• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Μνημόνιο Συνεργασίας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο, τον πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Γιώργο Αλικάκο, τον πρόεδρο Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI Institute κ. Μανώλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Όλοι Μαζί Μπορούμε, κ. Γιάννη Σπανολιό.

Στόχος της συνεργασίας είναι η προώθηση της Ολυμπιακής ιδέας και της αρχής του «Εύ αγωνίζεσθαι», η ανάπτυξη του εθελοντισμού και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω του αθλητισμού καθώς και η κατάρτιση και ενημέρωση των νέων για τη σωστή χρήση του διαδικτύου.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων θα σχεδιαστούν και θα πραγματοποιηθούν καινοτόμες δράσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, απευθυνόμενες κυρίως στα παιδιά και τους νέους, μέσα από τις οποίες οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τα ολυμπιακά αθλήματα, θα έρθουν σε επαφή με Ολυμπιονίκες, θα συμμετέχουν σε αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, θα βιώσουν τις αξίες του Ολυμπιακού Πνεύματος και του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», της εθελοντικής προσφοράς και της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα θα πληροφορηθούν για τη σωστή χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Απολογισμός Δράσεων Μαϊου 2019

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» τον Μάιο.

1.620 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από το «Με ένα CL1CK μπορείς» και μετατράπηκαν σε τρόφιμα που διατέθηκαν σε φορείς.

23.181 κιλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν τον Μάιο από τα καλάθια των σούπερ μάρκετ και διατέθηκαν στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος και στην ΜΚΟ «Αποστολή».

80.000 βιβλία συγκεντρώθηκαν από τη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη γνώση» μαζί με 20 δήμους του νομού Αττικής και διατέθηκαν στους εκάστοτε δήμους που συμμετείχαν.

Ακόμη, από τις δράσεις «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην υγεία» για τη συγκέντρωση φαρμάκων συγκεντρώθηκαν 32.500 σκευάσματα.

Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

Δωρεάν μαστογραφίες και Τεστ Παπανικολάου σε 672 γυναίκες των δήμων Πετρούπολης και Μεγαλόπολης

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό έχει πραγματοποιήσει εξετάσεις συνολικά σε 672 γυναίκες στο Δήμο Πετρούπολης και στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Για το Δήμο Πετρούπολης, από τις 7/5/2019 έως και 7/6/2019:

Έχουν εξεταστεί συνολικά 365 γυναίκες και έχουν πραγματοποιηθεί 605 εξετάσεις (298 μαστογραφίες και 307 Τεστ Παπανικολάου).

Για το Δήμο Μεγαλόπολης, από τις 16/5/2019 έως και 5/6/2019:

Έχουν εξεταστεί συνολικά 307 γυναίκες και έχουν πραγματοποιηθεί 574 εξετάσεις (305 μαστογραφίες και 269 Τεστ Παπανικολάου).

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε θα ανακοινώνει τον χρόνο και τον τόπο που θα βρίσκονται οι μονάδες, ώστε να ενημερώνονται έγκαιρα οι ενδιαφερόμενες και να προσέρχονται για τις σχετικές εξετάσεις.

Θεατρική παράσταση “Το δικό μας σινεμά”

Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21:00 και την Τετάρτη 19 Ιουνίου την ίδια ώρα στο Θέατρο Άλσος, για την παράσταση «Το δικό μας σινεμά», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

“Το δικό μας σινεμά”, το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια, χορός και 1.000 κοστούμια, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης. “Το δικό μας σινεμά”, είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του '60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του '70.

O Πέτρος (Σπύρος Παπαδόπουλος) είναι πρωταγωνιστής του θεάτρου και κάνει τις πρώτες του ταινίες στη δεκαετία του ’50. Είναι παντρεμένος με την Μιράντα (Κατερίνα Λέχου) η οποία είναι σταρ του θεάτρου και περιφρονεί το σινεμά αλλά κάνει και κάποιες ταινίες για να βγάζει χρήματα. Η Μιράντα έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, την Δανάη (Ευγενία Σαμαρά). Η Μαίρη (Δέσποινα Βανδή) είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια που στην δεκαετία του '50 κάνει ρόλους σε ταινίες του άντρα της, Γιώργου (Κώστας Κόκλας) που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Όταν ο Πέτρος και η Μαίρη συνεργάζονται για πρώτη φορά σε μια ταινία του Γιώργου αρχίζει μια ιστορία με έρωτες, ανταγωνισμούς, φιλοδοξίες και διαψεύσεις. Η ιστορία αυτή κρατάει μέχρι το ΄77 την χρονιά που πεθαίνει ο Φιλοποίμενας Φίνος και στην ουσία λήγει η ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Γύρω από αυτά τα τέσσερα πρόσωπα περιστρέφεται ένας ολόκληρος κόσμος από καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στα στούντιο της Φίνος Φιλμ. Ο Χρόνης (Παύλος Χαικάλης) είναι ο χορογράφος των επιτυχιών της εποχής. Η Ζωγραφούλα (Ελένη Γερασιμίδου) είναι η μητέρα του Πέτρου. Ο Κώστας (Γιώργος Κωνσταντίνου) και η Δέσπω (Πηνελόπη Πιτσούλη) είναι ζευγάρι παλιών ηθοποιών απο τα μπουλούκια που έχουν δύο κόρες την Μαίρη και την Ντίνα (Παρθένα Χοροζίδου), μια μοδίστρα στα στούντιο του Φίνου. Ο Στέφανος (Μέμος Μπεγνής) είναι ανερχόμενος ζεν πρεμιέ εκείνης της εποχής, όπως και ο Παύλος (Γιώργος Χρανιώτης) ο οποίος είναι παντρεμένος με μια στάρλετ την Φανή (Σύλβια Δελικούρα).

