• society actions

  Έχoυμε συγκεντρώσει 5.320.063 κιλά τροφίμων!

 • education actions

  Δόθηκαν πανελλαδικά 10.500 υποτροφίες από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς

 • health actions

  Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό!

 • environment actions

  2013 & 2014 δηλώσαν συμμετοχή 580 εθελοντές δασοπροστασίας

 • environment actions

  Φυτέψαμε 2.721.700 από το 1989 που ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις δράσεις

 • ΚΥΡ 18 06/2017

  Δέκα χρόνια με δράσεις καθαρίζουμε τον Κηφισό την Κυριακή 18/06

  Ώρα: 10 – 12 μμ / Τοποθεσία:

  Με καθαρισμό στις όχθες του Κηφισού στην περιοχή Αδάμες της Κηφισιάς θα συνεχιστούν την Κυριακή 18 Ιουνίου οι δράσεις από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

  Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια δράσεων στην περιοχή του Κηφισού όπου έγιναν αναλύσεις, θέματα και μαζέψαμε συνολικά 800 τόνους με μπάζα και σκουπίδια.

  Μέσα σε αυτή τη δεκαετία έχουν γίνει πολλά σημαντικά βήματα για την προστασία του Κηφισού.

  1. Αρκετές βιομηχανίες μεταφέρθηκαν σε άλλες περιοχές σύμφωνα με την νομοθεσία.

  2. Σε πολλά σημεία οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο Κηφισός δεν έχει ρύπανση και επιστρέφουν ψάρια και ζώα τα οποία κάποτε έβρισκαν καταφύγιο.

  Ο Κηφισός όμως εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με μπάζα, σκουπίδια και πολλά αυθαίρετα. Την Κυριακή 18 Ιουνίου θα γίνει καθαρισμός από ξερά χόρτα και σκουπίδια όχι μόνο για την απορρύπανση της περιοχής αλλά και την προστασία από πυρκαγιές.

  Η δράση γίνεται σε συνεργασία με τον δήμο Κηφισιάς και τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Πεντελικού.

  Στον καθαρισμό θα λάβουν επίσης μέρος σύλλογοι από Μεταμόρφωση και Νέα Φιλαδέλφια.

  Σημείο συνάντησης στο τέρμα της οδού Ερμιόνης στην περιοχή Αδάμες της Κηφισιάς.

  Στη δράση καθαρισμού θα μας βοηθήσει και η εταιρεία Karcher (Κέρχερ)

 • ΠΕΜ 15 06/2017

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ

  Ώρα: 9 – 8 πμ / Τοποθεσία:

  Από την Κυριακή 14 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουνίου, προσκυνούμε το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Σκήνωμα της Αγίας Ελένης.

  Είναι η πρώτη φορά που το Ιερό Σκήνωμα, μετά από 1700 χρόνια μετακομίζεται σε άλλη χώρα εκτός από την Κωνσταντινούπολη, που αρχικά κατατέθηκε, και τη Βενετία που το φιλοξενεί.

  Παράλληλα με το προσκύνημά μας, συγκεντρώνουμε φάρμακα στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμου δήμο  στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.

  Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα Κοινωνικά Φαρμακεία Μητροπόλεων και Δήμων. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, και στην Υγεία Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος

 • ΚΥΡ 11 06/2017

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  Ώρα: 11 – 5 μμ / Τοποθεσία:

  Οι Αεροπρόσκοποι Πανοράματος της Περιφερειακής Εφορείας Θεσσαλονίκης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, διοργανώνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 από τις 11.00 έως τις 17.00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πανοράματος, ημερήσια ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, με κεντρικό μήνυμα:

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  Συμβολικά προτρέπουμε τους μικρούς επισκέπτες να προσφέρουν ένα κουτί γάλα εβαπορέ ή τρόφιμα μακράς διαρκείας στο φιλανθρωπικό μας έργο. Περιμένουμε να είστε μαζί μας και να σταθείτε και εσείς Αρωγοί στην Φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

 • ΚΥΡ 11 06/2017

  OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ FINAL 4 BASKET MME

  Ώρα: 10 – 3 μμ / Τοποθεσία:

  Την Κυριακή 11 Ιουνίου το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» μαζί με Δημοσιογράφους και εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα βρίσκονται από το πρωί έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι προκειμένου να συλλέξουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

  Παράλληλα στις 11.30 το πρωί και στο ίδιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων και της ομάδας της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει ο τελικός για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

 • ΠΕΜ 8 06/2017

  Πληροφορίες για παράδοση τροφίμων και παραλαβής για το πακέτο συμμετοχής.

