• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Όλοι Μαζί Μπορούμε

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 30χρονης γυναίκας η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας στο Κιλκίς και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 30χρονη εξετράπη της πορείας του στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς και ανετράπη, ενώ σημειώνεται ότι η γυναίκα κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της οικογένειάς της.

Το μωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε πρόωρα και βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Επιπλέον, από το ατύχημα τραυματίστηκε η 9χρονη κόρη της που επέβαινε στο όχημα και υπεβλήθη σε οστεοσύνθεση καθώς έφερε κατάγματα σε χέρι και πρόσωπο. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου.

Υπάρχει, ωστόσο, μεγάλη ανάγκη για αίμα και συγκεκριμένα ομάδα αίματος 0 αρνητικό (R 0-) και οι αιμοδότες πρέπει να απευθύνονται στην Αιμοδοσία Κιλκίς στα στοιχεία ασθενούς Μαρία Γκειβανίδου του Ζαχαρία (ώρες 9-13:00 το πρωί στο Νοσοκομείο Κιλκίς) και στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Συγκέντρωση φαρμάκων

Σήμερα, η ανάγκη για φάρμακα είναι μεγάλη.

Στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αττική.

To Σάββατο 21 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σας περιμένουμε:

• στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων, Πανόρμου 16

• στον Άγιο Σπυρίδωνα Παγκρατίου, Ερατοσθένους 13

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην υγεία.

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον” διοργανώνει πότισμα στην Πεντέλη

Την Κυριακή 22 Ιουλίου, στις 9 το πρωί, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού και το Δήμο Κηφισιάς διοργανώνουν πότισμα στην Πεντέλη, στην περιοχή του Κοκκιναρά. Θα ποτίσουμε τα δένδρα που φυτέψαμε τον περασμένο χειμώνα.

Σε αυτή τη περιοχή από το Νοέμβριο του 2016 έως και τον Μάρτιο του 2018 φυτεύτηκαν 55.000 μικρά δέντρα.

Σημείο συνάντησης: το τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά, στις 9 το πρωί. Παράλληλα με το πότισμα θα γίνει καθαρισμός της περιοχής από ξερά χόρτα, προσφέροντας αντιπυρική προστασία.

Όλοι μαζί μπορούμε και στο περιβάλλον

FITPIK:Περπατάμε και μαζεύουμε ταυτόχρονα

Κυριακή 15 Ιουλίου κάνουμε FITPIK!

Περπατάμε ή τρέχουμε και καθαρίζουμε ταυτόχρονα. Ένα νέο είδος άσκησης που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Σημείο συνάντησης, το δάσος Φασίδερι, στη Νέα Ερυθραία, στις 9 το πρωί. Η είσοδος του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ερυθραίας βρίσκεται στην οδό Γυμναστηρίου, λίγα μέτρα μετά το Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Βαρδαξής». Φτάνουμε εκεί μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στρίβοντας προς Νέα Ερυθραία από τον κόμβο Βαρυμπόμπης.

Το δάσος Φασίδερι είναι ένα από τα ομορφότερα δάση με πυκνή βλάστηση μέσα σε αστικό ιστό. Περπατάμε περιμετρικά του δάσους σε μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων, η οποία είναι εύκολη (με βαθμό δυσκολίας 1). Μπορούν να λάβουν μέρος ακόμα και αρχάριοι.

Γυμναστές θα μας δείξουν πώς πρέπει να προετοιμάσουμε το σώμα μας πριν από κάθε άσκηση, τι πρέπει να κάνουμε μετά το τέλος της άσκησης και γενικά πώς πρέπει να ασκούμαστε σωστά. Τα προπονητικά οφέλη του FITPIK είναι πολλά καθώς ασκούμε το σώμα ποικιλοτρόπως προσθέτοντας στο τρέξιμο είτε στο περπάτημα, τα καθίσματα (squats) και τις διατάσεις, αυξάνοντας έτσι τις θερμίδες που καίμε και τους μύες που γυμνάζουμε.

Η πεζοπορία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς και το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Πληροφορίες και χάρτης στο skai.gr

Έλα για FITPIK! Θα σου αρέσει!

