• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΚΥΡ 8 12/2019

  Διπλή αναδάσωση τη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Κοκκιναρά Κηφισιάς και στη Θεσσαλονίκη

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Τη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διπλή αναδάσωση στο Κοκκιναρά Κηφισιάς (τέρμα της οδού Ξενίας) και στη Θεσσαλονίκη (στη περιοχή Καρά Τεπέ, στο τέρμα της οδού Εμμανουήλ Παππά), από τις 10:00 έως τη 13:00.

 • ΤΡΙ 3 12/2019

  Δράση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και για την Αλβανία"

  Ώρα: 9 – 3 μμ / Τοποθεσία:

  Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τη Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρώνει αγαθά για τους πληγέντες γείτονες μας...

 • ΚΥΡ 1 12/2019

  Αναδάσωση στη Κάρπαθο

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Τη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Δωδεκανήσου, θα φυτεύψει 1.000 μικρά δέντρα.

 • ΤΕΤ 27 11/2019

  Θεατρική παράσταση "Art"

  Ώρα: 8μμ / Τοποθεσία:

  Θεατρική παράσταση "Art"

  Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" ανοίγει την αυλαία του και σας καλεί τη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 20:00 και τη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Μικρό Παλλάς για τη παράσταση "Art", με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά των 7 ευρώ.

   

  Λίγα λόγια για τη παράσταση...

  Το Art, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, επιστρέφει ανανεομένο στο Μικρό Παλλάς, με τους Θοδωρή Αθερίδη, Άλκη Κούρκουλο, Μιχάλη Οικονόμου, σε μετάφραση του Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

  Ένας ζωγραφικός πίνακας, εξαιρετικά αφηρημένος, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών.

  Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους.

  Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες "βεβαιότητες", οι "σταθερές" που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων.

  Η τέχνη μας εμπαίζει; η ελευθερία της έκφρασης μήπως λειτουργεί ως άσυλο για τσαρλατάνους;

  Τι θα πει "αυτό το έργο μιλάει μέσα μου;"

  Και αν κάποιος λέει ψέμματα, ποιος είναι αυτός; Ο Δημιουργός ή ο αποδέκτης; Ή και οι δύο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του;

  Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά και επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί "σκουπίδι";

  Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν θεμελιακά, υπαρξιακά ζητήματα προς επίλυση.

 • ΚΥΡ 24 11/2019

  Η συναυλία του μεγάλου τενόρου Jose Carerras. Εισητήρια από το Όλοι Μαζί Μπορούμε

  Ώρα: 8:30μμ / Τοποθεσία:

  Η συναυλία του μεγάλου τενόρου Jose Carreras. Εισητήρια από το Όλοι Μαζί Μπορούμε

 • ΚΥΡ 24 11/2019

  Πρόγραμμα αναδασώσεων

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Το πρόγραμμα αναδασώσεων μέχρι το τέλος του 2019 έχει ως εξής:

  - Κυριακή 24 Νοεμβρίου: Αναδάσωση Παίδων Πεντέλης. Συνεργασία με ΣΠΑΠ και δήμο Πεντέλης

  - Κυριακή 01 Δεκεμβρίου: Αναδάσωση στην Κάρπαθο. Με περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Διεύθυνση Αναδασώσεων Δωδεκαννήσου.

  - Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου: Μαθητική Αναδάσωση στην Πεντέλη. Συνεργασία με ΣΠΑΠ, δήμο Πεντέλης και δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

 • ΠΕΜ 21 11/2019

  Θεατρική παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του"

  Ώρα: 9 – 10:40 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο ΗΒΗ για την παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του»", με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά των 7 ευρώ.

  Για κρατήσεις εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  Το φθινόπωρο φέρνει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στο Θέατρο ΗΒΗ, με τον πολυτάλαντο Γιώργο Καπουτζίδη να παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο, στο οποίο συναντά ξανά την Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

  Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει. Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Η συνέχεια επί σκηνής…

  Παίζουν: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός. Σε διπλή διανομή με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη η Γωγώ Καρτσάνα

 • ΤΕΤ 20 11/2019

  Ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen"

  Ώρα: 3:30 – 5 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 15:30 στο Tae Kwon Do Κλειστό Παλαιού Φαλήρου για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen", με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά των 7 ευρώ.

  Για κρατήσεις εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  To Disney On Ice παρουσιάζει το FROZEN και ζωντανεύει τη νούμερο ένα ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών! Δείτε ολόκληρη την αγαπημένη ιστορία του Frozen, για πρώτη φορά, ζωντανά στον πάγο!

