε τα έλατα στην Πάρνηθα

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 14 Απριλίου, φροντίζουμε τα μικρά έλατα που έχουν φυτευτεί στην Πάρνηθα.

  Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διοργανώνουν δράση για την φροντίδα και περιποίηση όλων των μικρών δέντρων που έχουν φυτευτεί τα προηγούμενα χρόνια στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

  Από το 2012 έως σήμερα έχουν φυτευτεί περισσότερα από 10.000 μικρά έλατα σε πλαγιές του εθνικού δρυμού που κάηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά στα τέλη Ιουνίου 2007.

  Στη δράση θα λάβουν μέρος εκπαιδευμένοι εθελοντές που συμμετέχουν στις δεντροφυτεύσεις της Πάρνηθας όπως επίσης και το προσωπικό με τις οικογένειές τους από την Πρεσβεία του Ισραήλ και την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών.

  Στο πλαίσιο της δράσης, οι εθελοντές που θα λάβουν μέρος θα ξεναγηθούν από έμπειρους δασολόγους στο φυτώριο με έλατα που διατηρεί ο Φορέας Διαχείρισης στην Πάρνηθα.

 • ΚΥΡ 7 04/2019

  Στις 7 Απριλίου ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τη συμμετοχή 20 Δήμων του νομού Αττικής

  Ώρα: 10 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  ΔΕΚΑ ημέρες απομένουν για τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Οι 20 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10 το πρωί. Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης. 

  Για να δείτε τους χάρτες των διαδρομών των Δήμων πατήστε ΕΔΩ

  Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων συνεχίζονται και γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε ή της Viva.gr . Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpots - Reload – WIND – Yolenis - Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - VIVA Τεχνόπολις - VIVA Σύνταγμα.  Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

  Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

 • ΠΕΜ 21 03/2019

  Θεατρική παράσταση "10 χρόνια γάμου"

  Ώρα: 8 – 10:10 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 20:00 στο Θέατρο Περοκέ, για την παράσταση «10 χρόνια γάμου», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  Μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν!

  Με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή

  Στην επέτειο 10 χρόνων του γάμου τους, η Έλενα οργανώνει μια βραδιά έκπληξη για τον Μάρκο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι εκείνος της ετοιμάζει τη δική του… έκπληξη, που θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή! Ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα αναπολεί τα στάδια της σχέσης του με πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές, για να συνειδητοποιήσει τελικά αν ο γάμος του πρόκειται να διαλυθεί ή να κρατήσει για πάντα!

  Η γνωριμία! Το πρώτο ραντεβού! Η πρόταση! Ο γάμος! Το παιδί! Τα πρώτα σύννεφα! Τα δεύτερα σύννεφα! Η καταιγίδα! Το ουράνιο τόξο!

 • ΚΥΡ 17 03/2019

  Αναδάσωση στο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 17 Μαρτίου, διοργανώνεται αναδάσωση στην περιοχή του Σειχ Σου Θεσσαλονίκης και κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

  Η αναδάσωση διοργανώνεται από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το δήμο Νεάπολης Συκεών . Τον συντονισμό έχει η διεύθυνση αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

  Αναμένεται να φυτευτούν 2.000 μικρά δέντρα.

  Σημείο συνάντησης: Η διασταύρωση στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης προς «Φιλίππειον» στις 10 το πρωί.

  Η δεντροφύτευση πραγματοποιείται κατόπιν μελέτης του δασαρχείου Κεντρικής Μακεδονίας και με δέντρα από το φυτώριο που διατηρεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Στην αναδάσωση μπορούν να λάβουν μέρος, φορείς, επιχειρήσεις και εθελοντές.

  Οι σύλλογοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι εξής:

  Εργαζόμενοι ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

  Εθελοντές δασοπροστασίας Πυλαίας Χορτιάτη

  Σωματείο Χαριλάου

  Εθελοντές δασοπροστασίας Κεντρικής Μακεδονίας

  Σωματείο «Φιλίππειον».

 • ΤΕΤ 13 03/2019

  Θεατρική παράσταση "Διπλή ταρίφα"

  Ώρα: 7:30 – 9:30 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19:30 και την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 21:15 στο Θέατρο Αθηνά, για την παράσταση «Διπλή ταρίφα», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  Μια τρελή κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

  Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους. Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος. Μια κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

  Παίζουν: Μάριος Αθανασίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, ΤζουςΕυείδη, Βίκυ Κάβουρα, Γιάννης Μάνιος, Σπύρος Πούλης, Μαριλένα Ράδου.

 • ΠΕΜ 7 03/2019

  Θεατρική παράσταση "Τερέζ Ρακέν"

  Ώρα: 9 – 12:15 πμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21:00 και την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 21:00 στο Θέατρο Ροές, για την παράσταση «Τερέζ Ρακέν», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  «Τερέζ Ρακέν», το εμβληματικό μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά, μία σκληρή ιστορία πάθους, ένα εφιαλτικό ταξίδι στα πιο άγρια ένστικτα της ανθρώπινης ψυχής πέρα από τα όρια της ηθικής. Η ανατομία ενός ανεξέλεγκτου έρωτα με καταστροφικές συνέπειες, ένα άλλο ¨έγκλημα και τιμωρία¨ ανεβαίνει στο Θέατρο “Ροές”, σε σκηνοθεσία και διασκευή Λίλλυς Μελεμέ. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Μαρία Κίτσου. Μαζί της, ο Κώστας Βασαρδάνης και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Στον ρόλο της κυρίας Ρακέν, η Σοφία Σεϊρλή.

