• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

Μετάδοση της μεγάλης συναυλίας του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” | “55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος

Τη Κυριακή 26 Απρίλιου, στις 21:30, θα μεταδοθεί  από τη τηλεόραση του ΣΚΑΙ η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» - «55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος», που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο το Σεπτέμβριο του 2019.

Για ακόμα μία φορά ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη μεγάλη συναυλία, που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο.

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες,  ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους παραβρέθηκαν. Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς είναι οι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου, Παναγιώτης Τσαφαράς.

Όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν και να τιμήσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα 55 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με μαγευτικές μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη, που έχουν αφήσει εποχή.

Την επόμενη μέρα της μεγάλης συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ήταν προγραμματισμένη η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, προκειμένου να ενισχύσει το Σύλλογο «Μαζί για το Παιδί» για τη σίτιση άπορων παιδιών. Η συναυλία όμως, ματαιώθηκε λόγω της ξαφνικής απώλειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο κ. Σπανολιός ανακοίνωσε πως το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα προσφέρει ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας στο «Μαζί για το Παιδί», προκειμένου να καλύψει μέρος των εισπράξεων της συναυλίας που δε πραγματοποιήθηκε.

Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 70.227 ευρώ, από τα οποία 30.000 ευρώ προσφέρθηκαν στο «Μαζί για το παιδί» και οι υπόλοιπες 40.227 ευρώ μετατράπηκαν σε τρόφιμα και δόθηκαν σε 21 ιδρύματα και φορείς για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που χρειάζονταν βοήθεια.

Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε πως «Όλοι Μαζί Μπορούμε»!
Και η προσπάθεια συνεχίζεται.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

To “DoctorNext2Me” φέρνει τους γιατρούς δίπλα μας με ένα κλικ!

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, η Περιφέρεια Αττικής, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το Όλοι Μαζί Μπορούμε, προωθούν το «Doctor Next 2 me», μια εφαρμογή που φέρνει τους γιατρούς δίπλα μας με ένα κλικ.

Εν όψει των πρωτοφανών συνθηκών που επικρατούν στη στη χώρα μας λόγω της υγειονομικής κρίσης, το DoctorNext 2 me, προσέφερε αφιλοκερδώς την εφαρμογή, ώστε οι συμπολίτες μας να απευθύνονται σε εθελοντές επαγγελματίες υγείας και να παίρνουν απαντήσεις, σύμφωνα με τα πρωτόκολο του ΕΟΔΥ, για ιατρικά ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τον Covid-19.

Ο πολίτης με ένα κλικ, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται, χωρίς να μετακινηθεί, εντελώς δωρεάν επικοινωνεί με απλή βιντεοκλήση με γιατρούς και λαμβάνει οδηγίες για την υγεία του.

Είσαι πολίτης και θέλεις να χρησιμοποιήσεις τo DoctorNext 2 me; Κατέβασε, εντελώς δωρεάν, το app «DoctorNext2Me», πατώντας ΕΔΩ

Είσαι γιατρός και θέλεις να προσφέρεις εθελοντικά τις υπηρεσίες σου; Κατέβασε το app «DoctorNext2Me – Doctor», πατώντας ΕΔΩ

ΕΟΔΥ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

DoctorNext2Me

Τη τελευταία εβδομάδα μετράμε 1447 μονάδες αίματος και συνολικά 7003!

Tο «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), η Περιφέρεια Αττικής, το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, δημιουργώντας κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας και μαζεύουν αίμα για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από τη Παρασκευή 10 Απριλίου έως τη Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου έχουν συγκεντρωθεί 1.447 μονάδες αίματος από 36 αιμοδοσίες.

Από την αρχή της συλλογικής αυτής δράσης μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί, από όλους τους συμμετέχοντες Δήμους, Φορείς και Συλλόγους, 7003 μονάδες αίματος!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι τα αποθέματα αίματος να είναι επαρκή!

Ευχαριστούμε θερμά το κόσμο για τη πρόθυμη συμμετοχή του σε αυτή τη δράση. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τη Περιφέρεια Αττικής για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στα κλιμάκια των νοσοκομείων που στελεχώνουν τους εξωτερικούς κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας, προσφέροντας στο ιατρικό προσωπικό μάσκες, γάντια και απολυμαντικά, προκειμένου να τηρείται το σχετικό πρωτόκολλο και όλοι οι κανόνες υγιεινής, τόσο για την ασφάλεια των ομάδων αιμοδοσίας, όσο και των αιμοδοτών.

