• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΤΕΤ 5 06/2019

  Συναυλία Βασίλη Λέκκα, Θοδωρή Βουτσικάκη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

  Ώρα: 9 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ

  Διαδρομή

  Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

  Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 21:00

  Μια διαδρομή στη μουσική. Δύο φωνές χρωματίζουν ιστορίες βγαλμένες από ένα ρεπερτόριο που πάντοτε ήταν ζητούμενο, πάντοτε φώτιζε τη σχέση του ανθρώπου με τα τραγούδια του και τον πολιτισμό του. Ο Βασίλης Λέκκας και ο Θοδωρής Βουτσικάκης σε μια συνάντηση που αποκαλύπτει τη διαδρομή τους και τη συνεργασία τους με τα σημαντικότερα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής.

  Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από το International Foundation for Greece στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

 • ΔΕΥ 20 05/2019

  Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου

  Ώρα: 10 – 5 μμ / Τοποθεσία:

  Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου παρέχονται από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Πετρούπολης.

  Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, ξεκινάει η 2η φάση εξετάσεως και επανελέγχου όλου του γυναικείου πληθυσμού του Δήμου Πετρούπολης με μαστογραφία και τεστ κατά Παπανικολάου. Οι εξετάσεις παρέχονται, όπως πάντα, εντελώς δωρεάν χωρίς οικονομικά, ασφαλιστικά ή φορολογικά κριτήρια.

  Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με Τεστ Παπανικολάου και των γυναικών ηλικίας από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με Μαστογραφία. Επίσης σκοπό έχει και τον επανέλεγχο όλων των γυναικών, που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατά την πρώτη φάση υλοποίησης του στον συγκεκριμένο Δήμο.

  Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται, από την Τρίτη 7 Μαϊου 2019, στην ειδική αυτοκίνητη μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, η οποία (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) θα βρίσκεται σταθμευμένη στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 19 έναντι του 1ου ΕΠΑΛ και του 1ου ΚΑΠΗ Πετρούπολης. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9:00 έως 14:00) στο τηλέφωνο 210-5064076 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

  Στόχος των δωρεάν εξετάσεων που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας είναι αφενός η έγκαιρη διάγνωση και αφετέρου η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γυναικών για την σωστή προσέγγιση του καρκίνου. Θέλουμε να εντοπίσουμε τις γυναίκες που φαινομενικά είναι καλά ενώ νοσούν. Τις μαστογραφίες και τα λαμβανόμενα επιχρίσματα διαγιγνώσκουν έμπειροι ιατροί ακτινολόγοι και κυτταρολόγοι. Στις μαστογραφίες γίνεται διάγνωση χωριστά από δύο ακτινολόγους και εάν υπάρχει διάσταση απόψεων παραπέμπονται σε επιτροπή ιατρών για περαιτέρω έλεγχο. Οι γυναίκες ενημερώνονται ταχυδρομικώς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων με προσωπική επιστολή. Στην περίπτωση που υπάρχουν ύποπτα ευρήματα, οι γυναίκες καλούνται για επανεξέταση. Σε περίπτωση που χρειαστεί συμπληρωματικός έλεγχος, αυτός πραγματοποιείται, επίσης δωρεάν, στην σταθερή μονάδα του Ιδρύματος. Εάν χρειαστεί ιατρική παρέμβαση προτείνεται η παραπομπή των γυναικών στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς.

  Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, με μόνιμο χορηγό το «Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο», πραγματοποιεί προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, με δωρεάν εξετάσεις, σε Δήμους της Αττικής και σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας. Τα προγράμματα αυτά, υλοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο από το 1989.

 • ΣΑΒ 18 05/2019

  Συγκέντρωση φαρμάκων

  Ώρα: 10 – 2 μμ / Τοποθεσία:

  Σήμερα, η ανάγκη για φάρμακα είναι μεγάλη.

  Στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αττική.