  Το σκοτεινό μυθιστόρημα «Τερέζ Ρακέν» δημοσιεύτηκε το 1867 και άλλαξε την πορεία της λογοτεχνίας. Το κοινό των Παρισίων θεώρησε το έργο πορνογραφικό για την ασυμβίβαστη απεικόνιση του γυναικείου ερωτισμού. Το έργο μελετά με χειρουργική ακρίβεια, ωμότητα και σαρκασμό όλες τις ψυχολογικές εκφάνσεις του ανθρώπου που παρασύρεται στις πιο ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Το τρίπτυχο αμαρτία-ενοχή-τύψεις οδηγεί στην πιο τρομερή εκδίκηση που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Η σοκαριστική μελέτη του Ζολά πάνω στην τραγωδία της ανθρώπινης ύπαρξης, ένα ζήτημα ταμπού τότε αλλά και μέχρι τις μέρες μας, παίρνει πάνω στη σκηνή διαστάσεις ψυχολογικού θρίλερ.

  Γαλλία, 19ος αιώνας: Ανάμεσα σε τοίχους που στάζουν απ’ την υγρασία, εγκλωβισμένη σε μια ασφυκτική καθημερινότητα, η Τερέζ μεγαλώνει με τον ασθενικό Καμίγ, σύζυγο και ξάδερφό της, και την υπερπροστατευτική θεία της, κυρία Ρακέν. Ο χρόνος κυλά και εκείνη βυθίζεται σε μία ανυπόφορη στασιμότητα μέσα στον παγερό “οικογενειακό τάφο”, που είναι αναγκασμένη να ζει. Η απρόσμενη γνωριμία της με τον Λοράν, παιδικό φίλο του συζύγου της, ξυπνάει ακαριαία το πάθος μέσα στην σκοτεινή άβυσσο των ματιών της. Παραδίδεται στην αιματώδη ιδιοσυγκρασία του στιβαρού άντρα και η ακόρεστη λαχτάρα της για ζωή γίνεται παραφορά. Η παρουσία του κυριεύει τους νευρώνες της, λυγίζοντας και υπερνικώντας κάθε δισταγμό προς την απαγορευμένη έλξη του. Τα ζωώδη ένστικτα απελευθερώνονται. Γεννούν ένα εφιαλτικό παιχνίδι απόλυτης ηδονής και οδύνης. Ο εραστής προσφέρει το αίμα του και η ερωμένη τα νεύρα της. Οι δυο τους προκαλούν την πιο επικίνδυνη χημική ένωση, που ρυθμίζει τον μηχανισμό της ύπαρξής τους. Τα όνειρα γίνονται μια εφιαλτική πραγματικότητα, η ίδια η κόλαση.

 • ΠΕΜ 7 03/2019

  Ο Σάκης Ρουβάς στη μαθητική δεντροφύτευση στη βορειοανατολική Πεντέλη

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στη μαθητική δενδροφύτευση στην ΒΑ πλευρά της Πεντέλης και μαζί με μαθητές θα φυτέψει μικρά δέντρα. Αναμένεται να φυτευτούν 8.000 δέντρα.

  Η δενδροφύτευση στην ΒΑ πλευρά της Πεντέλης διοργανώνεται από το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το Δήμο Πεντέλης σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον». Το γενικό συντονισμό της δράσης έχει το Δασαρχείο Πεντέλης.

  Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1995 και του 1998 και δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής αναγέννησης. Στην αναδάσωση μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές και εθελοντές.

  Στη δράση θα υπάρχουν φοιτητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στη διαδικασία της σωστής δεντροφύτευσης.

  Σημείο συνάντησης: μπροστά στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης, στις 10 το πρωί.

  Θα είμαστε όλοι εκεί

  Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε

 • ΠΕΜ 28 02/2019

  Θεατρική παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούνται"

  Ώρα: 9 – 11 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 21:00 και την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 20:00 στο Θέατρο Αργώ, για την παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  Το έργο του Ρομπέρ Τομά ανέβηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1961 κι από τότε παίζεται με επιτυχία στις θεατρικές σκηνές παντού στον κόσμο. Μια μητέρα, δυο κόρες, μια γιαγιά, μια θεία, μια οικονόμος, μια καμαριέρα και μια απρόσκλητη επισκέπτρια. 8 γυναίκες κι ένας άντρας. Που δεν εμφανίζεται ποτέ. Και ξαφνικά ένας φόνος! Η αναζήτηση του δολοφόνου γίνεται ο καταλύτης στις σχέσεις των γυναικών. Μια μέρα είναι αρκετή για να έρθουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά. Και όπως συμβαίνει πάντα και στη πραγματική ζωή, οι αποκαλύψεις βάζουν σε δοκιμασία σχέσεις και χαρακτήρες.

  Ένα έργο που συγκεντρώνει όλα τα είδη του θεάτρου. Αστυνομικό, θρίλερ, ψυχολογικό δράμα, σουρεαλιστική κωμωδία. Σε μια γοητευτική παράσταση για τον κόσμο των γυναικών, μ έναν άντρα στο βάθος του κάδρου.

  Παίζουν: Αιμιλία Υψηλάντη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Ζορμπά, Δήμητρα Στογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Σίβη Σιδέρη, Ειρήνη Σταματίου, Ειρήνη Κωνσταντίνου.

  Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραχισαρίδης.

 •  < 1 2 3 4 5 >  Last ›