Βγαίνουμε από το σπίτι για έναν μεγάλο σκοπό. Δίνουμε αίμα. Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη...

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (Ε.ΚΕ.Α.)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΟΔΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

2η Παράδοση Προσφορών στις κοινωνικές υπηρεσίες 11 ακόμη Δήμων!

Σε μία εποχή που λόγω της υγειονομικής κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται το φαγητό, που οι άνεργοι αυξήθηκαν, που οι υπερήλικες και οι ευπαθείς ομάδες χρειάζονται προστασία, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει να βοηθά τους συμπολίτες του και να τους στηρίζει.

Τηρώντας το «Μένουμε Σπίτι», το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» καλεί τον κόσμο να μπει στο «Με ένα Cl1ck μπορείς» και να καταθέσει το ποσό που μπορεί και επιθυμεί, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να ενισχυθούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων.

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, από τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις προσφορές του κόσμου, παραδόθηκαν τρόφιμα και απαραίτητα είδη οικιακής και ατομικής υγιεινής αξίας 80.000 ευρώ, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες 11 Δήμων.

Μετά το Πάσχα, έχει προγραμματιστεί να γίνει και 2η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης, αξίας 60.000 ευρώ στις Κοινωνικές Υπηρεσίες 11 ακόμη Δήμων.

Η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» δε σταματά εδώ. Θα συνεχίσει να ενισχύει συμπολίτες του όσο υπάρχουν ανάγκες.

Τώρα μπορούμε να στείλουμε την προσφορά μας, μέσα από το σπίτι μας, με το πάτημα ενός κουμπιού… Με ένα Cl1ck…

 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Αποστολή προϊόντων αξίας 80.000 ευρώ σε 11 Δήμους

Σε μία εποχή, που λόγω της υγειονομικής κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται το φαγητό, που οι άνεργοι αυξηθηκαν, που οι υπερήλικες και οι ευπαθείς ομάδες χρειάζονται προστασία, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει να βοηθά τους συμπολίτες του και να τους στηρίζει.

Τηρώντας το «Μένουμε Σπίτι», το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» καλεί τον κόσμο να μπει στο «Με ένα Cl1ck μπορείς» και να καταθέσει το ποσό που μπορεί και επιθυμεί, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα χρειάζονται.

Μέχρι στιγμής, από προσφορές του κόσμου έχουν συγκεντρωθεί 80.000 ευρώ, με τα οποία θα αγοραστούν τρόφιμα και απαραίτητα είδη οικιακής και ατομικής υγιεινής, και θα αποσταλούν στις κοινωνικές υπηρεσίες 11 Δήμων, προκειμένου να διανεμηθούν στους δικαιούχους πριν το Πάσχα.

Οι Δήμοι  που θα παραλάβουν τις δωρεές είναι οι εξής:
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων
Ο Δήμος Αιγάλεω
Ο Δήμος Αχαρνών
Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας
Ο Δήμος Μεγαρέων
Ο Δήμος Ιλίου
Ο Δήμος Καλλιθέας
Ο Δήμος Πειραιά
Ο Δήμος Περάματος
Ο Δήμος Περιστερίου
Ο Δήμος Φυλής

Η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» δε σταματά εδώ. Θα συνεχίσει να ενισχύει συμπολίτες μας όσο υπάρχουν ανάγκες.

Τώρα μπορούμε να στείλουμε την προσφορά μας, μέσα από το σπίτι μας, με το πάτημα ενός κουμπιού… Με ένα Cl1ck…

 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τη τελευταία εβδομάδα μετράμε 1699 μονάδες αίματος και συνολικά 5566!

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η Περιφέρεια Αττικής, το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, δημιουργώντας κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας και μαζεύουν αίμα για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από τη Παρασκευή 3 Απριλίου έως τη Πέμπτη 9 Απριλίου έχουν συγκεντρωθεί 1699 μονάδες αίματος από 35 αιμοδοσίες.

Από την αρχή της συλλογικής αυτής δράσης μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί, από όλους τους συμμετέχοντες Δήμους, Φορείς και Συλλόγους , 5566 μονάδες αίματος!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι τα αποθέματα αίματος να είναι επαρκή!

