• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΠΑΡ 16 03/2018

  Αναδάσωση στον Κοκκιναρά Πεντέλης

  Ώρα: 12πμ / Τοποθεσία:

  Μια ακόμα εθελοντική αναδάσωση με τη συμμετοχή σχολείων πραγματοποιήθηκε στον Κοκκιναρά της Πεντέλης την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Φυτεύτηκαν 6.000 μικρά δέντρα με την συμμετοχή 12 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων από όλη την Αττική.

  Κατά τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 20017-2018 έγιναν συνολικά 5 μαθητικές αναδασώσεις.

  Μόνο στις μαθητικές δράσεις του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συμμετείχαν συνολικά 46 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και φυτεύτηκαν 35.000 μικρά δέντρα.

  Σχολεία που έλαβαν μέρος:

  Ιόνιος Σχολή

  Εκπαιδευτήρια Δούκα

  Δημοτικό, γυμνάσιο Λύκειο Ουρσουλινών

  Εκπαιδευτική Αναγέννηση

  Ελληνογερμανική Αγωγή

  Εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου

  Εκπαιδευτήρια Μωραϊτη

  Αρσάκεια Σχολεία

  Acs Αθήνας

  Εκπαιδευτήρια Γείτωνα

  Γαλλική σχολή Αθηνών

  Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αμαρουσίου

  Νέοι Ορίζοντες Πεντέλης

  1ο Δημοτικό σχολείο Πεντέλης

  2ο Δημοτοκό σχολείο Πεντέλης

  1ο δημοτικό σχολείο Αγίου Στεφάνου

  1ο δημοτικό σχολείο Κηφησιάς

  3ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  4ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  2ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων

  Πειραματικό λύκειο Νέας Ερυθραίας

  2ο λύκειο Νέας Ερυθραίας

  Ελληνογαλλική σχολή Αθηνών

  14ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  8ο λύκειο Κηφισιάς

  1ο λύκειο Αιγάλεω

  3ο γυμνάσιο Χαλανδρίου

  4ο γυμνάσιο Χαλανδρίου

  5ο λύκειο Μελισσίων

  1ο γυμνάσιο Βριλησσίων

  3ο δημοτικό Βριλησσίων

  4ο δημοτικό Βριλησσίων

  Εκπαιδευτήρια Πλάτων

  Πρότυπη Παιδαγωγική

  Νέα Παιδεία

  Πρότυπη Αρμονία

  Byron College

  Σχολή Ι. Μ Παναγιωτόπουλου

  Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο

  Cambion School

  Ελληνική Παιδεία

  1ο δημοτικό σχολειο Πεντέλη

  7ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  3ο δημοτικό Αγίου Στεφάνου

  2ο δημοτικό Διονύσου

  1 γυμνάσιο Διονύσου

 • ΚΥΡ 11 03/2018

  Δεύτερο Airpot Run στην Κεφαλονιά

  Ώρα: 11 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Μετά το απόλυτα επιτυχημένο πρώτο Airport Run στην Καβάλα, το δεύτερο θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά στις 11 Μαρτίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

  Η Fraport Greece «ανοίγει» τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και διοργανώνει ειδικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εντός των χώρων των αεροδρομίων. Οι δρομείς θα συμβάλλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τους αγώνες θα δοθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι Mαζί Mπορούμε».

  Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους συμμετέχοντες.

  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, στις 11 π.μ. Ο διάδρομος έχει μήκος 2.435 μ. και πλάτος 45 μ.

  Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια σπάνια και ξεχωριστή εμπειρία μιας και υπό κανονικές συνθήκες ο διάδρομος δεν είναι προσβάσιμος στο κοινό.

  Εγγραφείτε εδώ: Viva.gr

   

 • ΤΕΤ 7 03/2018

  Θεατρική Παράσταση «Άμλετ»

  Ώρα: 5:30 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο θέατρο Άνεσις στη θεατρική παράσταση «Άμλετ» με δύο παραστάσεις: η πρώτη στις 5:30 το απόγευμα και η δεύτερη στις 9:00 το βράδυ, με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Για κρατήσεις εισητηρίων απο 5 Μαρτίου στις 11:00πμ.

  Η εμβληματική ιστορία εκδίκησης του ευρωπαϊκού θεάτρου, ο Άμλετ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ συνεχίζεται και τη νέα χρονιά, με θερμή ανταπόκριση από το αθηναϊκό κοινό.

  Σε σκηνοθεσία του διεθνώς αναγνωρισμένου Λεβάν Τσουλάτζε , ο Τάσος Ιορδανίδης ξεχωρίζει στον ομώνυμο ρόλο του Δανού πρίγκιπα που αποζητά την τιμωρία των ενόχων για τον φόνο του πατέρα του και την προσωπική του δικαίωση.