Απολογισμός της μεγάλης συναυλίας του Όλοι Μαζί Μπορούμε “Παίξε Τσιτσάνη μου...”

Η συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που έγινε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, με τίτλο «Παίξε Τσιτσάνη μου ....» θα μείνει στο μυαλό των θεατών για πολύ καιρό. 31.404 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπερθέαμα με τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου να τραγουδούν έργα του μεγάλου δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Viva.gr, η οποία συνεργάζεται από το 2017 με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη διαχείριση όλων των οικονομικών παραμέτρων του, εκδόθηκαν 31.404 εισιτήρια. Το κόστος της διοργάνωσης, που είχε αναλάβει αποκλειστικά εταιρία παραγωγής, καλύφθηκε από τα έσοδα των εισιτηρίων.

Στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ οι θεατές της συναυλίας προσέφεραν με την αγορά κάθε εισιτηρίου ελάχιστο ποσό 2€, συνολικό ποσό 65.428€, με το οποίο θα αγοραστούν τρόφιμα και θα προσφερθούν στους ακόλουθους φορείς:

1. MKO "Αποστολή"

2. ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων)

3. Κοσμέτειο Ίδρυμα

4. Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.)

5. Ένωση Πολυτέκνων Νέας Ιωνίας-Ηρακλείου, Βορείων Προαστίων και Ανατολικής Αττικής

6. Σύλλογος Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής "Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη"

7. Σύλλογος Συμπαραστάσεως κρατουμένων ο Ονήσιμος

8. Πανελλαδικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑ.Σ.Α.Π.)

9. Άσυλο Ανιάτων

10. Ένωση Πολυτέκνων Πειραιά

11. Ίδρυμα Γ.Α. Χατζηκώνστα & Ζάννειο

12. Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα "Οι Άγιοι Ανάργυροι"

13. Ίδρυμα "Μαρία Κόκκορη"

14. Κιβωτός του Κόσμου

15. Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

16. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες -Η Ελπίδα

17. Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής

18. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιλίου

19. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μάνδρας

20. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεγαρέων

21. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμος Περάματος

22. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

23. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαλαμίνας

24. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας, Υπηρεσίες Ο.Τ.Α.

25. Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα", Θεσσαλονίκη

26. Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης Οι Άγιοι Πάντες

27. Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

28. ΠΝΟΗ, σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια, Καβάλα

29. Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

30. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πύργου

31. Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών

32. Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ

33. Φιλόπτωχο Βροντάδου & Λιβαδίων Χίου

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ευχαριστεί πολύ το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και προσέφερε το πολύ σημαντικό αυτό ποσό, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ανιδιοτελώς, την εταιρεία παραγωγής για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς και όλους τους φορείς που υποστήριξαν με τον τρόπο τους τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ραντεβού το καλοκαίρι του 2019 με μια ακόμα μεγάλη μουσική εκδήλωση.

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο στη Μεγάλη Συναυλία του Όλοι μαζί Μπορούμε “Παίξε Tσιτσάνη μου...”

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «Παίξε Τσιτσάνη μου...».

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο επισφραγίστηκε μια σπουδαία δράση. Χιλιάδες ο κόσμος που αγκάλιασε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε και κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Ρίζου, Μαρίνα Σάττι και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώθηκαν με την ίδια ζέση και ευαισθησία στη φετινή συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε. Με μαγευτικές μελωδίες που έχουν αφήσει εποχή, το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου...» ο Γιώργος Νταλάρας ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθέτησε την παράσταση, ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν στο ρόλο του αφηγητή ενώ ο Διονύσης Σαββόπουλος προλόγισε τη συναυλία.

Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν θα μετατραπούν αυτομάτως σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας αλλά και τον κόσμο που βοήθησε έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της συναυλίας.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» και η προσπάθεια συνεχίζεται..

Παράταση Δρομολογίων των Συγκοινωνιών για τη Μεγάλη Συναυλία

Το βράδυ της συναυλίας του Όλοι Μαζί Μπορούμε «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ...»

που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, το μετρό (Γραμμές 1, 2 και 3), το τραμ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα παρατείνουν το ωράριο της λειτουργίας τους μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ για την πολύτιμη αρωγή τους.

1 2 3 »