• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 6.000.000 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2.000.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.800.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΚΥΡ 3 06/2018

  FITPIK: Περπατάμε και Μαζεύουμε Ταυτόχρονα

  Ώρα: 11 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Κυριακή 03 Ιουνίου κάνουμε FITPIK  δηλαδή περπατάμε και καθαρίζουμε ταυτόχρονα .

  Ένα νέο είδος άσκησης που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

  Σημείο συνάντησης, η είσοδος της Μονής Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, στην Αγία Παρασκευή, στις 11 το πρωί.

  Γυμναστές θα μας δείξουν πώς πρέπει να προετοιμάσουμε το σώμα μας πριν από κάθε άσκηση, τι πρέπει να κάνουμε μετά το τέλος της άσκησης και γενικά πώς πρέπει να ασκούμαστε σωστά.

  Το σημείο που θα περπατήσουμε είναι μέσα στο δάσος του Υμηττού  και η διαδρομή έχει μήκος 5 χιλιομέτρων με βαθμό δυσκολίας 2, δηλαδή σχετικά εύκολη. Μπορούν να λάβουν μέρος άτομα κάθε ηλικίας, με σχετικά καλή φυσική κατάσταση και να φορούν κατάλληλα παπούτσια.

  Η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού διαθέτει πάρκινγκ.  Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μας θα γνωρίσουμε το ιστορικό μονοπάτι (10) του Υμηττού, το σπηλαίο του Λιονταριού, θα θαυμάσουμε την καταπληκτική θέα κοντά στα Γλυκά Νερά και θα επιστρέψουμε στο Μοναστήρι, απ΄ όπου και ξεκινήσαμε.

  Η πεζοπορία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και το Σύνδεσμο Εθελοντών του Βορειανατολικού τομέα Υμηττού.

  Πληροφορίες και χάρτης στο skai.gr

  Έλα για FITPIK  Θα σου αρέσει!

 • ΠΑΡ 25 05/2018

  Απολογισμός του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου

  Ώρα: 12πμ / Τοποθεσία:

  O 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, ταυτόχρονα σε 22 Δήμους της Αττικής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

  Οι Δήμοι που συμμετείχαν ήταν: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγαρέων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέου Ηρακλείου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών – Αρτέμιδας και Ύδρας.

  Συνολικά, συμμετείχαν 3.677 άτομα στη διαδρομή τρεξίματος 5km και δυναμικού βάδην 5km, σε διαδρομές που είχε σχεδιάσει ο κάθε Δήμος. Οι συμμετέχοντες προσέφεραν συνολικά το ποσό των 19.424€, το οποίο θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και θα διανεμηθεί στα κοινωνικά παντοπωλεία κάθε Δήμου, ανάλογα με το Δήμο στον οποίο συμμετείχαν.

  Επίσης, συγκεντρώθηκαν 15.000 κιλά τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής από προσφορές των εταιριών, τα οποία παραδόθηκαν ήδη στην ΜΚΟ «Αποστολή».

  Και οι προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζονται !

 • ΤΕΤ 23 05/2018

  Απολογισμός Δράσεων Απριλίου 2018

  Ώρα: 12:40μμ / Τοποθεσία:

  14.869 ευρώ είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το μήνα Απρίλιο του 2018 μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και αυτόματα μετατράπηκαν σε τρόφιμα. Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν: «Με ένα CL1CK μπορείς» και θεατρικές παραστάσεις.

  16.259 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν από 1 Απριλίου 2018 έως 30 Απριλίου 2018 από τα καλάθια των σούπερ μάρκετ και διατέθησαν στην ΜΚΟ «Αποστολή» και στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδος.

  Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες. Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται

 • ΔΕΥ 21 05/2018

  Συφκέντρωση Φαρμάκων

  Ώρα: 4 – 8 μμ / Τοποθεσία:

  Στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», με αφορμή την έλευση και το προσκύνημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, από την Δευτέρα 21 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαΐου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Ιερό Ναό Παναγίας της Παντοβασίλισσας Ραφήνας – Κέντρο Ραφήνας.