  To Σάββατο 18 Μαίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σας περιμένουμε:

  - Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου (Μητροπόλεως και Κοιμήσεως Θεοτόκου, Μαρούσι)

  - Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού (Πλατεία Αγίας Σοφίας, Ψυχικό)

  - Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας (Λεωφόρος Ποσειδώνος και Καράγιωργα)

  - Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων (Πανόρμου 16, Αμπελόκηποι)

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην υγεία.

  Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής - Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

  Σύλλογος «Ανοιχτή αγκαλιά»

 • ΣΑΒ 11 05/2019

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε μαζί με 20 δήμους της Αττικής, συγκεντρώνει βιβλία

  Ώρα: 9 – 2 μμ / Τοποθεσία:

  Τα διαλέξατε, τα διαβάσατε, τα χαρήκατε!

  Τώρα, μπορείτε να ξαναδώσετε ζωή στα βιβλία που αγαπήσατε!

  Χαρίστε τα σε όσους τα θέλουν!

  Το Σάββατο 11 Μαΐου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, μαζί με 20 δήμους της Αττικής, συγκεντρώνει βιβλία. Τα βιβλία αυτά θα διατεθούν σε ΚΑΠΗ, ιδρύματα, δημοτικές βιβλιοθήκες και φορείς του εκάστοτε δήμου.

  Οι Δήμοι που συμμετέχουν είναι:

  Αιγάλεω

  Αμαρουσίου

  Βριλησσίων

  Γαλατσίου

  Γλυφάδας

  Δάφνης – Υμηττού

  Διονύσου

  Ελευσίνας

  Καλλιθέας

  Κηφισιάς

  Κρωπίας

  Μαραθώνος

  Μεγαρέων

  Μεταμόρφωσης

  Μοσχάτου – Ταύρου

  Παλαιού Φαλήρου

  Παλλήνης

  Περάματος

  Ραφήνας – Πικερμίου

  Φιλοθέης - Ψυχικού

 • ΔΕΥ 29 04/2019

  Πείτε χρόνια πολλά στον Γεώργιο και τη Γεωργία μέσα από το "Με ένα cl1ck μπορείς"

  Ώρα: 8 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Τη  Δευτέρα του Πάσχα μην ξεχάσετε να πείτε χρόνια πολλά στον  Γεώργιο και την Γεωργία.

  Αντί δώρου μπείτε στο «Με ένα cl1ck μπορείς» και κάντε την προσφορά σας , πιο εύκολα, πιο άμεσα, από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

  Πατήστε στο εικονίδιο «Με ένα cl1ck μπορείς» που βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής σελίδας του site, συμπληρώστε τη φόρμα και επιλέξτε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε.

  Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 • ΚΥΡ 28 04/2019

  Για το Πάσχα στείλτε τις ευχές σας μέσα από το "Με ένα cl1ck μπορείς"

  Ώρα: 8 – 11:59 μμ / Τοποθεσία:

  Αντί δώρου μπείτε στο «Με ένα cl1ck μπορείς» και κάντε την προσφορά σας , πιο εύκολα, πιο άμεσα, από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

  Πατήστε στο εικονίδιο «Με ένα cl1ck μπορείς», που βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής σελίδας του site, συμπληρώστε τη φόρμα και επιλέξτε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε.

  Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Μην ξεχάσετε την Κυριακή του Πάσχα να πείτε χρόνια πολλά στον :

  Αναστάσιο

  Αναστασία

  Ανέστη

  Πασχάλη

  Λάμπρο

  Λαμπρινή

   

 • ΚΥΡ 14 04/2019

  Την Κυριακή 14 Απριλίου φροντίζουμε τα έλατα στην Πάρνηθα

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 14 Απριλίου, φροντίζουμε τα μικρά έλατα που έχουν φυτευτεί στην Πάρνηθα.

  Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διοργανώνουν δράση για την φροντίδα και περιποίηση όλων των μικρών δέντρων που έχουν φυτευτεί τα προηγούμενα χρόνια στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

  Από το 2012 έως σήμερα έχουν φυτευτεί περισσότερα από 10.000 μικρά έλατα σε πλαγιές του εθνικού δρυμού που κάηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά στα τέλη Ιουνίου 2007.

  Στη δράση θα λάβουν μέρος εκπαιδευμένοι εθελοντές που συμμετέχουν στις δεντροφυτεύσεις της Πάρνηθας όπως επίσης και το προσωπικό με τις οικογένειές τους από την Πρεσβεία του Ισραήλ και την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών.

  Στο πλαίσιο της δράσης, οι εθελοντές που θα λάβουν μέρος θα ξεναγηθούν από έμπειρους δασολόγους στο φυτώριο με έλατα που διατηρεί ο Φορέας Διαχείρισης στην Πάρνηθα.

 • ΚΥΡ 7 04/2019

  Στις 7 Απριλίου ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τη συμμετοχή 20 Δήμων του νομού Αττικής

  Ώρα: 10 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  ΔΕΚΑ ημέρες απομένουν για τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Οι 20 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10 το πρωί. Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης. 

  Για να δείτε τους χάρτες των διαδρομών των Δήμων πατήστε ΕΔΩ

  Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων συνεχίζονται και γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε ή της Viva.gr . Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpots - Reload – WIND – Yolenis - Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - VIVA Τεχνόπολις - VIVA Σύνταγμα.  Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

  Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα του κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

 • ΠΕΜ 21 03/2019

  Θεατρική παράσταση "10 χρόνια γάμου"

  Ώρα: 8 – 10:10 μμ / Τοποθεσία:

  Το "Όλοι μαζί μπορούμε" ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 20:00 στο Θέατρο Περοκέ, για την παράσταση «10 χρόνια γάμου», με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 5 ευρώ.

  Για κράτηση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

  Μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν!

  Με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή

  Στην επέτειο 10 χρόνων του γάμου τους, η Έλενα οργανώνει μια βραδιά έκπληξη για τον Μάρκο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι εκείνος της ετοιμάζει τη δική του… έκπληξη, που θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή! Ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα αναπολεί τα στάδια της σχέσης του με πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές, για να συνειδητοποιήσει τελικά αν ο γάμος του πρόκειται να διαλυθεί ή να κρατήσει για πάντα!

  Η γνωριμία! Το πρώτο ραντεβού! Η πρόταση! Ο γάμος! Το παιδί! Τα πρώτα σύννεφα! Τα δεύτερα σύννεφα! Η καταιγίδα! Το ουράνιο τόξο!

 • ΚΥΡ 17 03/2019

  Αναδάσωση στο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 17 Μαρτίου, διοργανώνεται αναδάσωση στην περιοχή του Σειχ Σου Θεσσαλονίκης και κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

  Η αναδάσωση διοργανώνεται από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το δήμο Νεάπολης Συκεών . Τον συντονισμό έχει η διεύθυνση αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

  Αναμένεται να φυτευτούν 2.000 μικρά δέντρα.

  Σημείο συνάντησης: Η διασταύρωση στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης προς «Φιλίππειον» στις 10 το πρωί.

  Η δεντροφύτευση πραγματοποιείται κατόπιν μελέτης του δασαρχείου Κεντρικής Μακεδονίας και με δέντρα από το φυτώριο που διατηρεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Στην αναδάσωση μπορούν να λάβουν μέρος, φορείς, επιχειρήσεις και εθελοντές.

  Οι σύλλογοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι εξής:

  Εργαζόμενοι ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

  Εθελοντές δασοπροστασίας Πυλαίας Χορτιάτη

  Σωματείο Χαριλάου

  Εθελοντές δασοπροστασίας Κεντρικής Μακεδονίας

  Σωματείο «Φιλίππειον».

 •  1 2 3 >  Last ›