• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Συλλογής Τροφίμων

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοϊκής Ανοιχτής Θαλάσσης, διοργανώνουν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ανάγκες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Από τις 12 το μεσημέρι, όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μικρολίμανο, στην προβλήματα του ΠΟΪΑΘ, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ακούγοντας την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και να δουν από κοντά το στολισμένο καραβάκι. Φαγητό και ποτό περιμένουν τους καλεσμένους οι οποίοι κατά την προσέλευσή τους καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα.

Με τη σειρά του το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα διαθέσει τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πειραιά προκειμένου να δοθούν σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου

Η Φιλανθρωπική Οργάνωση «Αποστολή» και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργανώνουν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00, στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, στην Ριζούπολη, τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ επίλεκτων της Εθνικής Ελλάδος (2004) και της ΜΚΟ <<ΑΠΟΣΤΟΛΗ>> της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών , όπου θα πλαισιωθεί και από παλαίμαχους της Εθνικής ομάδας.

Αντί εισιτηρίων όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου θα προσφέρουν τρόφιμα για να στηρίξουμε κάθε άνθρωπο που μας έχει ανάγκη.

Θεατρική Παράσταση «Το Δείπνο Ηλιθίων»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 21:30 στο θέατρο ΚΑΠΠΑ είναι η θεατρική παράσταση, «Το Δείπνο Ηλιθίων» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής! Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.Τελικά, ποιος απ’ τους δύο είναι ο ηλίθιος; Ο ευρών αμειφθήσεται!

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 

Απολογισμός Προσφορών για τον μήνα Νοέμβριο

37.674 ευρώ είναι το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από προσφορές το χρονικό διάστημα 1.11.2017 έως 30.11.2017. Το ποσό αυτό προήλθε από τις ηλεκτρονικές προσφορές μέσω του «Με ένα κλικ μπορείς», από έξι θεατρικές παραστάσεις καθώς κι από τον αγώνα δρόμου «Airport Run» στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

Αυτό το ποσό μετατράπηκε σε τρόφιμα, η παράδοση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει προς 35 φορείς (Κοινωνικά Παντοπωλεία, Μητροπόλεις, Ορφανοτροφεία, Γηροκομεία, Συλλόγους, Ιδρύματα).

Το ίδιο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν 61.200 κιλά τροφίμων, από τα καλάθια των Super Market του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». 

 

Υπόλοιπο από μεταφορά 31.10.2017 12.725 €

Προσφορές που συγκεντρώθηκαν μέσω VIVA, τον Νοέμβριο 2017 (1.11.2017 – 30.11.2017): α) πλατφόρμα "με 1 click μπορείς" β) έξι (6) θεατρικές παραστάσεις γ) Airport Run στο αεροδρόμιο της Καβάλας 37.674 €