   

  Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία

  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

 • ΚΥΡ 20 05/2018

  1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

  Ώρα: 9 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και 22 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

  Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ.Κάθε Δήμος θα σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων θα γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της VIVA. Ο κάθε δρομέας θα πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 5 ευρώ.

  Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του αντίστοιχου Δήμου. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα δρόμου οι εξής 22 Δήμοι του νομού Αττικής:

  Αθηναίων

  Αλίμου

  Αμαρουσίου

  Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης

  Βριλησσίων

  Γαλατσίου

  Γλυφάδας

  Διονύσου

  Ηλιούπολης

  Καλλιθέας

  Κηφισιάς

  Κρωπίας

  Μεγάρων

  Μοσχάτου - Ταύρου

  Νέου Ηρακλείου

  Νίκαιας – Ρέντη

  Παλαιού Φαλήρου

  Παλλήνης

  Παπάγου – Χολαργού

  Ραφήνας – Πικερμίου

  Σπατών – Αρτέμιδας

  Ύδρας

  Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

 • ΚΥΡ 20 05/2018

  "3-2-1 Φύγαμε!" Με τον Σάκη Τανιμανίδη η έναρξη του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

  Ώρα: 9 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  Στις 20 Μαΐου στις 9 το πρωί ακριβώς σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Τανιμανίδης θα δώσει το παράγγελμα της εκκίνησης του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 22 Δήμους του νομού Αττικής.

  Με το γνώριμο «3, 2, 1...» ο Σάκης Τανιμανίδης θα σφυρίξει την έναρξη του αγώνα για τους δρομείς των 5χλμ. και δεκαπέντε λεπτά αργότερα, για τον αγώνα δυναμικού βάδην των 5χλμ.

  Μικροφωνική εγκατάσταση θα έχει τοποθετηθεί στο σημείο εκκίνησης του αγώνα σε κάθε Δήμο, προκειμένου να συνδεθεί με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

  Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

 • ΚΥΡ 20 05/2018

  Νέα Σημεία Υποβολής Συμμετοχής για τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

  Ώρα: 9 – 11 πμ / Τοποθεσία:

  6 ημέρες απομένουν για τον το 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους από φυσικά σημεία πώλησης με πληρωμή τοις μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: Mediamarkt - VIVA Σύνταγμα- VIVA Τεχνόπολης - Βιβλιοπωλεία Ευριπιδης - SevenSpots - Reload - Kremlino - Yolenis.

  Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαϊου στις 9 το πρωί.

  Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

  Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

  Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

 • ΠΑΡ 13 04/2018

  Θεατρική Παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ»

  Ώρα: 8:30 – 11 μμ / Τοποθεσία:

  Το Όλοι Μαζί Μπορούμε ανοίγει την αυλαία και σας καλεί την Παρασκευή 13 Απριλίου στις 20:30 στο θέατρο Παλλάς στη θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» με μόνο αντίτιμο την ηλεκτρονική προσφορά σας των 7 ευρώ.

  Το 2018, η αγαπημένη παράσταση έρχεται στο Θέατρο Παλλάς με ανανεωμένη διάθεση κι έναν δυναμικό θίασο που πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, καθώς και μια μεγάλη ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς. Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία της μοναδικής Ζωζώς Σαπουντζάκη, σε μια από τις μεγάλες στιγμές στην εντυπωσιακή της καριέρα.

  Η παράσταση είναι εμπλουτισμένη με νέα κείμενα και τραγούδια, καρπό συστηματικής ιστορικής και μουσικής έρευνας με τη γνώση και το κύρος του Λάμπρου Λιάβα, ενώ τα ευφυή στιχουργικά ιντερμέδια υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης. Τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία έχει αναλάβει και πάλι η Σοφία Σπυράτου, την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Θόδωρος Κοτεπάνος, ενώ ο Μανόλης Παντελιδάκης επιμελείται τα καινούργια εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια.