Ευχαριστούμε θερμά το κόσμο για τη πρόθυμη συμμετοχή του σε αυτή τη δράση. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τη Περιφέρεια Αττικής για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στα κλιμάκια των νοσοκομείων που στελεχώνουν τους εξωτερικούς κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας, προσφέροντας στο ιατρικό προσωπικό μάσκες, γάντια και απολυμαντικά, προκειμένου να τηρείται το σχετικό πρωτόκολλο και όλοι οι κανόνες υγιεινής, τόσο για την ασφάλεια των ομάδων αιμοδοσίας, όσο και των αιμοδοτών.

Βγαίνουμε από το σπίτι για έναν μεγάλο σκοπό. Δίνουμε αίμα. Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη...

ΕΟΔΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Έκκληση για Αιμοπετάλια!

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” σε συνεργασία με το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, κάνουν έκκληση για προσφορά αιμοπεταλίων.

Τα αιμοπετάλια λαμβάνονται με την ειδική διαδικασία της αυτόματης μηχανικής αφαίρεσης.
Το προϊόν αυτό αίματος – τα αιμοπετάλια – είναι απαραίτητα για τις μεταγγίσεις μερικών αιματολογικών και κυρίως ογκολογικών παθήσεων καθώς και για την κλινική υποστήριξη των Μεταμοσχεύσεων Μυελού των Οστών.

Οι πρόθυμοι να δώσουν αιμοπετάλια, θα πρέπει να τηλεφωνούν στα νοσοκομεία που βρίσκονται παρακάτω, ώστε να κλείσουν το ραντεβού τους και να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα κριτήρια της αιμοπεταλιαφαίρεσης από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των Υπηρεσιών Αιμοδοσίας.

Λαϊκό Νοσοκομείο - Τηλέφωνο: 213-2061596
Ευαγγελισμός - Τηλέφωνα: 213-2043966 και 213-2043956
Νοσοκομείο Παιδων "Αγία ΣΟΦΙΑ" - Τηλέφωνο: 210-7452038
Αντικαρκινικό Νοοσοκομείο "Μεταξα" - Τηλέφωνο: 210-4511459


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων (ΕΟΔΥ)

 

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και η εταιρεία ΜΕΓΑ ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Γηροκομείου Αθηνών

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” συνεχίζει τη προσπάθεια του να ενισχύει ευπαθείς ομάδες, Φορείς και Συλλόγους που έχουν ανάγκη, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια του Γηροκομείου Αθηνών και απευθύνθηκε στην Ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, η οποία παρασκευάζει προϊόντα ατομικής υγιεινής και πρόθυμα προσέφερε για τους σκοπούς του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, 167 κιβώτια με πάνες ακράτειας, υγρά μαντήλια, υποσέντονα και είδη ατομικής υγιεινής, στηρίζοντας έτσι τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται και ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου από το νέο κορωνοϊό. Τη Δευτέρα 6 Απριλίου έγινε η παράδοση των προϊόντων στο Γηροκομείο Αθηνών

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” δε σταματά να βοηθάει με τρόφιμα ευπαθείς ομάδες. Συνεχίστηκε και το μήνα αυτό, προσφέροντας σε 37 φορείς τρόφιμα αξίας 46.200 ευρώ.

Συνεχίζουμε να βοηθάμε όσους περνούν λίγο πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους αυτό το καιρό…

Πράττουμε με αλληλεγγύη…


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 

Ήρθε η στιγμή όπου οι εθελοντές μας θα δείξουν την πραγματική έννοια του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”!

Το σύστημα υγείας της χώρας μας δοκιμάζεται σκληρά αυτή την περίοδο. Το Υπουργείο Υγείας, μπροστά στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση αλλά και  την ραγδαία  εξέλιξη της νόσου στην Ευρώπη, έκρινε αναγκαία την παροχή υπηρεσιών στις δομές υγείας της χώρας μας και από εθελοντές.

Σήμερα, απεύθυνε πρόσκληση να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους,  ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγοι, φοιτητές,   συνταξιούχοι επιστημών υγείας ή και εθελοντές, που ανεξαρτήτως ειδίκευσης επιθυμούν να προσφέρουν  διοικητική, τεχνική και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας

Ήρθε η στιγμή όπου οι εθελοντές και οι εθελόντριες μας θα δείξουν την πραγματική έννοια του "Όλοι Μαζί Μπορούμε"!

Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" σας προσκαλεί να δείξετε προθυμία και να σπεύσετε να ενταχθείτε στις ομάδες των εθελοντών που θα πλαισιώσουν και θα υποστηρίξουν το σύστημα υγείας, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το ethelontes.gov.gr

Γίνε εθελοντής για τη προστασία της Δημόσιας Υγείας...!

 


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