Έχουν δρομολογηθεί οι παρακάτω παραδόσεις : Δήμος Μάνδρας 2.500 €

Ι.Μητρόπολη Κηφισιάς 2.000 €

Ένωση Πολυτέκνων Ν. Ιωνίας Ηρακλείου, Βορ.Προα,Αν.Αττ 2.000 €

Σύλλογος Πολυτέκνων Αν.Αττ. Αγ. Τερέντιος & Νεονίλλη 1.000 €

Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα 500 €

Ι.Μητρόπολη Νίκαιας 1.000 €

Ι.Μυτρόπολη Περιστερίου 1.000 €

Δήμος Ιλίου 1.000 €

Σιτίζω 500 €

Γηροκομείο "Ζώρζης Μιχαληνός" 500 €

Abba House 500 €

Ορφαν/φείο Θηλέων "Μέλισσα" 500 €

ΠΝΟΗ 700 €

Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ 1.000 €

Σύλλογος Τριτέκνων Χίου Παναγία Νεαμονήτισσα 2.000 €

Κεντρικός Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου 2.000 €

Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου 1.000 €

Σύλλογος των Απανταχού Μαραθοκαμπιτών Σάμου 500 €

Ορθόδοξος Χριστιανική Αδελφότης "Ο Λυτρωτής" 500 €

Κοσμέτειο Ίδρυμα 500 €

Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) 500 €

Σύλλογος Συμπαραστάσεως κρατουμένων ο Ονήσιμος 1.500 €

Πανελλαδικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑ.Σ.Α.Π.) 1.000 €

ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων 2.000 €

Ίδρυμα Γ.Α. Χατζηκώνστα 1.000 €

Ίδρυμα "Μαρία Κόκκορη" 500 €

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ραφήνας Πικερμίου 2.000 €

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαλαμίνας 1.000 €

Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων 1.000 €

Ι. Μητρόπολη Ιωαννίνων 1.000 €

Ηθικοθρησκευτικός Σύλλογος "ο Άγιος Λουκάς-Ορφανοτροφείο Θηλέων" 500 €

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας 500 €

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πύργου 2.000 €

Ι. Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών 500 €

Ι.Μητρόπολη Ιλίου 3.000 €

Σύνολο : 39.200 €

Υπόλοιπο προς διάθεση: 11.199 €

 

Και η προσπάθεια συνεχίζεται...

Santa Claus Kingdom

Tο Όλοι Μαζί Μπορούμε συνεργάζεται με το Santa Claus Kingdom. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου μπορείτε να πάτε στο Μ.Ε.C. Παιανίας με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Τα χρήματα θυα δοθούν για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom έχει τα πάντα! Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, Μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για έκτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων! Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, δημιουργήσαμε το πιο μαγικό, παγωμένο δάσος, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε το πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε... Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 

Θεατρική Παράσταση «Το Παιχνίδη του Δολοφόνου»

Tο Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο θέατρο «ΗΒΗ» είναι η θεατρική παράσταση, «Το παιχνίδι του Δολοφόνου» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Απρίλιος 1959. Έπαυλη στην Κηφισιά. Ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός. Στη σκηνή εφτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Εφτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης. Οι ΘανάσηςΠαπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο αποτίοντας φόρο τιμής στην «παγκόσμια» Άγκαθα Κρίστι και τον «δικό μας» Γιάννη Μαρή. «Το παιχνίδι του Δολοφόνου»,θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του θεάτρου Ήβη για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του. Ένα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και παγιδευμένου ερωτισμού βυθισμένο στην ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου χωρίς ένοχο. Ποιος είναι ο ένοχος; τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος; Όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι Θερμή Παράκληση, να μην αποκαλύπτει κανείς τον Δολοφόνο !

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 

Θεατρική Παράσταση «MAMMA MIA!»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε σας καλεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «MAMMA MIA!», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε.

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ MUSICAL ΠΟΥ ΠΕΡYΣΙ  ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna,Sophieαναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν, ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donnaδεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει!

Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ…

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Πρωταγωνιστούν

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Άκης Σακελλαρίου, Demy, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου και ο Άρης Μακρής.

Παίζουν:

Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Βαρβάρα Νεμπή, Μάριος Χατζηαντώνη,
Μανώλης Θεοδωράκης, Ασπασία Λαιμού,
Μάριος Μαριόλος, Ιουλίτα Μωσαίδου, Νάντια Τόλιου,
Γιάννης Πλιάκης, Σεργκέι Γκριτσένκο και η Θέμις Μαρσέλλου.

Μαζί τους:

Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ελένη Δήμου, Μαρία Κοσμάτου,
Γιάννης Λάφης, Γιώργος Μαντάς, Γιώργος Μαρτίνος, Μαρία Μέντζα, Άρνολντ Χατζή, Ντόρα Γκέγκα, Άννα Μαρία Κόρνια, Αλεξάνδρα Κολαϊτη, Γεωργία Γιώτα.


Ορχήστρα:
Διεύθυνση Ορχήστρας - Πιάνο: Ηλίας Καλούδης
Πιάνο - Synth: Γιώργος Κονής
Πιάνο - Synth: Νικόλας Γουάστωρ
Ηλεκτρική - Ακουστική κιθάρα: Χρήστος Γκάτσος
Ηλεκτρική - Ακουστική κιθάρα: Γιώργος Κατσαμάκης
Μπάσο: Κώστας Αρσένης
Τύμπανα: Γιώργος Μούρτος
Κρουστά: Αθανασία Γκούβερη

Σκηνοθεσία – Απόδοση κειμένου και στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική Διεύθυνση – Διδασκαλία Ορχήστρας: Ηλίας Καλούδης
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη 
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Videodesign – προβολές: Κάρολος Πορφύρης
Φωνητική Διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαρία Βασιλάτου, Μελίνα Ντούσικου
Βοηθός σκηνογράφου: Ελίνα Δράκου
Συνοδός πιάνου: Ανδρέας Καρανίκας

1 2 3 »