• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΚΥΡ 29 01/2017

  Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Αναδάσωση στην Πεντέλη.

  Ώρα: 10 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει τις προσπάθειες αναδάσωσης και την περίοδο 2016-2017.

  Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 διοργανώνεται αναδάσωση στην περιοχή του Κοκκιναρά στην Κηφισιά στους πρόποδες της Πεντέλης όπου μπορούν να λάβουν μέρος, εθελοντικές ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις.

  Αναμένεται να φυτευτούν 8.000 νέα μικρά δέντρα. Τα δέντρα είναι πνοή ζωής, γι΄αυτό και η προστασία τους είναι λογαριασμός όλων μας !

  Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 αλλά και το καλοκαίρι του 2009. Η δράση αναδάσωσης γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τον δήμο Κηφισιάς.

  Οι δασολόγοι του Δασαρχείου Πεντέλης, θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για το σωστό φύτεμα των δένδρων, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν.

  Σημείο συνάντησης: Στο τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά στις 10.00 το πρωί.

  Οι επιχειρήσεις και οι φορείς που θα λάβουν μέρος, θα μπορούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα για να υιοθετήσουν την περιοχή που θα αναδασώσουν.

  Θα γίνει οριοθέτηση του χώρου και ο κάθε φορέας θα αναλάβει τη φροντίδα των μικρών δέντρων τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461.

 • ΚΥΡ 22 01/2017

  Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Αναδάσωση στην περιοχή Μουρνιές Χανίων

  Ώρα: 10 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» με την Περιφέρεια Κρήτης, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Χανίων και το ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Fm 101,5» διοργανώνουν αναδάσωση στα Χανιά, στην περιοχή Μουρνιές.Θα φυτέψουμε 2.000 δένδρα. 

  Σημείο συνάντησης, η είσοδος του Νοσοκομείου Χανίων, στην περιοχή Μουρνιές,, στις 10 το πρωί.

  Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998. Στην αναδάσωση μπορούν να λάβουν μέρος, εθελοντές, μαθητές, επιχειρήσεις και σύλλογοι από την Περιφέρεια Κρήτης.

 • ΤΡΙ 20 12/2016

  Προβολή της ταινίας για τους σκοπούς του Όλοι μαζί μπορούμε "Η Ρόζα της Σμύρνης"

  Ώρα: 6 – 8 μμ / Τοποθεσία:

  Το ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σας καλεί στον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟ 1» να παρακολουθήσετε την προβολή της ταινίας, «Η Ρόζα της Σμύρνης», με μόνο αντίτιμο τη συνεισφορά σας σε τρόφιμα. H προβολή της ταινίας θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε» πριν ακόμα αυτή βγει στους κινηματογράφους.

  «Η Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, σενάριο Χριστίνας Λαζαρίδη στον κινηματογράφο «Δαναό».

  Πρωταγωνιστούν: Λήδα Πρωτοψάλτη, Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιούλικα Σκαφιδά και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

  «Η Ρόζα της Σμύρνης», μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη του 1922 για να μας ταξιδέψει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80.

  Την ταινία ντύνει μελωδικά η μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ τα τραγούδια σε στίχους Γιώργου Κορδέλλα ερμηνεύουν η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Αρετή Κετιμέ.

  «Η Ρόζα της Σμύρνης», στον Κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ 1, Λ.Κηφισίας 109, Στάση METRO Πανόρμου. Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

  Κρατήστε θέση από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου τηλεφωνώντας στο 210-48 00 170 έως 174, από τις 10 το πρωί.

  Την είσοδό σας την εξασφαλίζετε αφήνοντας τρόφιμα μπροστά από την είσοδο του κινηματογράφου και δείχνοντας το αποδεικτικό χαρτί της προσφοράς σας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

  Τα τρόφιμα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 • ΠΑΡ 16 12/2016

  «Όλοι Μαζί, Μπορούμε» παράσταση για καλό σκοπό «Πυγμαλίων – Ωραία μου Κυρία»

  Ώρα: 8:30 – 11:30 μμ / Τοποθεσία:

  Το ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σας καλεί στο «Θέατρο Πάνθεον» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Πυγμαλίων – Ωραία μου Κυρία», με μόνο αντίτιμο τη συνεισφορά σας σε τρόφιμα. H παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

  «Πυγμαλίων – Ωραία μου Κυρία», το έργο του Μπέρναρ Σω σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, στο θέατρο «Πάνθεον».

  Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Δήμητρα Ματσούκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μπέτυ Λιβανού, Παύλος Χαϊκάλης, Χριστίνα Θεοδωροπούλου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Πάνθεον, Πειραιώς 166, Γκάζι.

  Κρατήστε θέση από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τηλεφωνώντας στο 210-48 00 170 έως 174, από τις 10 το πρωί.

  Την είσοδό σας θα την εξασφαλίσετε αφήνοντας τρόφιμα μπροστά από την είσοδο του θεάτρου και δείχνοντας το αποδεικτικό χαρτί της προσφοράς σας.

  Τα τρόφιμα θα διατεθούν στο Λύρειο Παιδικό ‘Ιδρυμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 • ΠΑΡ 16 12/2016

  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Αναδάσωση στον Κοκκιναρά Κηφισιάς

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζει τις προσπάθειες αναδάσωσης και την περίοδο 2016-2017.

  Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου διοργανώνεται αναδάσωση στην περιοχή του Κοκκιναρά στην Κηφισιά όπου μπορούν να λάβουν μέρος σχολεία, εθελοντικές ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις. Με αυτή την αναδάσωση θα αποχαιρετήσουμε το 2016 και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά. Αναμένεται να φυτευτούν 8.000 νέα μικρά δέντρα.

  Τα δέντρα είναι πνοή ζωής, γι΄αυτό και η προστασία τους είναι λογαριασμός όλων μας ! Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 αλλά και το καλοκαίρι του 2009.

  Η δράση αναδάσωσης γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού και τον δήμο Κηφισιάς. Οι δασολόγοι του Δασαρχείου Πεντέλης, θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για το σωστό φύτεμα των δένδρων, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν. Σημείο συνάντησης: στο τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά στις 10.00 το πρωί. 

  Τα σχολεία, οι επιχειρήσεις και οι φορείς που θα λάβουν μέρος, θα μπορούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα για να υιοθετήσουν την περιοχή που θα αναδασώσουν. Θα γίνει οριοθέτηση του χώρου και ο κάθε φορέας θα αναλάβει τη φροντίδα των μικρών δέντρων τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461.

 • ΚΥΡ 4 12/2016

  Αναδάσωση 04-12-16 στην Πεντέλη

  Ώρα: 10 – 2 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον», ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού και ο Δήμος Κηφισιάς, οργανώνουν αναδάσωση στην Πεντέλη, στην περιοχή του Κοκκιναρά.

  Στη δράση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν, καθώς και εθελοντικές ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις.

  Σημείο συνάντησης: το τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά, στις 10 το πρωί. Οι δασολόγοι του Δασαρχείου Πεντέλης, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν, θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για σωστό φύτεμα δένδρων.

  Η περιοχή της αναδάσωσης έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 και του 2009. Οι επιχειρήσεις και οι φορείς που θα λάβουν μέρος, θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να υιοθετήσουν την περιοχή που θα αναδασώσουν.

  Θα γίνει οριοθέτηση του χώρου και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα αναλάβει τη φροντίδα των μικρών δέντρων τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα: 213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461

 • ΚΥΡ 27 11/2016

  «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» Αναδάσωση σε τρία σημεία συνάντησης!

  Ώρα: 10 – 12:30 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) τους Δήμους Ηλιούπολης, Βύρωνα και Ελληνικού- Αργυρούπολης, οργανώνουν αναδάσωση στον Υμηττό, σε περιοχές που κάηκαν από την μεγάλη πυρκαγιά, η οποία σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2015.

  Θα υπάρχουν τρία σημεία συνάντησης, ένα σε κάθε Δήμο.

  1.Στο Βύρωνα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Καρέα με πρόσβαση από την οδό Σουλιωτών.

  2.Στην Ηλιούπολη, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία με πρόσβαση από την οδό Μαραθωνομάχων.