  Με μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών , τον Αρη Λεμπεσόπουλο, την Πέμυ Ζούνη, την Ιωάννα Παππά, τον Θοδωρή Κατσαφάδο ο σκηνοθέτης προσαρμόζει ευρηματικά το κείμενο μεταφέρει την πλοκή στην εποχή μας αναδεικνύοντας έτσι τη διαχρονικότητα του έργου.

  Διανομή:

  Τάσος Ιορδανίδης: ΄Αμλετ

  Άρης Λεμπεσόπουλος :Κλαύδιος

  Πέμυ Ζούνη: Γερτρούδη

  Ιωάννα Παππά: Οφηλία

  Νίκος Πουρσανίδης: Λαέρτης

  Δημήτρης Καπετανάκος: Ρόζενγκρατ

  Δημήτρης Διακοσάββας: Γκίλντενστερν 

  Θοδωρής Κανδυλιώτης: Φάντασμα //ηθοποιός

  Ιάσονας Παπαματθαίου: Οράτιος και

  Θοδωρής Κατσαφάδος: Πολώνιος

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

   
 • ΤΕΤ 28 02/2018

  Θεατρική Παράσταση «Μια Ξεχωριστή Μέρα»

  Ώρα: 6 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου  στο θέατρο Άλμα στη θεατρική παράσταση «Μια Ξεχωριστή Μέρα» με δύο παραστάσεις: η πρώτη στις 6:00 το απόγευμα και η δεύτερη στις 9:30 το βράδυ, με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.  

  ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ, μια ξεχωριστή παραγωγή του Αλέξανδρου Ρήγα.

  Ο Γκαμπριέλε (Σταύρος Ζαλμάς) διώκεται από το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας του 1938. Έχει μέχρι την δύση του ηλίου για να τον μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η Αντονιέτα (Δήμητρα Ματσούκα) πιστή μέχρι σήμερα στο καθεστώς, παντρεμένη με έξι παιδιά, τον συναντάει χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τις «ανατρεπτικές» του αντιλήψεις. Οι ώρες που θα περάσουνε μαζί θα συνταράξουν τα πιστεύω της σε σχέση με το καθεστώς αλλά και με την μέχρι τώρα ζωή της. Την σχέση της με τον άντρα της, τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία, τον κόσμο, και κυρίως την σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό. Δύο πλάσματα μεγαλωμένα τελείως διαφορετικά, που όμως θα ανακαλύψουν μέσα από δυνατές συγκρούσεις ότι τους ενώνει το σημαντικότερο πράγμα απ’ όλα. Και ίσως, μέχρι την δύση του ήλιου οι ζωές τους να αλλάξουν για πάντα.

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 • ΣΑΒ 24 02/2018

  Ο Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Βρετανίας στηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε

  Ώρα: 12πμ / Τοποθεσία:

  Μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορά την ελληνική κοινότητα της Βρετανίας διοργανώνεται αυτό το Σάββατο, 24 του Φεβρουαρίου, στο κεντρικό ξενοδοχείο Grosvenor House του Λονδίνου.

  Πρόκειται για την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Μεγάλης Βρετανίας, ενός εκ των πιο σημαντικών και με μεγάλη επιρροή ελληνικών συλλόγων στη γηραιά αλβιόνα, με πάνω από 600 ενεργά μέλη και συνολικά πάνω από 2.000 εγγεγραμμένα και συνδεδεμένα (μη μηχανικούς) μέλη.

  Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μονιούδης είπε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε με δύο βασικούς άξονες, την ελληνική ναυτιλία και τα βρετανικά πανεπιστήμια. Με περίπου 650 καλεσμένους πέρυσι και σχεδόν 750 φέτος, είναι από τις μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε χρονιάς.

  Κάθε χρόνο επιλέγεται μια οργάνωση αρωγής για στήριξη από τους παριστάμενους στη χοροεσπερίδα και το Σύλλογο και φέτος η οργάνωση αυτή είναι το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

  Αναφερόμενος στην απόφαση αυτή, ο Ταμίας του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Κώστας Αμαραντίδης είπε: «Είδαμε ότι το ‘Όλοι Μαζί Μπορούμε’ είναι μία πάρα πολύ δυνατή πρωτοβουλία, διαχρονική, με σκοπό την κοινωνική και περιβαλλοντική αφύπνιση του κόσμου και αυτό δεν μπορούσε να μας αφήσει και εμάς ασυγκίνητους».

 • ΠΕΜ 22 02/2018

  Θεατρική Παράσταση «Cabaret»

  Ώρα: 9 – 11 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 22  Φεβρουαρίου στις 21:00 στο θέατρο Παλλάς στη θεατρική παράσταση «Cabaret» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.  