  Τα χρήματα που θα προσφέρουμε ηλεκτρονικά, θα μετατραπούν αυτόματα σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

 • ΠΕΜ 5 04/2018

  Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον

  Ώρα: 12 – 2 μμ / Τοποθεσία:

  Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και φέτος σε συνεργασία με τις εταιρίες που διαχειρίζονται τα διόδια συνεχίζει την επιτυχημένη εκστρατεία στα πλαίσια του «Όλοι μαζί μπορούμε και στο περιβάλλον» και μοιράζει συνολικά 30.000 χάρτινες σακούλες στα διόδια, κατά την έξοδο του Πάσχα, προκειμένου κάθε οδηγός και οι συνεπιβάτες του να πετούν τα απορρίμματά τους εκεί και όχι στο δρόμο.

  Η Ολυμπία Οδός, η Νέα Οδός και η Εγνατία Οδός υποστηρίζουν την προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε και στο περιβάλλον» και θα μοιράσουν 30.000 χάρτινες σακούλες.

  Τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου, στα διόδια της Ελευσίνας, των Αφιδνών και των Μαλγάρων μαζί με την απόδειξη των διοδίων, οι οδηγοί θα παραλαμβάνουν και μία χάρτινη σακούλα για τα απορρίμματα της διαδρομής τους.

   Μοιράζουμε σακούλες και διατηρούμε τους δρόμους και τις πόλεις καθαρές την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

 • ΠΑΡ 16 03/2018

  Αναδάσωση στον Κοκκιναρά Πεντέλης

  Ώρα: 12πμ / Τοποθεσία:

  Μια ακόμα εθελοντική αναδάσωση με τη συμμετοχή σχολείων πραγματοποιήθηκε στον Κοκκιναρά της Πεντέλης την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Φυτεύτηκαν 6.000 μικρά δέντρα με την συμμετοχή 12 δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων από όλη την Αττική.

  Κατά τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 20017-2018 έγιναν συνολικά 5 μαθητικές αναδασώσεις.

  Μόνο στις μαθητικές δράσεις του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ συμμετείχαν συνολικά 46 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και φυτεύτηκαν 35.000 μικρά δέντρα.

  Σχολεία που έλαβαν μέρος:

  Ιόνιος Σχολή

  Εκπαιδευτήρια Δούκα

  Δημοτικό, γυμνάσιο Λύκειο Ουρσουλινών

  Εκπαιδευτική Αναγέννηση

  Ελληνογερμανική Αγωγή

  Εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου

  Εκπαιδευτήρια Μωραϊτη

  Αρσάκεια Σχολεία

  Acs Αθήνας

  Εκπαιδευτήρια Γείτωνα

  Γαλλική σχολή Αθηνών

  Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αμαρουσίου

  Νέοι Ορίζοντες Πεντέλης

  1ο Δημοτικό σχολείο Πεντέλης

  2ο Δημοτοκό σχολείο Πεντέλης

  1ο δημοτικό σχολείο Αγίου Στεφάνου

  1ο δημοτικό σχολείο Κηφησιάς

  3ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  4ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  2ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων

  Πειραματικό λύκειο Νέας Ερυθραίας

  2ο λύκειο Νέας Ερυθραίας

  Ελληνογαλλική σχολή Αθηνών

  14ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  8ο λύκειο Κηφισιάς

  1ο λύκειο Αιγάλεω

  3ο γυμνάσιο Χαλανδρίου

  4ο γυμνάσιο Χαλανδρίου

  5ο λύκειο Μελισσίων

  1ο γυμνάσιο Βριλησσίων

  3ο δημοτικό Βριλησσίων

  4ο δημοτικό Βριλησσίων

  Εκπαιδευτήρια Πλάτων

  Πρότυπη Παιδαγωγική

  Νέα Παιδεία

  Πρότυπη Αρμονία

  Byron College

  Σχολή Ι. Μ Παναγιωτόπουλου

  Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο

  Cambion School

  Ελληνική Παιδεία

  1ο δημοτικό σχολειο Πεντέλη

  7ο γυμνάσιο Αμαρουσίου

  3ο δημοτικό Αγίου Στεφάνου

  2ο δημοτικό Διονύσου

  1 γυμνάσιο Διονύσου

 •  1 2 3 >  Last ›