  Ώρα: 12 – 8 μμ / Τοποθεσία:

  Πληροφορίες για παράδοση τροφίμων και παραλαβής για το πακέτο συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε πως το πακέτο της συμμετοχής σας για τον Τέταρτο Αγώνα Δρόμου μπορείτε να το παραλάβετε, προσκομίζοντας την προσφορά σας σε τρόφιμα, από τα παρακάτω σημεία.

  • Την Πέμπτη 8 Ιουνίου από τις 12.00 έως τις 20.00 στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο στο επίπεδο μείον ένα 
  • Την Παρασκευή 9 Ιουνίου από τις 12.00 έως τις 20.00 στην πλατεία ΗΣΑΠ, στο Μαρούσι

  Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως την ημέρα του αγώνα, 11 Ιουνίου θα υπάρχουν ΚΤΕΛ τα οποία θα μετακινούν τους δρομείς από το Πεδίον του Άρεως στο Μαραθώνα.

  Θα ξεκινήσουν στις 06.00 το πρωί από το Πεδίον του Άρεως και θα κάνουν τις εξής στάσεις : Μετρό Αμπελοκήπων, Μετρό Εθνικής Άμυνας, Μετρό Νομισματοκοπείο, Μετρό Παλλήνης.

  Μετά το τέλος του αγώνα θα περιμένουν τους δρομείς για να τους γυρίσουν στο Πεδίον του Άρεως.

  Το συνολικό κόστος του εισιτηρίου με επιστροφή είναι 7 ευρώ

  Όσοι επιθυμείτε να μετακινηθείτε με αυτόν τον τρόπο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο email: pr@skai.gr μέχρι τη Δευτέρα 05/06 προκειμένου να γνωρίζουμε πόσα λεωφορεία θα χρειαστούν

 • ΚΥΡ 28 05/2017

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΪΑΣ 27-28-05-2017

  Ώρα: 10 – 1 μμ / Τοποθεσία:

  Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με το Δήμο Αιγιαλείας , τον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι Πάτρας 89,4 και εθελοντικές ομάδες, διοργανώνουν καθαρισμό στην παραθαλάσσια περιοχή του Αιγίου Αχαΐας.

  Οι εθελοντές θα καθαρίσουν όλη την περιοχή από σκουπίδια και πλαστικά, ενώ συνεργεία του Δήμου με τη βοήθεια μηχανημάτων, θα κάνουν αποψιλώσεις από ξερά χόρτα σε κοινόχρηστους χώρους και οικόπεδα.

  • Το Σάββατο συναντιόμαστε στην παραλία Τέμενης στο δημοτικό πάρκινγκ και στο λιμάνι του Διακοπτού.
  • Την Κυριακή καθαρίζουμε την παραλία Αλυκής και συναντιόμαστε στο πλάτωμα Κούτρα.

  Ο Δήμος Αιγιαλείας είναι ένας από τους μεγαλύτερους της Αχαΐας με πλούσια αρχαιολογική αξία. Στο Δήμο ανήκει και η αρχαία πόλη Αιγείρα, από τις σημαντικότερες της μυκηναϊκής εποχής.

 • ΚΥΡ 21 05/2017

  Καθαρισμός στην Περιοχή Καρτερός Ηρακλείου Κρήτης την Κυριακή 21 Μαϊου

  Ώρα: 10 – 2:14 μμ / Τοποθεσία:

  Με καθαρισμό στην περιοχή Καρτερός στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται οι δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» την Κυριακή 21/05

  Η παραθαλάσσια περιοχή Καρτερός αποτελεί πόλο έλξης ξένων τουριστών κάθε χρόνο και έχει ενταχθεί στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Νατούρα, εξαιτίας της πλούσιας χλωρίδας που διαθέτει. Η δράση γίνεται σε συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τοπικές εθελοντικές ομάδες .

  Οι εθελοντές θα καθαρίσουν από σκουπίδια και πλαστικά όλη την παραθαλάσσια περιοχή ενώ συνεργεία του δήμου με τη βοήθεια μηχανημάτων, θα κάνουν αποψιλώσεις από ξερά χόρτα σε κοινόχρηστους χώρους και οικόπεδα.

  Σημείο συνάντησης μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή Καρτερός στο Ηράκλειο Κρήτης στις 10 το πρωί.