  Ολόκληρο το πολυαγαπημένο παραμύθι ζωντανά στον πάγο, ξεδιπλώνει τη δυναμική ιστορία των δύο αδελφών, της πριγκίπισσας Άννας και της πριγκίπισσας Έλσας. Η Άννα, ένα κορίτσι με τρυφερή καρδιά, ξεκινάει ένα επικό ταξίδι για να βρει την προικισμένη με μαγικές ιδιότητες αδελφή της Έλσα, που είναι αποφασισμένη να παραμείνει απομονωμένη, για να δοκιμάσει τα όρια της ψυχικής της δύναμης. Ο σκληροτράχηλος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι της Άννας, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν μουσικά αριστουργήματα όπως το "Let It Go" (Τα Ξεχνώ), "Do You Want to Build a Snowman?" (Θες Χιονάνθρωπο να Φτιάξεις;) και "Fixer Upper" (Ένα Δυο Πράγματα).

  Στο Frozen της Disney On Ice, ο Μίκυ Μάους και η Μίννι Μάους, συντροφεύουν το κοινό μέσα στη μαγική ιστορία που εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Αρεντέλα, Επί σκηνής εμφανίζονται ξεχωριστοί καλεσμένοι, όπως οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney μαζί με πρωταγωνιστές από τις πιο διάσημες ταινίες, όπως το Toy Story (η Ιστορία των Παιχνιδιών), το Ψάχνοντας το Νέμο (Disney•Pixar) και τον εμβληματικό Βασιλιά των Λιονταριών (Disney). Όλοι μαζί, έρχονται να αποδείξουν, ότι η πραγματική αγάπη είναι τελικά η πιο μαγική από όλες τις δυνάμεις!

  Τα σκηνικά που δεσπόζουν σε όλο τον χώρο, από την παγοπίστα μέχρι την οροφή, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία, φέρνοντας το κοινό μέσα στην ιστορία και κοντά στους χαρακτήρες. Οι θεατές αισθάνονται ότι περπατούν στα Βουνά του Βορρά μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ και τον Σβεν και βιώνουν την καταιγίδα στην ψυχή της Έλσας. Οι μαγικές δυνάμεις της Έλσας ζωντανεύουν με τη βοήθεια ειδικών εφέ τελευταίας τεχνολογίας, και τα συναισθήματά της αποτυπώνονται στον δυναμικό της χορό στον πάγο!

 • ΚΥΡ 17 11/2019

  Αναδάσωση στη Ρόδο

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Δεντροφύτευση στη Ρόδο διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

  Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί κατά το παρελθόν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το 2009 και το 2011.

  Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το δήμο Ρόδου.

  Αναμένεται να φυτευτούν 2.000 μικρά δέντρα.

  Σημείο συνάντησης στο τέλος του δρόμου προς το φράγμα της Απολλακιάς της Ρόδου στις 10 το πρωί.

 • ΠΕΜ 14 11/2019

  Θεατρική παράσταση "Σκούπα"

  Ώρα: 9 – 10:45 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Γκλόρια για την παράσταση "Σκούπα»", με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά των 7 ευρώ.

  Για κρατήσεις εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  Καινούργιο έργο, νέα παράσταση, με κοινό παρανομαστή την ενδιαφέρουσα πλοκή , τις έξυπνες ατάκες, το πολύ γέλιο, με τίτλο «Σκούπα» θα παρουσιάζει το καταξιωμένο συγγραφικό «δίδυμο»: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας , στο θέατρο «Γκλόρια» από τις αρχές Οκτωβρίου!

  Πρόκειται για μία κωμωδία καταστάσεων με επίκεντρο την εργαζόμενη γυναίκα και την πολλαπλότητα των ρόλων της: Και εργαζόμενη Και μητέρα Και σύζυγος Και νοικοκυρά Και ερωμένη και …και…και…

  Η ιστορία με πρωταγωνιστές (αλφαβητικά) τους:Σίλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτη Ηλία, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρο Τσεκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, εκτυλίσσεται σε μία εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων που υφίσταται όλα τα προβλήματα της οικονομικής λιτότητας . Οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ενώ την ίδια στιγμή το «παντοδύναμο» αφεντικό συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον πιο αυταρχικό και αντιπαθή τρόπο. Η ιστορία ξεκινά όταν μία υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να «φαλιρίσει» επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαιά της να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Εκεί αρχίζει ένας «μυστικός πόλεμος» ανάμεσα στους υπαλλήλους και στην εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Μία «αλυσίδα» από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές κάνει τη «Σκούπα» να σκορπίζει άπλετο γέλιο.

  Εκτός από το έργο, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη σκηνοθεσία καθώς και τις μουσικές επιλογές που «ντύνουν» την παράσταση.

 •  1 2 3 >  Last ›