• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για το μήνα Οκτώβριο

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου παρέχει το ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για το μήνα Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Η πρόσκληση απευθύνεται όχι μόνο στις γυναίκες που συμμετέχουν στα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου αλλά και σε όλες όσες θελήσουν να εξεταστούν σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εξετάσεις ψηφιακής μαστογραφίας και Τέστ Παπανικολάου. Ο μαστογραφικός έλεγχος είναι σύντομος, ανώδυνος και γίνεται με τελευταίας γενιάς μηχανήματα, του οίκου Hologic.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν,από Τρίτη 1η έως και Παρασκευή 4η Οκτωβρίου και ώρες 9:30 έως 15:30 στα τηλέφωνα: 210 3620831-32 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Θεατρική παράσταση “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”

Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου  για την παράσταση "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε" , με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά των 7 ευρώ.

Για κρατήσεις εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ 

Για δεύτερη χρονιά το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την μεγάλη επιτυχία «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», μια παράσταση βασισμένη σε ένα θέμα του Luigi Pirandello, με τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαυρίκου. Ένα έργο σταθμός στην ιστορία του σύγχρονου θεάτρου. 

Πρωτότυπη μουσική: Μάνος Χατζιδάκις

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαυρίκιος - Άγγελος Παπαδόπουλος

Παίζουν : Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Μαρία Βαρδάκα, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Κακαβούλας, Δημήτρης Μαυρίκιος, Γιώργος Μπένος, Λίλη Νταλάνικα, Ράνια Οικονόπουλου, Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, Στέφανος Παπατρέχας, Γιούλικα Σκαφίδα, Νεκτάριος Φαρμάκης, Λυδία Φωτοπούλου κ.α.

Καθαρίζουμε τις θάλασσες της πατρίδας μας.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο περιβάλλον.

«Σκέψου μπλε-σκέψου τα στρουμφάκια…σε ατέλειωτες βουτιές»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα μαζί με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθαρίζουν τις θάλασσες της πατρίδας μας.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η πρώτη δράση μας στη Θεσσαλονίκη. Δύτες θα καθαρίσουν το βυθό στο λιμάνι της Μηχανιώνας και οι εθελοντές την παραλία της.

Σημείο συνάντησης, το λιμάνι της Μηχανιώνας στις 10 το πρωί.

Φέτος το φθινόπωρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το «Όλοι μαζί μπορούμε» και … τα Στρουμφ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον καθαρισμό θαλασσών και παραλιών σε όλη την Ελλάδα, και καλούν του πολίτες να συμμετάσχουν.

Πρώτη στάση η Θεσσαλονίκη!

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ευρωπαϊκής εκστρατείας με σύνθημα #EU Beach Cleanup και πρεσβευτές τα …. Στρουμφ. Συγκεκριμένα, φέτος το φθινόπωρο, οι Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και ευρωπαϊκές πρεσβείες σε τρίτες χώρες και τα περιφερειακά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών σε ολόκληρο τον κόσμο διοργανώνουν δράσεις καθαρισμού των θαλασσών με τοπικούς φορείς και οργανισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ενώνουν τις δυνάμεις του με πρώτη (αλλά όχι μοναδική) στάση τη Θεσσαλονίκη. Οι καθαρισμοί θα γίνονται στο βυθό με τη βοήθεια δυτών αλλά και στην παραλία με τη βοήθεια εθελοντών. Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα μοιράσει αναμνηστικά μικρά μπλοκάκια και στυλό σε όσους παρευρεθούν στη δράση.

Δεύτερη στάση: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Καθαρίζουμε το βυθό στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας (ΝΟΕ). Η δεύτερη δράση στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο. Η συγκεκριμένη δράση γίνεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας και την ένωση Εφέδρων Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων.

Η 21η Σεπτεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα καθαρισμού των ακτών και θα γίνουν παράλληλες δράσεις σε αρκετές χώρες του πλανήτη.

Σημείο συνάντησης. Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στις 10 το πρωί.

Το 2018, πάνω από 70 δράσεις και σχεδόν 3.000 άτομα συμμετείχαν στην εκστρατεία «EU Beach Clean-up», που διοργάνωσαν από κοινού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με φορείς από όλη την Ευρώπη.

Υπολογίζεται ότι το 2018 τουλάχιστον 10 εκατομμύρια τόνοι αποβλήτων αφαιρέθηκαν από τις ακτές στα πλαίσια της εκστρατείας.

Website: https://ec.europa.eu/info/events/eu-beach-cleanup-2019_en

Όλοι Μαζί Μπορούμε

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη μεγάλη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο.

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου, Παναγιώτης Τσαφαράς.

Όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν και να τιμήσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα 55 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με μαγευτικές μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη, που έχουν αφήσει εποχή.

Με συγκίνηση, στο ξεκίνημα της συναυλίας όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί «και τι ζητάω; μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω», ύστατο χαιρετισμό για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Γιάννης Σπανολιός «του Όλοι Μαζί Μπορούμε», ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από τη χθεσινή συναυλία θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το παιδί», με σκοπό να καλύψει μέρος των εσόδων της προγραμματισμένης συναυλίας των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκου Πορτοκάλογλου που προορίζονταν για τη σίτιση άπορων παιδιών και ματαιώθηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε τη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προσφωνώντας κάθε καλλιτέχνη που ανέβαινε στη σκηνή, με λόγια που τον χαρακτήριζαν τόσο για την προσωπικότητά του όσο και για την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η συναυλία ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σύντομα σε CD από την Panik Records. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ευχαριστούμε πολύ τους: Ολυμπιακή Επιτροπή, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, Τροχαία Αθηνών, Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές ΣΤΑΣΥ και ΟΣΕ ΑΕ, ΕΚΑΒ, Ελληνική Μεταφορική Κοντέινερς ΑΕΕ, DIASTASIS S.A. - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Κατασκευές, ΔΙΟΣ - Φυσικό μεταλλικό νερό, DUR, που στάθηκαν αρωγοί στην πραγματοποίηση της συναυλίας, την εταιρεία παραγωγής για το εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά και τον κόσμο που βοήθησε έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της συναυλίας.

 «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Παράταση δρομολογίων των συγκοινωνίων για τη μεγάλη συναυλία.

Παράταση ωραρίου λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα διοργάνωσης της συναυλίας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2,4,10, 11 και 550 και η ΣΤΑΣΥ των γραμμών 1,2,3 του μετρό και του τραμ που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως την 01:00 πρωϊνή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την αποχώρησή του με τη λήξη της συναυλίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ για την πολύτιμη αρωγή τους.

Πώληση εισιτηρίων και στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την ημέρα της συναυλίας (Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου) λειτουργεί περίπτερο για πώληση εισιτηρίων έξω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τιμή εισιτηρίων: Κερκίδες €8 και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ

Εκτός από τη VIVA.GR μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη συναυλία και στα ακόλουθα φυσικά σημεία πώλησης:

SEVEN SPOTS, RELOAD, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, YOLENI’ S, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Δωρεάν είσοδος για τα άτομα με αμαξίδιο μαζί με το συνοδό τους, στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ στη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Τιμή εισιτηρίων:

Κερκίδες €8 και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ.

Εκτός από τη VIVA.GR μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τη συναυλία και στα ακόλουθα φυσικά σημεία πώλησης:

SEVEN SPOTS, RELOAD, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, YOLENI’ S, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

« 1 2 3 4 »