  Ο Καρτερός είναι η περιοχή που βρίσκεται στην αρχή του κόλπου ο οποίος ξεκινάει δυτικά από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

  Απέχει μόλις 7 χλμ από την πόλη του Ηρακλείου. Διαθέτει 32 είδη της ελληνικής χλωρίδας και ανήκει στο δίκτυο ευρωπαϊκών προστατευόμενων περιοχών.

  Στη δράση μας βοηθά και ο συνεργαζόμενος σταθμός Σκάι Κρήτης 92,1

 • ΠΑΡ 12 05/2017

  Δράση καθαρισμού στους Φούρνους Ικαρίας την Παρασκευή 12 Μαΐου

  Ώρα: 11 – 2 μμ / Τοποθεσία:

  Με καθαρισμό της παραλίας Ψιλή Άμμος στους Φούρνους Ικαρίας, συνεχίζονται την Παρασκευή 12 Μαΐου οι δράσεις από το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

  Η δράση γίνεται στα πλαίσια του 23ου Διάπλου του Αιγαίου που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.

  Μέλη της Ομάδας Αιγαίου, με φουσκωτά σκάφη θα διανύσουν πάνω από 450 ναυτικά μίλια και θα επισκεφθούν 7 νησιά στα οποία θα διενεργηθούν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων.

  Θα δωριθεί επίσης εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών. Τα νησιά που θα περάσει η Ομάδα Αιγαίου είναι Φούρνοι, Θύμαινα, Δονούσα, Αμοργός, Αστυπάλαια, Ίος και Κουφονήσια.

  Την Παρασκευή στις 11 το πρωί, τα μέλη της Ομάδας Αιγαίου σε συνεργασία με τους κατοίκους από τους Φούρνους Ικαρίας θα πραγματοποιήσουν τον εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Ψιλή Άμμος και θα παραδώσουν εκπαιδευτικό υλικό στο σχολείο του νησιού.

 • ΚΥΡ 7 05/2017

  Μέρα Μαγιού στην Θασσαλoνίκη

  Ώρα: 11 – 4 μμ / Τοποθεσία:

  Ένα πραγματικό Αγροτικό Φεστιβάλ, μία μεγάλη «ανοιξιάτικη γιορτή» για όλη την οικογένεια, θα αποτελέσει η φετινή διοργάνωση της «Μέρας Μαγιού» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει καθιερωθεί στη τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, η οποία τον έχει θερμά «αγκαλιάσει».

  Την Κυριακή 7 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 16:00, οι πύλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα ανοίξουν διάπλατα για να υποδεχθούν χιλιάδες επισκέπτες. Οι πάντα φιλόξενες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Σχολής και το καταπράσινο περιβάλλον της, θα είναι προσβάσιμες σε μικρούς και μεγάλους. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Η «Μέρα Μαγιού», όπως και οποιαδήποτε άλλη δράση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στόχο έχει την ανάδειξη του ρόλου του Μη Κερδοσκοπικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και την ενίσχυση των υποτροφιών των μαθητών της και των φοιτητών του Perrotis College. Κατά τη διάρκεια της «Μέρας Μαγιού», οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College και να παρακολουθήσουν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.

   Για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης «Μέρα Μαγιού – Farm Fest», η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market θα προσφέρει ένα πακέτο τρόφιμα ή είδη προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε : https://www.facebook.com/events/1568873019819009/

 • ΚΥΡ 7 05/2017

  Κυριακή 07 Μαίου. Βόλτα με ποδήλατο στην παραλία Αρτέμιδας

  Ώρα: 10 – 12:56 μμ / Τοποθεσία:

  Με ποδηλατοδρομία (ποδηλατοβόλτα) στην παραλία της Αρτέμιδας, συνεχίζονται την Κυριακή 07 Μαϊου οι δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

  Η δράση έχει στόχο τη μεγαλύτερη χρήση του ποδηλάτου για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων. Γίνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και φορείς της πόλης. Όσοι λάβουν μέρος θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αρτέμιδας- Σπάτων.

  Το ποδήλατο συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, συνδυάζει ψυχαγωγία και άθληση και επιπλέον προστατεύει το περιβάλλον.

  Σημείο συνάντησης: Στην παραλία Αρτέμιδας απέναντι από το Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδας στις 11 το πρωί.

  Στη δράση μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει με το ποδήλατό του για μια βόλτα γύρω από την παραλία της Αρτέμιδας.

 •  1 2 3 >  Last ›