  Η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

  To Cabaret θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, χορογραφίες Δημήτρη Παπάζογλου και σε πρωτότυπους στίχους της Αφροδίτη Μάνου σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!

  Στο ρόλο του Κομπέρ ο Τάκης Ζαχαράτος & Σάλι Μπόουλς η Τάμτα.

  Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.

  Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλι Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

  Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 • ΠΕΜ 15 02/2018

  Θεατρική Παράσταση «Μπαμπά Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή...»

  Ώρα: 9 – 11 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης - Ριάλτο στη θεατρική παράσταση «Μπαμπά Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή...» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.  

  Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός είναι λίγο πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».

  Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα… Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

  Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχώς αυξάνεται.

  Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το χειμώνα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 • ΠΕΜ 8 02/2018

  Θεατρική Παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα»

  Ώρα: 7 – 9:30 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Θέατρο Αλίκη στη θεατρική παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, στον ορίτζιναλ μάγκα, που ευτύχησε να αποκτήσει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ της εποχής του: Την Ελλάδα ολόκληρη. Ανεξάρτητα από ηλικίες και κοινωνική τάξη. Με τη δύναμη των τραγουδιών του. Και το ταμπεραμέντο του.

  Όπως λέει ο ίδιος ο σκηνοθέτης: Η παράσταση κι από τίτλο ακόμα υπόσχεται να υπηρετήσει πιστά και να ταυτιστεί πλήρως με την μοναδική προσωπικότητα του μεγάλου λαϊκού δημιουργού . Θέλει να 'ναι η ζωντανή αντανάκλαση της ταυτότητας του . Θέλει να γίνει η ίδια η παράσταση ο Ζαμπέτας και όχι μια αναφορά σ' αυτόν , όχι μια περιγραφή ή παρουσίαση του . Προσπαθεί διαρκώς να βρει το πνεύμα και την ψυχή του συνθέτη και να την εκφράσει μέσα από το θέατρο . Με πολύ τραγούδι , γέλιο αλλά και συγκίνηση , ακούμε τη φωνή και τις μελωδίες του Γιώργου Ζαμπέτα . Ακούμε τις σπαρταριστές αφηγήσεις του και το πιο δύσκολο προσπαθούμε ν' ακούσουμε την φωνή της σιωπής του . Αυτής που 'χει την δύναμη της κραυγής αλλά και του αστείρευτου γέλιου .

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 • ΠΕΜ 8 02/2018

  Πέντε Νέες Θεατρικές Παραστάσεις

  Ώρα: 12πμ / Τοποθεσία:

  Πλούσιος ο θεατρικός χειμώνας του Όλοι Μαζί Μπορούμε, που ανοίγει την αυλαία με πέντε ακόμη νέες θεατρικές παραστάσεις και σας καλεί να τις παρακολουθήσετε με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου έχουμε την παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», στο θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4). Μια μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Ζαμπέτα. Κείμενο – Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας. Πρωταγωνιστούν Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Καρακάση, Μάκης Πατέλης.

  Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έχουμε την μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή...», στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο (Κυψέλης 54). Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας. Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου, Τζόυς Ευείδη, Παντελής Καναράκης, Σοφία Μουτίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Αλέξανδρος Ρήγας.

  Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έρχεται στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5), το πολυβραβευμένο μιούζικαλ "CABARET" που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου. Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος. Πρωταγωνιστούν: Τάκης Ζαχαράτος, Τάμτα, Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού.

  Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η πολυβραβευμένη ταινία ορόσημο «Μία Ξεχωριστή Μέρα» του Έττορε Σκόλα, ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή του Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη και παρουσιάζεται στο θέατρο Άλμα (Αγίου Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15-17). Πρωταγωνιστούν ο Σταύρος Ζαλμάς και η Δήμητρα Ματσούκα.

  Την Τετάρτη 7 Μαρτίου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον «Άμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, στο θέατρο Άνεσις (Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι). Μετάφραση: Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Σκηνοθεσία: Λεβάν Τσουλάτζε. Πρωταγωνιστούν: Τάσος Ιορδανίδης, Πέμυ Ζούνη, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ιωάννα Παππά.

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 • ΚΥΡ 4 02/2018

  Μουσική Παράσταση "Γυναικεία Υπόθεση"

  Ώρα: 6 – 10 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Γκαζι Live στην μουσική παράσταση «Γυναικεία Υπόθεση» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.  

  Η είσοδος περιλαμβάνει το πρώτο ποτό.

  Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο.

  Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος». Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

  Η Ελένη Βιτάλη, η χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, δονεί και συναρπάζει και με το ευρύ ρεπερτόριο της ξεσηκώνει τον κόσμο.

  Η Γλυκερία, που έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού, θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Σε κάθε εμφάνισή της, εντός και εκτός συνόρων, ενθουσιάζει το κοινό.

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 •  1 2 3 >  Last ›