  3.Στην Αργυρούπολη, στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης με πρόσβαση από το τέρμα της οδού Ολυμπίας.

  Οι δασολόγοι του ΣΠΑΥ, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν, θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για σωστό φύτεμα δένδρων.

   Οι εθελοντικές ομάδες, οι επιχειρήσεις και οι φορείς που θα λάβουν μέρος, θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να υιοθετήσουν την περιοχή που θα αναδασώσουν. Θα γίνει οριοθέτηση του χώρου και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα αναλάβει τη φροντίδα των μικρών δέντρων τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

  Οι δήμοι Ηλιούπολης και Ελληνικού- Αργυρούπολης θα διαθέσουν λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας για τη μεταφορά των εθελοντών στα σημεία αναδάσωσης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

  1. Από το δήμο Ηλιούπολης θα αναχωρούν από τις 10 το πρωί, λεωφορεία μπροστά από το δημαρχείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου 114 για το σημείο της αναδάσωσης στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

  2. Από το δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης θα αναχωρούν λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας από τις 10 το πρωί μπροστά από το δημαρχείο Αργυρούπολης που βρίσκεται στη λεωφόρο Κύπρου 68 για το σημείο της αναδάσωσης στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης.

  Τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας και των δύο δήμων, θα έχουν τη δυνατότητα επιστροφής των εθελοντών στα δημαρχεία, μετά το τέλος της δράσης.

 • ΠΕΜ 24 11/2016

  «Όλοι Μαζί, Μπορούμε» παράσταση για καλό σκοπό «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα»

  Ώρα: 8 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σας καλεί στο θέατρο «Βέμπο» να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση, «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», με μόνο αντίτιμο τη συνεισφορά σας σε τρόφιμα.

  Η παράσταση θα δοθεί για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

  «Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», μια ανατρεπτική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο θέατρο Βέμπο.

  Πρωταγωνιστούν: Σοφία Βογιατζάκη, Κώστας Ευριπιώτης, Τζόυς Ευείδη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Άννα Κουρή, Χρήστος Σιμαρδάνης και Χρήστος Ζαχαριάδης.

  Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Βέμπο, Καρόλου 18, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο.

  Κρατήστε θέση από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου τηλεφωνώντας στο 210-48 00 170 έως 174 από τις 10 το πρωί.

  Την είσοδό σας θα την εξασφαλίσετε αφήνοντας τρόφιμα μπροστά από την είσοδο του θεάτρου και δείχνοντας το αποδεικτικό χαρτί της προσφοράς σας. Τα τρόφιμα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 • ΚΥΡ 20 11/2016

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Αναδασωση στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

  Ώρα: 10 – 12:30 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων και το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, οργανώνουν αναδάσωση στην περιοχή του περιβαλλοντικού πάρκου Δερβενίου, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

  Η περιοχή που θα αναδασωθεί είναι πολύ κοντά στην Ευκαρπία και έχει καεί από πυρκαγιές πάνω από 4 φορές την τελευταία δεκαετία.

  Αναμένεται να φυτευτούν 20.000 δέντρα.

  Σημείο συνάντησης, η αρχή του περιβαλλοντικού πάρκου Δερβενίου, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, στις 10 το πρωί.

  Οι δασολόγοι της Διεύθυνσης Δασών Θεσσαλονίκης θα λάβουν μέρος στην αναδάσωση.

  Η ύπαρξη δάσους στην περιοχή αποτρέπει τη διάβρωση του εδάφους.

 • ΣΑΒ 19 11/2016

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ συγκέντρωση φαρμάκων στην Γλυφάδα

  Ώρα: 10 – 2 μμ / Τοποθεσία:

  Στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Σήμερα, η ανάγκη για φάρμακα είναι μεγάλη. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη.

  Έτσι, τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε, τα φέρνουμε στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

  Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σας περιμένουμε:

  • στην Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο Galleria

  α φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Γλυφάδα, θα δοθούν στα Κοινωνικά Φαρμακεία των Δήμων Περάματος και Γλυφάδας.

 •  1 2 3 >  Last ›