Με νοσταλγία, χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και συγκίνηση μας θυμίζουν μια εποχή που έχουμε αγαπήσει και συνεχίζουμε να αγαπάμε. “Το δικό μας σινεμά” είναι ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. “Το δικό μας σινεμά”, με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου. Και μην αναζητήσετε οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα. Γιατί το χαρισματικό δίδυμο επινοεί προς τέρψιν των θεατών ιστορίες που εμπνέονται από την πραγματική ζωή του χτες και του σήμερα και τις μπολιάζει με μοναδικά τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες της εποχής σε νέες ενορχηστρώσεις που ερμηνεύονται από τους ηθοποιούς και την με 12μελή ζωντανή ορχήστρα. Στο δικό μας σινεμά συμμετέχει 24μελές μπαλέτο.

“Το δικό μας σινεμά” είναι η θεατρική πρόταση του καλοκαιριού στο ανακαινισμένο θέατρο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, χωρητικότητας 2000 θέσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εντοπίστηκαν στο FACEBOOK ψεύτικες σελίδες με το όνομα  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Διαπιστώθηκε ότι έχουν δημιουργηθεί στο FACEBOOK σελίδες που μιμούνται ή χρησιμοποιούν τον τίτλο και τα σήματα του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με σκοπό να παραπλανήσουν το κοινό και να δημιουργήσουν σύγχυση σχετικά με τις δράσεις ή ακόμα και να εκμεταλλευτούν εμπορικά το όνομα μας.

Εντοπίσαμε τις παρακάτω ψεύτικες σελίδες:

fake-pages-olimaziboroume

To ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες με στόχο να εντοπισθούν οι χρήστες που παράνομα οικειοποιούνται το όνομα μας και να στραφούμε εναντίον τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

O αυθεντικός λογαριασμός μας στο FACEBOOK γράφεται μόνο με λατινικούς χαρακτήρες, δηλαδή: Oloi Mazi Boroume.

 

Καθαρισμός παραλίας Ελληνικού

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τους εθελοντές του, μαζί με μαθητές από την Ελληνογαλική σχολή Jeanne d΄ Arc του Πειραιά και το Δήμο Ελληνικού, με τους δικούς του εθελοντές, καθαρίζουμε την ελεύθερη παραλία του Ελληνικού.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, θα γίνει διαχωρισμός των αποβλήτων και όσα από αυτά είναι ανακυκλώσιμα θα μεταφερθούν σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Σημείο συνάντησης, η είσοδος της ελεύθερης παραλίας του Ελληνικού στη παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, αμέσως μετά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου σε 361 γυναίκες των Δήμων Πετρούπολης και Μεγαλόπολης

Μεγάλη και άμεση η ανταπόκριση του γυναικείου πληθυσμού στους Δήμους Πετρούπολης και Μεγαλόπολης, για δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Δήμο Πετρούπολης και στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Για το Δήμο Πετρούπολης, από τις 7/5/2019 έως 23/5/2019:

Έχουν εξεταστεί συνολικά 208 γυναίκες και έχουν πραγματοποιηθεί 393 εξετάσεις (189 μαστογραφίες και 204 Τεστ Παπανικολάου)

Για το Δήμο Μεγαλόπολης, από τις 16/5/2019:

Έχουν εξεταστεί συνολικά 153 γυναίκες και έχουν πραγματοποιηθεί 268 εξετάσεις (148 μαστογραφίες και 120 Τεστ Παπανικολάου)

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε θα ανακοινώνει τον χρόνο και τον τόπο που θα βρίσκονται οι μονάδες,  ώστε να ενημερώνονται έγκαιρα οι ενδιαφερόμενες και να προσέρχονται για τις σχετικές εξετάσεις.

Παράλληλα, το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε θα προσφέρουν σε μηνιαία βάση, 50 μαστογραφίες και 50 τεστ Παπανικολάου, σε γυναίκες που έχουν περιορισμένη οικονομική δυνατότητα και επιθυμούν να εξεταστούν. Οι εξετάσεις αυτές θα γίνονται δωρεάν στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας. Το πρόγραμμα αυτό θα διαρκέσει έως το τέλος του 2019.

« 3 4 5 6 7 »