• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.394.600 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Θεατρική Παράσταση «Αύγουστος»

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε σας καλεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 19.00 στο θέατρο «Χορν» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Αύγουστος», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε. To αριστουργηματικό θεατρικό έργο «Αύγουστος» του TracyLetts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό και εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Αλίκη Κακολύρη, AuroraMarion, Αλέξανδρος Λουίζος.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 

Θεατρική Παράσταση «ΝΙΚΗ»

Το ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σας καλεί στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Νίκη», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Νίκη», των Σταμάτη Φασουλή – Γιώργου Λύρα Βασισμένη στο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη

Πρωταγωνιστούν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γωγώ Μπρέμπου και άλλοι πολλοί ηθοποιοί. Στο ρόλο της γιαγιάς Σεβαστής η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η «ΝΙΚΗ» μιλάει για τα πάθη, τις εξάρσεις και τα τραύματα της Ελλάδας του τελευταίου αιώνα από την Μικρασιατική καταστροφή μέχρι το 2008. Επί σκηνής, ζωντανεύουν όλα αυτά που ζήσαμε, ακούσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, αλλά και όλα αυτά με τα οποία δακρύσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

«ΝΙΚΗ», στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» Πειραιώς 254, Ταύρος Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.

Από αύριο, 10 Οκτωβρίου, μπείτε στο viva.gr  και εξασφαλίστε την είσοδό σας με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ.

Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Φάρμακα για τη Σαμοθράκη

Από την πρώτη ώρα της δράσης μας υπήρξε μεγάλη προσέλευση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και στα 3 σημεία συνάντησης. Μέχρι τις 14:00 ο συνολικός απολογισμός των φαρμάκων ήταν 104 κούτες που μέσα στην εβδομάδα θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

Απολογισμός Τροφίμων

Η συνολική ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκαν από την έναρξη της λειτουργίας του «Όλοι μαζί Μπορούμε» έως και τον Αύγουστο ανέρχεται σε 5.510.935 κιλά. Τον Ιούλιο και Αύγουστο 2017 συγκεντρώθηκαν 116.335 κιλά τροφίμων, από τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από τα Super Markets όλης της χώρας, οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω του “Με ένα κλικ μπορείς” και η Δεύτερη Συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο.

Τα τρόφιμα αυτά διετέθησαν:

στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Ελλάδος,

στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,

στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ),

στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ,

στον Ονήσιμο,

στο ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών,

στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Δήμου Δελφών,

στην ΑΡΣΙΣ,

στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας,

στην Αλληλεγγύη για όλους,

στον Τ.Ε.Δ. Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως,

τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών,

στο Abba House,

στο σωματείο Σιτίζω,

στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα,

στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα,

στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής «Άγιοι Τερέντιο & Νεονίλλη»,

στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας,

στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Ο Άγιος Λουκάς»,

στην Πνοή,

στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων,

στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου,

στον Κεντρικό Σύνδεσμο Πολυτέκνων Χίου,

στην Ένωση Πολυτέκνων Νέας Ιωνίας – Ηρακλείου και στον Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Ευχαριστούμε πολύ Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Συγκέντρωση Φαρμάκων για τη Σαμοθράκη

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε συγκεντρώνει φάρμακα για να σταλούν στο Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης το οποίο πλημμύρησε από τη σφοδρή καταιγίδα.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβίου θα μας βρείτε:

Γλυφάδα - στο εμπορικό κέντρο Galleria

Αγία Παρασκευή - στην πλατεία μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής

Μαρούσι - στο σταθμό ΗΣΑΠ

Axion Hellas και Όλοι Μαζί Μπορούμε

Η Axion Hellas συνεχίζει τις δράσεις της σε όλη την Ελλάδα με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία και ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας.

Από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η Axion Hellas επισκέπτεται τα Ψαρά και τη Βολισσό στη βορειοδυτική Χίο.

Η δράση αυτή θα αποτελέσει τον 3ο διάπλου για το 2017 και κατά τη διάρκεια της θα διενεργηθούν μικροβιολογικές, αιματολογικές εξετάσεις στους κατοίκους, θα στηθούν ιατρεία 20 ιατρικών ειδικοτήτων, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά.

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε βρέθηκε δίπλα τους και προσέφερε τα απαραίτητα φάρμακα και το υγεινομικό υλικό που ήταν απαραίτητο για να πραγματοποιηθεί η δράση.

1 2 3 »